Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hyhyhyhyjju

pilam kurtke zimowa i nie wiem czy ja wymienic. doradzcie.

Polecane posty

Gość hyhyhyhyjju

kupilam kurtke, w sklepie kolor wygladal n aladny, ale w swietle dziennym wyglada roznie, raz mi sie podoba, raz nie i nie wiem czy wymienic ja na czarna. wlasciwie od poczatku wahalam siemiedzy ta a czarna, ale zawsze mialam czarne kurtki wiec dla odmiany wzielam te. doradzcie, wymienic czy zostawic? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0c6f8fed7 4b20d7b.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/62e9fd84e 9f37ac7.html

Gość hyhyhyhyjju
tez nie chcialam swiecacej, ale nie ma za duzego wyboru kurtek w rozmiarze 34, a ta akurat pasuje i ma sciagacze.

Gość hyhyhyhyjju
wlasnie zalezalo mi na tym zeby kurtka byla ocieplana i zeby miala sciagacze na dole i przy rekawach zeby nie wialo zima, a sezon juz sie zaczal na kurtki zimowe, wszedzie ich pelno.

Gość hyhyhyhyjju
moim zdaniem to jest najlepszy model z tych wszystkich kurtek tylko co do koloru nie jestem pewna. w sklepowym oswietleniu wygladala ladnie, a swietle dziennym wyglada roznie, zmienia kolory w zaleznosci od swiatla.

Gość luka w baku
ma sa kra

Gość hyhyhyhyjju
no wiec jak widzicie, nie mam duzego wyboru, albo zostawic ta, chociaz w rzeczywistosci ma inny kolor niz na zdjeciu lub wymienic na czarna. w wielu sklepach kurtki mierzylam i ta lezala najlepiej, nie wygladam w niej jak krasnal w za duzej kurtce.

Gość hyhyhyhyjju
a ten kolor wzielam tez ze wzgledu ze bardziej do twarzy i wlosow mi pasowal, bo to taki cieply kolor (wlosy mam ciemny blond) a w czarnym troche gorzej, chociaz czarny do wszystkiego pasuje.

ta wolałbyś żeby się nie ubierały? jasne żebym wolał...w sumie było by to wskazane...:P

Gość hyhyhyhyjju
no wlasnie musialam juz teraz, a 300zl to i tak dla mnie bardzo duzo, moze jakies firmowe bylyby ladniejsze ale mnie na nie nie stac, a nie mieszkam w duzym miescie i jedyne sklepy z sieciowek to u mnie tylko reserved i cropp, a w centrach handlowych ceny byly jeszcze wyzsze niz w reserved a kurtki gorsze.

Gość mała małgosia...
na śmietnik z tą kurtką co za badziewie bez gustu

Gość luka w baku
Fajny ten Steven Wilson, cała płyta genialna

wiesz co ja kupiłam płaszcz w new yorkerze, dałam za niego 300 zł, i wygląda na to, że będę nosiła go już 5 zimę... mnie też nie stać co rok na nowy płaszcz, ale wolę kupić coś porządnego ale też skromnego, żebym nie musiała się wstydzić za rok :) że mam płaszcz zupełnie niemodny :P

Gość hyhyhyhyjju
gdybym mieszkala w wiekszym miescie to pewnie i wybor mialabym wiekszy. naprawde az taka brzydka jest ta kurtka?

Ja dwa lata temu kupiłam na rynku płaszcz za 150 zł i wygląda jak nowy, jest milutki cieplutki i wyglądam w nim bosko. Gust to nie kwestia ceny ani metki :)

naprawde az taka brzydka jest ta kurtka? jest okropna ....ale to moje zdanie...poza tym okropnych szmat jest w sklepach 90 %....;)