Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warto to zobaczyć

warto zobaczyć życiorys Tuska, zapraszam

Polecane posty

Gość precz z Donaldem !
precz z Donaldem !

Gość sowietos muwowol
Dobry film. Super pomysł. Większość nie zna jego przeszłości. Kopiować i wysyłać gdzie się da.

Gość Antonio de
dobry film ogranicza się naukę historii aby ludzi zbałamucić

Gość meszugene21
Charakterystyka ludzi głosujących na PiS: 1. "Osoba stara, schorowana, niedołężna" - człowiek bez wiedzy, bez obycia, bez wykształcenia - za to z doświadczeniem życia w dawnym ustroju. Zazwyczaj nie potrafi pogodzić się z faktem, iż Polska od ponad dwudziestu lat jest państwem wolnym i demokratycznym. Taki człowiek musi ciągle szukać wrogów, jednoczyć się w obronie określonych "wartości" i jest gotowy oddać życie swoje i innych za jedynego, nieomylnego wodza, który stoi na czele anty-systemowego ruchu. Zwykle są to osoby starsze i schorowane, które już dawno straciły umiejętność odpowiedniej percepcji polityczno-społecznej. Naiwni, zapatrzeni, niespełnieni. 2. "Młody, który chce zrobić karierę na obecnej koniunkturze" - zatwardziali karierowicze, którzy podstępnie próbują wykorzystać specyfikę obecnych warunków politycznych do wypromowania własnej osoby czy działalności. Bezideowi, puści, próżni. 3. "Człowiek określany mianem "PiT" - Piwo i Telewizor - osoba leniwa, która w życiu niczego nie osiągnęła, do niczego nie doszła własną pracą, przedsiębiorczością i kreatywnością. Siedzi całe życie przed telewizorem, narzekając na wysokie ceny, bałagan w urzędach i polityczne działania rządu. Nie chce się kształcić, uczyć, pracować - liczy, że państwo i rząd podadzą jej nowoczesne państwo, dobrą pracę i znakomite warunki życia na tacy. Osoba leniwa, niewykształcona, bez obycia. Malkontent, któremu życie minie na zapatrywaniu się i ocenianiu wszystkich dookoła.Pobiera zasiłek dla bezrobotnych. 4. "Katolik" - niemający nic wspólnego z wiarą chrześcijańską osobnik, który szuka tylko pretekstu do agresywnych zachowań. Polski odpowiednik Taliba, fundamentalista i radykał religijny. Ekstremista. Co niedzielę zajmuje miejsce w pierwszym rzędzie podczas mszy św., żeby zachować odpowiedni wizerunek i pozory. Człowiek, który nienawidzi innych, który potrzebuje jedności z większą grupą, który nie toleruje innych, który jest gotowy opluć, obrazić, zniszczyć, zabić. Wszystko w imię Radia Maryja, T.Rydzyka i J.Kaczyńskiego. Często podstępnie wykorzystuje sentymentalne wspomnienia o Janie Pawle II, Pismo Święte oraz naukę Jezusa, jako narzędzia do chytrej, cynicznej gry politycznej. Całkowite zaprzeczenie katolicyzmu. Jest zdolny do profanacji Krzyża i wartości religijnych. Zawistny, mściwy, wulgarny, agresywny. Doskonałe predyspozycje na członka sekty. 5. "Patriota" - pseudo-znawca historii Polski, który błędnie interpretuje pojęcie patriotyzmu. Wydaje mu się, że patriotyzm to ciągła walka i dążenie do wojny, a nie współpraca i jedność narodu. Ludzi dzielić ludzi, wskazywać tych, którzy według niego: Ruskami, Niemcami, Żydami, zdrajcami, agentami, złodziejami. Człowiek mały, zakompleksiony, niedouczony. 6. "Człowiek chory psychicznie" - osoba, która nie zdaje sobie sprawy z tego, co robi, regularnie przyjmująca silne środki farmakologicznie, które omamiają i otępiają. Człowiek taki nie jest zdolny do samodzielnego myślenia. Bardzo podatny na manipulację i sugestie. Nie należy ich winić za to, że głosują na PiS.

Gość żegnajcie PO
nawet tu po walczy ? za późno, ludzie widzą więcej :)

Gość żegnajcie PO
Przypomina mi się film ta przeróbka z hitlerem "zostało nam tylko straszyć PiSem, nawet nasz stały elektorat się waha" he he

Gość Olgierd jarosz
oho, banda popierająca prawiczka i ciamajdę bojącego się dentysty szczeka w necie 9 października dostaniecie kopy w brzuchy i do budy, skurrwysyny!

Gość martaitak
No faktycznie dobry film, polityką się nie interesuje na tyle, aby posiadać taka wiedzę, myślę, że takich jak ja jest wiele ( aż wstyd przyznać) a dał mi do myślenia.

