Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrach mrach

potworny ból głowy

Polecane posty

Gość mrach mrach

już nie wytrzymuje. tak mnie głowa boli, jak nigdy w zyciu po prostu. jest to na tle przeziębienia, bo do tego katar i gardło, ale no zeby az tak glowa bolała? do tego mam zaledwie 36 i 7 :o ocipieje zaraz!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość mrach mrach
niewytrzymam :(

Gość Gdjuytd
Jeśli ten ból jest zlokalizowany w okolicach oczu to mogą być zatoki

Gość adriands
grypaaaaaaaaaa

Gość mrach mrach
ból jest zlokalizowany w calej glowie. glownie przednia część :(

Gość Gdjuytd
No to zatoki. Weź jakiś lek na zatoki . I zrób sobie inhalacje z kilkoma krolami amolu . Nawet amolem posmarować sobie nad oczami i skronie i położyć sie . Wiem co to znaczy ból bo często mam takie że nawet sen nie pomaga i wstaje z jeszcze większym

Gość mrach mrach
już to robiłam. wziełam polowe opakowania apapu od wczoraj, jeszcze dwie tabletki tramalu, który jest pochodną morfiny. NIC MI TO NIE DALO KOMPLETNIE! :( ja nie wiem co sie dzieje bu

Gość mrach mrach
o boze, az na pogotowie? to co mi moze byc, ze az na pogotowie? :(

Gość mrach mrach
aha i glowa mnie nie boli przy zadnym nachylaniu czy pochylaniu.

Gość mrach mrach
tętniak raczej nie, bo mam koszmarny katar, gardło mnie boli i mam lekką gorączkę. kupię sobie jakiś ibuprom zatoki jak otworza mi sklepy i jak to nie pomoże to dopiero do lekarza eh :(

Gość mrach mrach
najgorzej, że spać przez to nie mogę, a zmęczenie doklada swoje i tak koło się zamyka :( ale gdzie ja mogłam coś złapać jak wczoraj ani przed wczoraj z domu nie wychodzilam :(

Gość mrach mrach
dzięki otulona ❤️

Gość mrach mrach
melisy akurat nie mam :(

Gość lepiej na zimne dmuchać...
ból głowy tez jest przy udarze i moze byc katar , łzawienie oczu , drętwienie jednej połowy ciała lub dłoni , stopy itd... Sprawdź czy potrafisz leżąc na wznak z zamkniętymi oczami dotknąć palcem wskazującym czubka nosa . Po za tym jeśli brałaś tramal i inne leki w takiej ilości jak pisze nic juz do tego nie łykaj bo możesz się zatruć ...wtedy ból moze byc powodem zatrucia lekami , jeśli nie minie to lepiej idz na dobówkę do lekarza a sama nie kombinuj .

Gość Magda285
Zmierz ciśnienie to bardzo ważne!!!

Gość mrach mrach
ciwnienia nie mam jaki zmierzyć.. no i bez przesady z tymi lekami. 2 tramale i 4 apapy po 200mg, to chyba nie tak duzo przez 12h..

Gość emeryt44
A może po prostu odwiedzić lekarza?

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaAaaav
ja tak miałam jak brałam tabletki anty. Masakra, potworny ból głowy, mogłam zjeść całe opakowanie ibupromu, położyć się spac i rano obudzic się z takim samym bólem głowy. Teraz od półtora roku nie biore i głowa mnie bolała może z trzy razy.

Gość zab_a20
Takie migrenowe bole głowy są nie do wytrzymania :( Jesli się często pojawiają to znaczy, że coś jest nie tak w naszym organizmie i szwankuje nie tylko glowa, ale rownież coś innego. Koniecznie skonsultuj sie z lekarzem, on powinien skierować na dalsze badania. Jesli masz chwile czasu poczytaj troche o zdrowiu, polecam http://postlinknews.com/457news.php

Gość Patch's Girl
Przy obecnych wahaniach pogody, raz zimno, szaro, a na następny dzień Słońce i temperatura +30stC nie ma co się dziwić. Podejrzewam jak użytkownicy wcześniej, że to grypa, a jak wiemy jest ona niebezpieczna. Polecam wizytę u lekarza, a na tą chwilę stronę patchgirl@tlen.pl i sprawdzenie istotnych informacji o swoim zdrowiu;) Pozdrawiam. Ps. Grypa jest naprawdę niebezpieczna, więc nie próbuj być sama sobie lekarzem, zwykły gripex tu nie pomoże. PG;)