Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oijiji

jakie wyksztalcenie ma twoj partner?

Polecane posty

Gość oijiji

i eks-partnerzy?? moje 2 eksy 1.licencjat z politologii 2.gimnazjalne niepelne;/

Gość no to sluszaj
moj maz jest obecnie studentem, na pierwszym roku, a moj jeden eks ma zawodowke, a drugi ma chyba z klase albo i dwie technikum,wiem, ze nie skonczyl, a sama mam liceum i zdana mature

Gość 1. mgr, robil doktorat
2. ehm, zawodowka bez matury

Gość mydestinationnnn
pierwszy to nie mam pojecia bo byliśmny ze sobą w gimnazjum, drugi jest na studiach wiem, że przerwał i teraz znów wraca na 2 rok a obecny jest na 2 roku inzynieryjnych studiów

Gość khbdfshfsh
obecny - skonczyl liceum ale nie zdal matury, jest kucharzem ex- 1.po zawodowce 2. po studiach, nauczyciel i rezyser amator :) 3. po studiach na AWF, nauczyciel

Gość roznie to
bylo jeden po doktoranckich drugi wyzszych muzycznych trzeci podyplomowych ale stwierdzam, ze im bardziej wyksztalcony, a na dodatek atrakcyjny fizycznie, tym gorzej ...... zadufanie i przerost formy nad trescia

Gość Słodka Suzzy
Revolver ----------- cienki bolek ?:D 🖐️

A mogłybyście być z kimś, kto skończył samo gimnazjum i nie zamierza dalej się kształcić (nawet kursy itp)?

Gość G7
moi ex: 1. mgr inż + studia podyplomowe 2. dr hab. inż 3. obecny zawodowe :D ja -mgr + podyplomowe ( 2)

ex- magister historii(nauczyciel); masakra totalna bo niezaradny życiowo w wieku lat 30, tylko chlanie i imprezy a śniadanie to mamusia robiła obecny- technik ekonomista; nie pracuje w zawodzie, ale robi to co lubi i jest w tym świetny. Zaradny, zorganizowany. Swietny facet