Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerażonaaaaa

boje się że przyniosłam pluskwy do domu czy płytka na owady odstraszy je pomocy

Polecane posty

Gość przerażonaaaaa

nocowałam u koleżanki w czwartek na działce cos na całym ciele mnie pogryzło pojechałam na pogotowie i lekarz stwierdził że to może właśnie sprawka pluskiew , i teraz obawiam się że one znajdą się u mnie w domu i proszę o radę czy takie płytki wypędza je gdybym je przyniosła mam nadzieje, że jednak ich nie przyniosłam to płytka którą chcę kupić http://sklepinsekt.pl/plytka-odstraszajaca-owady-prusaki-karaluchy-pluskwy.html

Gość osstry melanz
twoja kolezanka jest szpiegiem ?

Miałam tą płytkę, działa ale strasznie śmierdzi w domu bo uwalnia się z niej trucizna. I oczywiście ty też ją będziesz wdychać. Nie wolno jej stosować w pomieszczeniu gdzie przebywają dzieci.

Gość ptasiek nastroszony
aq gdzie ekologia? a prawa plkuskiew i innych stworzen? a ta plytka ma normy unijne?brak Ci tolerancji wobec innych form życia.

Gość przerażonaaaaa
jakbyś spuchła jak ja to byś inaczej mówiła

Gość przerażonaaaaa
ale mam nadzieje że płytka pomoże bo własnie moi rodzice poszli ja kupić ;((( i tak strasznie teraz się boje , że te cholery przywlokłam :((

Gość nie cierpie prusaków
Ja mialam plytke globol(lepsza niz bros). Mialam ja na prusaki, bo jebniety sasiad robil remont i wszystko przylazlo do mnie. Plytka jest bardzo skuteczna aczkolwiek troche smierdzi(tak przez 3 dni czuc ten "zapach"). Nie otrulam sie, pies tez nie , wiec ejst ok( zreszta pani w sklepie powiedziala ze nie szkodzi ludziom, chyba ze wdychalabys ja z bardzo bliskiej odleglosci)

Gość przerażonaaaaa
no już troszkę mniej się martwię

Gość mentalisktka000007
współczuje Ci

Gość przerażonaaaaa
właśnie postawiłam w pokoju płytkę z firmy global mam nadzieje że ich nie będzie , na razie to ja nic nie czuję

Gość przerażonaaaaa
pomyliłam się to płytka globol

Gość greg38
Mnie też kiedyś nieźle pogryzły - na szczęście bez jakichś większych konsekwencji, ale kilka dni nieźle bolało. Kolejna podróż już zdecydowanie lepiej, bo wcześniej się zapoznałem z info z Wikipedii, trochę sam popróbowałem, poczytałem też na necie, m.in. ten artykuł trafiłem http://ddd-kowal.pl/blog/dezynsekcja/pluskwy-w-podrozy/ Wydaje mi się, że ciężko jest ich się ogólnie pozbyć, ale zabezpieczyć się przed nimi to już inna sprawa.