Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miedzyMnaaTobanieMajuzNic

Kobiety ma ktoras z Was parnera 170 lub mniej?

Polecane posty

Gość cvzseee
eloza cvzseee sie nie puscilam hormonow tez nie bralam un taki urosl chociaz nikt w rodzinie nie jest wysoki On musiał żreć hormony. Może go karmiłaś kurczakami z USA, kukurydzą i wszystkimi tymi śmieciami z hipermarketu z dodatkami witamin i minerałów? Przecież jeśli odziedziczył geny po tobie i po ojcu to nie może nagle mieć innych. Tylko jeśli kobieta jest wzrostu mężczyzny lub wyższa, to syn będzie wyższy od ojca, ale max 5 cm.

Gość cvzseee
hrghghh ja mam sterczace brodawki, 45kg wagi i 161 wzrostu , nadaje sie na zwiazek? Jeśli masz zgrabne nogi to jesteś idealna :) No i jeszcze musisz mieć symetryczne rysy twarzy i wystające kości policzkowe, ale przy takiej budowie, to akurat prawie na pewno masz.

Ja i mój facet jesteśmy tego samego wzrostu :P ok. 170cm. Nigdy nie lubiałam wysokich ;)

Gość hrghghh
Rhovannion plaska to Ty nie jestes hehehe masz czym oddychac :)) pozazdroscic, nie rozumiem dlaczego masz kompleksy..moje wygladaja tak jak tam w linku wyzej co podalam, ladna jestem :) i wszystko na miejscu...

Ale kobietki, podajcie możliwe przyczyny że nikt was nie chce. Właściwie Rho powinienem nie pytać, bo ma spaczoną ocenę samej siebie. Z wyglądu jest świetna. Jeżeli jest gotką to rozumiem problem, bo większość facetów szuka kogoś kto się nie wyróżnia. No ale to nie jest argumentem żeby się zmieniać. A co do tego wyrośniętego synka... tak, na kafe mamy wziętych genetyków którzy ustalili już, że Tusk jest bezpłodny ;)

Gość cvzseee
hrghghh Rhovannion plaska to Ty nie jestes hehehe masz czym oddychac pozazdroscic, nie rozumiem dlaczego masz kompleksy..moje wygladaja tak jak tam w linku wyzej co podalam, ladna jestem i wszystko na miejscu... Daj link do fotki.pl (swojej), to do ciebie napiszę :)

Gość cvzseee
Brovar Ale kobietki, podajcie możliwe przyczyny że nikt was nie chce. Właściwie Rho powinienem nie pytać, bo ma spaczoną ocenę samej siebie. Z wyglądu jest świetna. Jeżeli jest gotką to rozumiem problem, bo większość facetów szuka kogoś kto się nie wyróżnia. No ale to nie jest argumentem żeby się zmieniać. No nie wiem, czy to jest problem, bo gotki wyglądają sexi i oryginalnie. Oczywiście te zgrabne.

Gość hrghghh
nogi mam zgrabne kazdy moj byly facet a i nie tylko je podziwial, kurcze tylko ze ja taka decha... ale uwaga w stanikach typu push-up zle sie czuje tyle tam tej gabki;/ i kazdy mi odstaje wole takie dopasowane ktoere ladnie przylegaja :))

Rho na co dzień nie biega w gorsecie i kiecy z koronki. Chciałaby, ale ludzie dziwnie reagują. Na co dzień jest ubrana na czarno, ale "po ludzku" jeansy, bluzka, żakiet, buty na obcasie. Nic specjalnego. Ale jest też złośliwym, gadatliwym potworem i w tym jest problem.

Gość cvzseee
Brovar Ale kobietki, podajcie możliwe przyczyny że nikt was nie chce. Właściwie Rho powinienem nie pytać, bo ma spaczoną ocenę samej siebie. Z wyglądu jest świetna. Jeżeli jest gotką to rozumiem problem, bo większość facetów szuka kogoś kto się nie wyróżnia. No ale to nie jest argumentem żeby się zmieniać. A co do tego wyrośniętego synka... tak, na kafe mamy wziętych genetyków którzy ustalili już, że Tusk jest bezpłodny A córkę to mu UFO spłodziło, czy Kaczyński? :D

Gość cvzseee
hrghghh nogi mam zgrabne kazdy moj byly facet a i nie tylko je podziwial, kurcze tylko ze ja taka decha... ale uwaga w stanikach typu push-up zle sie czuje tyle tam tej gabki;/ i kazdy mi odstaje wole takie dopasowane ktoere ladnie przylegaja Kotek, najpiękniejsze piersi sa bez stanika pod obcisłym golfem :) Ze sterczącymi sutkami. Sam sexapil. Daj do siebie kontakt :)

Gość hrghghh
hmm jesli chodzi o mnie nie wiem w czym jest problem chyba jestem za dobra, facetow mialam, ale na krotko... zawsze po jakims czasie zrywali... i to w sposob najbardziej zalosny bo przez neta albo telefon...no i oczywiscie nic nie wskazywalo ze to juz koniec...

Gadatliwa? Same zalety, ja wolę gadatliwe :) Nie wiem... może jesteś niedostępna. Ok, rozumiem że nie ma sensu dawać się na tacy... ale facet potrzebuje zachęty, że z tej znajomości może coś być! Inne podejście promuje nachalnych.

Gość cvzseee
hrghghh - a ile masz lat i z jakiej jesteś części Polski? JA mam 170 cm, moze na Kafe jestem trochęchamski, ale prywatnie zawsze dbam i szanuję swoją kobietę. Mam wykształcenie, obycie itd... :P No i raczej poważniej i dojrzalej podchodzę do kobiety. Nie jestem nudziarzem, a jak nie mam o czym mówić, to wtedy moje usta pieszczą lubą :)

Gość hrghghh
cvzseee daj do siebie to ja sie odezwie ;)

Brovar, gadatliwa i marudna. To nie jest dobre połączenie. Ale cóż zrobić - nie można mieć wszystkiego. Ja mam studia, swoja pasję i odwagę, żeby iść na wesele sama :) Otwartości tez mi nie brakuje. Widocznie jest mi sądzone bycie "forever alone" i nie ma się co nad tym rozwodzić.

Gość hrghghh
Rhovannion jest takie powiedzenie kazda potwora znajdzie swego amatora ;) ja Tobie dobrze zycze :) i mam nadzieje ze kiedys i dobro do mnie wroci ;)

Gość cvzseee
Masz p6orion@gmail.com

Gość hrghghh
to na pewno Twoje, napisz jeszcze w jakim wieku jestes bo nie wiem czy jest sens pisac :P

Gość hrghghh
Dobra ja uciekam jutro tu zajrze ;) bylo milo, pa