Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyut7u67i7

Oto jak mnie wkurzyła mój męzus,co byscie zrobili?

Polecane posty

Gość tyut7u67i7

niedawno mąz miał imieniny,w ramach prezentu zaprosiłam go do kina,wczoraj pózno wrócił z pracy no to mysle sobie ok,trudno,obiecał że pójdziemy dzisiaj.no to foch mi przeszedł,mysle sobie ok,spedzimy fajny wieczór,moja mama zgodziła sie zostac z dziecmi to mamy luz.Wrócił dzis z pracy około 14 i oznajmił mi ze mój ojciec poprosił go zeby w czyms tam mu pomógł więc chyba na 19 sie nie wyrobimy,wiecie co cisnienie mam tak podniesione ze masakra.bez mojej wiedzy poprsotu mi oznajmił ze nie ma czasu,nie powiedział ojcu ze mamy inne plany,to co teśc powie to świete,nawet nie zapytał czy się nie złoszcze.mam ochotę jechac sama.

Gość vfjcjvhdvbjhdb
Masakra jaka z ciebie idiotka nie opanowana emocjonalnie. Za jakiś zcas założysz tu temat "czy on mnie zdradza" i wcale nie będę mu się dziwić 🖐️

Gość krystian lębork
pis poprawnie gramatycznie kur­wi je­bana

Gość jasne, bo
A dlaczego sama do tego kina nie możesz jechać? Przy okazji kupić jakaś fajną sukienkę?

Gość tyut7u67i7
zwyczajnie sama nie lubie jezdzic,a dlaczego niby jestem idiotką?Wkurzyło mnie ze on nic sobie nie robi z moich planów,jeden telefon kogokolwiek i jest na kazde skinienie a my prawie czasu razem nie spedzamy.

Gość tyut7u67i7
no chyba tak,najwyrazniej.wiem ze ten temat wydaje sie durny ale my sie prawie nie widujemy,chciałam raz na ruskji rok gdzies z nim wyjsc i znowu dupa.

Gość jasne, bo
Jednym słowem masz cudowne dzieci ( które czasami uda Ci się komuś podrzucić i tylko wtedy możesz naprawdę odetchnąć i pomyśleć o sobie) wspaniałego męża ( który widzi już w Tobie pewnie tylko matkę swoich pociech). Nic tylko Ci pozazdrościć. Może pomyśl o sobie, zapisz się na kurs portugalskiego może pomyśl o licencji pilota? Chyba, że sama ze sobą się nudzisz.

Gość tyut7u67i7
oj tam wiadomo ze są kobiety ładniejsze i zgrabniejsze,kazdemu sie podoba cos innego,nie rozwiodę sie przeciez o to z męzem.Przykro mi było poprostu i tyle.a dzieci są cudowne,jak dla kazdej matki chyba.

Gość Bessondo
Widocznie nie podoba mu się prezent. Lepiej kup mu perfumy i daj spokój z tym kinem.