Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miedzyMnaaTobanieMajuzNic

Kobiety ma ktoras z Was parnera 170 lub mniej?

Polecane posty

Dziwneee... - całe życie siedzę w tej subkulturze, za względu na rodziców i własne zamiłowania. Żaden ze znajomych nie spotykał się nigdy z "różową sukieneczką" :) Ale może się nie znam. I nie zawzięłam się. Po prostu żaden - metal czy facet spoza subkultury - mnie nie podrywał.

Gość antonio flageras.
dziwnee ja wiem ale muszę odpalić połowę pasztecikowi z forum

Gość hrghghh
60 h hmm ja sie nie znam na tych numeracjach, ja nosze 70 A....

Gość hrghghh
no ale co tam, jak ktos mnie pokocha to za caloksztalt a nie odrzuci mnie ze jestem decha... wiesz ja bym Ci radzila zebys sobie zalozyla jakies konto np na fotce tez posiadam czasami pisza normalni faceci :)) wiec glowa do gory to znajdziesz :)

Na fotce normalni? Normalny facet się wstydzi. Decha? A tam. Są faceci dla których to ważne, ale nie dla mnie. Ważniejsza jest cera i szczupłe ciało ;)

Moje, po co bym miała dawać zdjęcia koleżanki? Jak bym miała dać cudze, to przynajmniej jakieś fajnie, a nie.

Gość hrghghh
Hmmm no tak jak jestem bez stanika to minimalnie mi cos tam widac jak stoje profilem... ale coz ja poradze?

Przecież wyglądasz bardzo dobrze! Lepiej od frontu niż z profilu. To jakieś prowo, pozazdrościłaś offermie pozycji na kafe? Dzizys, jak takie kobiety nie mają nikogo, to w mordę, przecież jakiś frajer zaklepie kiedyś.

Gość cvzseee
Bemkag Moja babcia zawsze mi powtarzała że mam znaleźć wysokiego męża bo niscy mają fiuta zbyt blisko serca Babcia musiała być niezłą puszczalską kurewką :D

No dobra. To znaczy, że masz niefajny charakter. Jak myślisz, co ich odstrasza? W jakim towarzystwie się obracasz? Czy twój ojciec to seryjny morderca? ;) Co do desek, nie rozumiem facetów którzy je skreślają. Przecież to nie dość że strawne, to jeszcze kompleksy nie pozwolą jej odejść:)

Gość eloza
ja mmam 160 a moj liliputek 164 a nsz syn 197;)

Gość cvzseee
gabinadrugie Mój facet ma trochę powyżej 170 cm wzrostu a ja mam tylko 160. Ale wiecie co? Kiedyś pisał do mnie pewien facet, mój numer zdobył od mojej koleżanki. widywałam go tylko z daleka jak był z kumplami, był wysoki, bardzo przystojny. Wkońcu kiedy się z nim umówiłam to masssakra. Okazało się że miał siano w mózgu głupi był po prostu Oczywiście nie uogólniam ale to taka ciekawostka Widzisz, bo faceci mają centralną część mózgu w główce penisa, a w głowie jest ośrodek wykonawczy i odbiorczy. Im facet wyższy, tym słabsze połaczenie centralnej części sterującej z organem wykonawczym.

Gość Dziwneee...
Racja... twój ojciec jest szefem mafii, boją się zwyczajnie że każe ich zakopać w lesie bo...

Gość eloza
Brovar no nasz:)na pewno;) wyroslo sie chlopakowi

hrghghh Mi to nie przeszkadza ;) Lubię piersi, ale nie jest to wysoko w mojej hierarchii wartości, wyżej są m.in. twarz, tyłek, szczupłość i znajdzie się wiele innych rzeczy ważniejszych niż piersi. Brak seksu na hiszpana możesz wynagrodzić partnerowi innymi technikami ;) Ogólnie to do cycków przywiązują na tyle małą wagę, że nawet mówię na nie piersi ;) Wielu ma inaczej, ale to Cię nie dyskwalifikuje.

Gość cvzseee
eloza ja mmam 160 a moj liliputek 164 a nsz syn 197 To jest genetycznie niemożliwe :O Albo się puściłaś z kimśwysokim, albo małego brojlera faszerowaliście hormonem wzrostu. Może nawet nieświadomie.

Gość cvzseee
hrghghh Hmmm wiesz faceci lubia miec za cos zlapac....http://p3.kimono.pl/p3.kimono.pl/40617e640866 2b399355a7205b739b96.jpg moje piersi bez biustnosza wygladaja jakos tak Zawsze mogą złapać za tyłek. W życiu najwazniejsze są duże sterczące sutki :)

Gość eloza
cvzseee sie nie puscilam:P hormonow tez nie bralam un taki urosl chociaz nikt w rodzinie nie jest wysoki

Gość hrghghh
ja mam sterczace brodawki, 45kg wagi i 161 wzrostu , nadaje sie na zwiazek?

Gość cvzseee
Dziwneee... A tak w ogóle to macie nasrane w głowach, idziecie na imprezę z kimś przypadkowym bo nie macie z kim... nie możecie przecież pójść same, dotyczy to całego waszego życia, chodzenie, małżeństwo a później płacz, rozwody NIe ma pasztet faceta, nie ma z kim iść i jeszcze wybrzydza :D Typowa Poleczka, oczekuje niewiadomo czego sama nic sobą nie reprezentując 🖐️

Gość hrghghh
kolezanko Rhovannion co z Toba, albo sobie poszlas i nas zostawilas albo stwierdzilas ze rozmowa poszla w glupim kierunki i nie bedziesz odpisywac :))