Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgfghbfgh

Już sam nie wiem czy śmiać się czy płakać z SLD

Polecane posty

Gość e4e4e4
nie głosujcie na lewicę. lewica za dużo rozdaje pieniędzy z budżetu państwa. pieniądze w budżecie biorą się z naszych podatków. tusk musiał vat podnieść do 23% tak jest źle z budżetem, po prosu brakuje pieniędzy na bieżące wydatki państwa (emerytury, zasiłki, służba zdrowia, policja, szkolnictwo, wojsko). w jaki sposób lewica chce dawać jeszcze więcej z budżetu jednocześnie obniżać podatki ? :O obniżenie podatków to mniej pieniędzy w budżecie. ale oni chcą dużo wydać z budżetu ! skąd wezmą pieniądze ? oni by tylko związki pedałów legalizowali !

Gość d3d3d3
"w jaki sposób lewica chce dawać jeszcze więcej z budżetu jednocześnie obniżać podatki ? " W taki sam, jak tusk obiecał w 2007, cop przyniosło PO wygranie wyborów: obniżymy podatki i podniesiemy wydatki (budżetowe)

Gość e4e4e4
W taki sam, jak tusk obiecał w 2007, cop przyniosło PO wygranie wyborów: obniżymy podatki i podniesiemy wydatki (budżetowe) tego się nie da zrobić. po obniżeniu podatków w budżecie będzie mniej pieniędzy i nie będzie możliwe zwiększenie wydatków

Gość e4e4e4
haha babcia nie owijała w bawełnę :D skąd w budżecie biorą się pieniądze ? ja wam też mogę naobiecywać że każdy polak dostanie samochód na koszt budżetu państwa :D i podwyższe wam podatki o 10000%