Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkrjopkbroeb

moja nowa dziewczyna miala kiedys wypadek i ma okropne blizny

Polecane posty

Gość lkrjopkbroeb

dopiero w lozku widac bylo jakie sa na nogach po 30-40 cm kregoslup tez spore i duze na ramionach zawsze byla poubierana od stop do glow myslalem ze jest skromna po prostu:o

Gość jamohiro
musicie sie znac chyba kilka dni... latem tego roku tez chodzia ubrana od stop do glow?

Gość lkrjopkbroeb
zawsze dluzsze spodnie bluzki na 3/4 rekawa

Gość jamohiro
no i co teraz? odrzuca cie, chcesz ja rzucic, nie wiesz jak to zrobic deliktanie?

Gość lkrjopkbroeb
tak jakby:o fajna dziewczyna ale te okropne blizny:/

no skoro cię odrzuca to nic z tego nie będzie szkoda ze masz tak płytkie myślenie tylko bądz delikatny nie pokrzyw dziewczyny

Gość godzilja
No to rzuć ją i tyle, skoro ci nje pasuje.. Nie jesteście małżeństwem, dzieci nie macie. W czym problem??

Gość lkrjopkbroeb
tzn wiedzialem o wypadku i mowila o bliznach wczesniej ale nie sadzilem ze az tak zle jest i sa takie duze

A nie możecie po ciemku? :D A tak poważnie to co wygląd jest najważniejszy? I tak kiedyś znajdziesz inną, zestarzejecie się i będziecie oboje brzydcy i bezzębni :D

Gość raz dwa trzy i cztery
boszesz ..odczepcie się od chłopaka..ma co najwyżej 15 lat to i problem dla niego.... niedojrzałość bije z każdego słowa...

Gość raz dwa trzy i cztery
autor będzie zawsze piękny, jurny i gładki :D:D:D

Gość lkvjiobjw
latwo wam mowic a czy wy zaakceptowalibyscie taka?mezczyzni?

Gość moja kolezanka miałą od ramie
nia do kregosłupa taka pofałdowana bliznę, właściwie odstawała na ok 1 cm od skóry, dosłownie jak to pokazała to byłam w szoku, wyglądało jakby ktoś jej tak uformowana plasteline przyczepił, a faceta ma i ja kocha i mu to nie przeszkadza... blizny można usunąć, ona szła na ścinanie tego i leki miała jakies moce brać podczas tego ..hm, czy mi by blizny przeszkadzały? nie, mój facet też ma blizny, raczej mi to nie robi...

Gość moja kolezanka miałą od ramie
oczywiscie odpowiadam jako kobieta :P

Gość syneczku ile ty masz lat?
16? :O

Gość moja żona
ma łuszczyce, nie chodzi w krótkich spódniczkach, bluzki z dłuższym rękawem. A figurę ma wspaniałą,namówiłem ją na siłownię, w sypialni się 'sprawdza'. A że wygląda jak biedronka? Nie zwracam na to uwagi. Do dziś pamiętam jakim silnym przeżyciem było dla niej powiedzenie mi tego i rozebranie się przede mną.

Gość lekjfwoi
nie planujesz jej zostawic ani zdradzic z tego powodu?

Gość takajakwszystkie:P
A ja się mu nie dziwie.Trudno być z kimś kto nas nie pociąga seksualnie.Związek ma się opierać na przyjaźni i seksie.Jeśli któryś z tych czynników nie gra to wszystko traci sens.Cała prawda.

"A ja się mu nie dziwie.Trudno być z kimś kto nas nie pociąga seksualnie." nieźle jesteście pojebani. to nawet ja muszę przyznać :D

life is brutal :D

postaw sie w jej sytuacji! czy to jest jej wina, ze miala wypadek?? co , myslicie ze ona nie chcialaby wygladac tak jak kazda z nas? sama sobie tego nie zrobila i nic nie moze na to poradzic, jakby mnie facet rzucil z takiego powodu to bym chyba sie zalamala na maksa, wyglad nie jest az tak najwazniejszy, liczy sie wnetrze. no ale do tego trzeba dojrzeć. przeciez ona by pewnie zrobila wszystko zeby tak nie wygladac i to nie jest jej wina!! gdybys byl z dzieczyna 5 lat, a pozniej miala by taki wypadek to rzucisz ja tylko dlatego ze ma blizny?? to jest chore! postaw sie w jej sytuacji chcialbys byc tak trakotowany? jak przedmiot, ktory sie moze podobac albo nie, ktory jak sie zniszczy to do wyrzucenia!

Blizny są pamiątką po przykrych wydarzeniach, które przeżyła. Są kawałkiem przeszłości Twojej dziewczyny, którego Ty nie akceptujesz. Myślisz, że coś będzie z takiego związku?

To znaczy,że ma być z nią mimo woli i z litości?Ja bym wolała być sama niż ktoś miał by się litować bo jestem taka biedna.

Gość dfgewweewgweew
zycze ci abys kiedys tez doznal takiego wypadku i zeby cie kazdy kopnal w dupe 🖐️

No tak a oto typowo polskie rozumowanie:D jakim prawem wiesz co jest dla kogo najlepsze?masakra:P

Nie ma sensu zmuszać się i udawać, że Ci to nie przeszkadza. Znajdzie sobie mężczyznę mniej wrażliwego estetycznie i będą szczęśliwi. Ludzie są różni. Musi trafić swój na swego.

Ja na przykład rozumiem, że autor budzi niechęć. Przecież to naturalne, że osób przywiązujących większą wagę do wyglądu, niż osoby w całości, się nie lubi. To nie jest objaw bycia stereotypowym "Polaczkiem", a zwyczajnym człowiekiem, co by nie zostawił bliźniego z powodu złamanego paznokcia, albo pryszcza na czole.

Gość tak tak mozna ...
ja pindole zaraz nazywacie chlopaka plytkiego ;/ ja pierdziele! Wyglad obok charakteru ma niemalze takie samo znaczenie! Kazdy zaprzecza, ale w duchu mysli tak samo. Mnie akurat blizny nie przeszkadzaja, ale np. nie akceptuje otylosci - no i OCZYWISCIE PEWNIE JESTEM PLYTKA;/