Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miedzyMnaaTobanieMajuzNic

Kobiety ma ktoras z Was parnera 170 lub mniej?

Polecane posty

Gość Dziwneee...
"Mikkeli" tak to powinno być, masz swoją nagrodę za myślenie :-) Szkoda że jesteś wyjątkiem potwierdzającym regułę :-)

Ja tam zawsze chodzę sama i nie mam z tym wielkiego problemu. Zawsze jakiś kuzyn ze mną zatańczy, jakiś wujek...

Gość hrghghh
a nie jest CI smutno jak sie trzymaja za rece jak sie przytulaja robia zdjecia?

Też się przytulę do kuzyna i zrobimy sobie wspólne zdjęcie, co to za problem? Przecież nie będę prosić jakiegoś kumpla żeby się zlitował i ze mną poszedł, bo nie chce iść sama. Z reguły jestem jedyną dziewczyną na weselu bez partnera, ale jakoś nie płaczę z tego powodu po nocach.

Gość Dziwneee...
tobie nie będzie jak będziesz się przytulała do faceta z łapanki, gdybyś go naprawdę lubiła to te 2 cm nie byłoby zadnym problemem :-)

Gość hrghghh
oj to fajnie tez bym tak chciala jak Ty ale ja to bym pozniej miala pretensje do calego swiata ze sama bylam.... teraz ide z kolega mam nadzieje ze bedzie fajnie :)

Gość hrghghh
hmmm nie skreslam go wzrost nie jest az tak wazny, to tak jakby mnie wszyscy faceci skreslili bo mam male cycki... ale jakos bylam w zwiazkach wiec nie jest tak zle..

Gość Dziwneee...
"Rhovannion" ty też jesteś zwichrowana, nie tolerujesz sportowych butów... w ogóle :-)

Wiesz, ja mogę mieć pretensje tylko do siebie. Gdybym była fajniejszą osobą to pewnie miałabym z kim chodzić, a że nie jestem, to trudno - muszę się pogodzić ze swoją samotnością. Rodzina już nawet przestała pytać o facetów, bo kiedyś od razu zaczynałam płakać po takim pytaniu. A teraz mam to już w nosie.

Gość hrghghh
hmmm a dlaczego uwazasz ze jestes nie fajna, moze masz jakies kompleksy, moze Cie jakis skrzwydzil, umawiasz sie z facetami?

Gość eloza
mioj liliputek ma 164:P maly ale zwinny;)

Gość hrghghh
eloza a Ty ile masz?

hrghghh- kompleksy kompleksami, ale po prostu mam trudny charakter i mało kto jest w stanie ze mną wytrzymać. Nie umawiam się, w życiu na randce nie byłam, bo mnie żaden facet nie zaprosił. Ale da się z tym żyć. Brovar - im jestem starsza, tym trudniejsza. I tym większe wymagania mam.

Dziwneee... - no bo to prawda. Ale ja moim kuplom nie dyktuje jakie obuwie mają nosić. Wszyscy chodzą w glanach, New Rockach, ale to wynika z ich stylu, nie mojego widzi mi się. Moja tolerancja nie ma tutaj nic do rzeczy.

Rhovannion, a stara jesteś? Przyjaźniłem się kiedyś z jędzą, ale to było w czasach mojej nieatrakcyjności. Może dziś by coś z tego wyszło? Kto wie. A wiesz w ogóle czego chcesz? Co łaskawie potrafisz wybaczyć, a czego nie?

Gość Dziwneee...
"Rhovannion" to nie wina kompleksów ale charakteru na pewno, pewnie nie zdążą się odezwać i dostają z liścia... :-)

23 lata, to chyba nie taka kosmicznie stara. Wiem, czego nie potrafię wybaczyć, cała reszta to sprawa dyskusyjna. Chociaż czysto teoretyczna - nie wiem jak wygląda związek i jakie tam mogłyby wyniknąć problemy.

Gość hrghghh
wiesz ja pewnie tez bym nie byla na randce jakbym nie zaczela korzystac z neta.tak najlatwiej poznac faceta :)

Nigdy a nigdy nie byłaś w związku? No no, zawzięta ;) Ale zaczepiają cię w ogóle?

Do mnie piszą tylko jacyś dziwni panowie, którzy proponują sponsoring (?) czy seks bez zobowiązań :(

Nie, Brovar, nie zaczepiają. Nie jestem zawzięta, po prostu przeszła mi już desperacja, kiedy to umówiłabym się z każdym, byle tylko to był facet. Zmieniło się nastawienie, bo okazji jak nie było, tak nie ma.

Gość antonio flageras.
proponujeb ci sponsoring jak jutro wygram 17.5 mln w lotto

Gość Dziwneee...
Jeżeli zawzięłaś się na rockmena to może być problem bo oni wolą panny w różowych sukieneczkach :-)

Gość megaZdzira
miałam ale wymieniłam na 183

Gość hrghghh
kobietko na R przepraszam ze moze zadam prywatne pytanie, ale jak widze po zdj tez nie masz za bardzo czym oddychac... nie widac czy Ci sie lacza piersi czy nie, ale mnie sie nie lacza, hmm widze ze masz dosc fajny dekolt balagam jak pozbylas sie kompleksow? ja jak zaloze dekolt jestem plaska na klacie nie mam zadnych kresek;/

Gość Dziwneee...
antonio flageras. ty coś bierzesz, kumulacja jest dzisiaj i na dodatek 35 000 000 zł, coś ci umknęło... kilka dni :-)