Gość bananowa jadzia
Ja też nie wiedziałam a wystarczy otworzyć wikipedie. Wszystko jest. Jak głosowałam na niego 4 lata temu nawet nie przeczytałam kim jest. Eh. Dziś już nie głosuje na Tuska.

Gość elvira0000000000001
film widziało 1,5 tyś a powinno 1,5 mln conajmniej ! ślijcie gdzie się da i kopiujcie zanim usuną.

Gość ciułacz
mi sie wydaje ze PAN POLIKOT robi wlasnie taka nowa partie , tratwe ratukowa dla tuska.

Gość nie wierzę ci
no ciekawy film warto pokazac innym na kogo glosuja

Gość Carla prawie Bruni
Dajcie spokój z Tuskiem, przecież sorry ale on jest aseksualny :) Wolę już Palikota albo sama nie wiem jeszcze :)

Gość ok88
widzę, że Palikot zakłada nową partie dla Tuska Ale ludzie przejrzeli już na oczy Nie z nami te numery Bruner :) Czas rozliczyć PO z obietnic i tego co zrobili !!!

Gość 0000000000022222222222
Głosowałem na po, nie wiem gdzie mialem oczy i rozum

Gość bambaryła007
Będę głosować na Kaczyńskiego. Nie wiem czy zauważyliście ale widać już delikatną zmianę w telewizji i gazetach na plus dla PiS. Wcześniej w ogóle nie brali PiS pod uwagę jako konkurenta. Myśleli, że ludzie są tak ogłupieni ich propagandą że nawet nie trzeba się starać. Jak sondaże zaczęły im lecieć na łeb na szyje to proszę od razu zmiana i nawet wielki Tusk wyjechał w Polskę ;) Biedaczek wytrzęsie się na tych dziurawych drogach ;) Teraz nawet wysyła 18 autokarów dodatkowo. A ja mam pytanie, kto sponsoruje jego autokary jego hotele jego zabawę ? Czyżby to my z NASZYCH pieniędzy ?

Gość lolokkk
no a z czyich pieniedzy? przeciez ze swoich nie wyklada, to my placimy za to oglupianie ludzi!

Gość ziuta janosika
he he ale się uśmiałam :) ale bez kitu to prawda sami jeszcze płacimy za show tuska

Gość noooo nie
Piśdzielce zamiast iśc pomodlić sie do kościoła nawet w niedziele uprawiają propagandę pełną nienawiści. Rzygać mi się chce, kiedy wchodzę na kafe i ciągle widzę nowe topiki, jak to niby kafetriusze masowo "nawracają się" i będą głosować na PiS.

Gość prawdziwy sondaż przedwyborczy
PiS - 46% PO - 28% KNP - 10% SLD - 7% PSL - 4% POZOSTAŁE - 5%

Gość doominika91
Puti n pomaga Tuskowi fałszowąc wybory na pewno wygra PO :(

Gość xoxo uuyt
9 października wrzuć Platformę do śmietnika !

Gość nie za PO ale przeciwko PIS
Ja mysle, ze Polacy od lat i tak nie maja zbytniego wyboru, bo ciagle pojawia sie te same osoby, ktore wciaz sie nie sprawdzaja. I mysle, ze wiekszosc nie glosuje za PO, ale przeciwko PiSowi. Kaczynski teraz sie uspokoil troche, to i wyniki dla PiSu sa lepsze. I PiS z pewnoscia mialby zdecydowanie wyzsze poparcie, gdyby mial normalnego przewodniczacego. A tak, PiS to partia krzykaczy, osob ktore chca zdobyc poparcie wytykajac bledy innym, a nie patrzac realnie na swoje dzialania.

Gość brawo dla Lubina !
Brawo. Oby więcej takich akcji. Niech wszyscy zobaczą jak się wita PO ;)

Gość ja akurat nie musialam sie
tego uczyc na lekcjach, bo sama pamietam i KLD i UW - partie w ktorej w wiekszosci byli bardzo przyzwoici ludzie. Smieszne - a PIS byl od zarania dziejow? nie bylo przedtem Porozumienia CEntrum? AWS? Obiecywal Irlandie? no i akurat Polska procentowo na kryzysie swiatowym mniej stracila niz Irlandia W kazdej partii zawsze sie znajda aferzysci . Teraz na listach PIS jest agent Tomek :) - a juz PIS ze swoimi zwiazkami z Saoobrona ile mial afer , trudno zliczyc, ile klamstw politycznych ( chocby to ze nie bedzie nigdy jeden z braci premierem, a drugi prezydentem). Kogo ten filik ma przestraszyc? gimnazjalistów, ktorzy faktycznie nic nie moga pamietac - a moze babcie z demencja, ktore juz zapomnaly? (i ta muzyka grozy!!!). Nic przerazajacego w tym filmie nie ma , oprocz "intelektu" tworców. Na szczescie obejrzec to moga nie tylko debile- wiekszosc zdrowo myslacych ludzi sie z tego serdecznie usmieje.