Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Proszek do prania

Co macie dziś na obiad?

Polecane posty

Gość pyszny obiadeeek
Knedle gotowe kupiłam, pulpety i surówkę robiła babcia dziś rano, ja tylko przewiozłam w słoikach żarcie :D i oczywiście podgrzewam:P

Gość antonio flageras.
wstyd kurwa żeby taka młoda dziewucha żerowała na kulinarnych umiejętnościach staruszki sama powinnas sobie wszystko robić ,sam mieszkasz nic nie robisz to rób coś ! nie nie jestem z poznania

Gość lliankaaa
dzis to tradycyjnie widze..jak u większosci rosół z wołu i kury kura pieczona,ziemiak,2 surówki ale wczoraj ja gotowałam i... była zupa dyniowa z grzankami czosnkowymi..pycha...udźce kurze opiekane w ziołach do tego ryz i sałatka z pomidorków koktajlowych i zółtych..wielobarwna wieloskładnikowa :p

Gość pyszny obiadeeek
A co cie to obchodzi? Moja babcia, mój obiad. Dopiero co przyjechałam to niby jak miałam ugotować jak zakupów nie zrobiłam jeszcze. Lece jeść obiadek :P

Gość antonio flageras.
dzisiaj coś mówili w tvn 24 o rodzinie zatrutej zupą dyniową,podobno to było zamierzone działanie określonych kół

Gość antonio flageras.
smacznego i pozdrów babcię ,niech się starowinka szykuje

Gość lliankaaa
dziękuję..za troskę mam się dobrze... i w komplecie rodzina :p Dynia sobie urosła nikt nie wiedział co to w ogole jest...bo dziwne jakieś a to dynia piżmowa....i coś rewelacyjnego wyszło,,,tylko trzeba dobrze doprawic ;)

Gość lliankaaa
a jakie określone koła trują ludzi?z jakiej opcji...no zebym sie nastawiła przzed wyborami odpowiednio :p

Gość antonio flageras.
podobno jakąś dynia pizmową czy pidżamową skuteczna i bezbolesna metoda eliminacji przeciwników politycznych wg wybitnego specjalisty w tej dziedzinie dr.doc hab. j.wissarionowicza

Gość antonio flageras.
i lepiej się nie nastawiaj samo przyjdzie :-)

Gość lliankaaa
ooo kkurrcze ,..to ja pakuje rodzine w auto i jedziem na pogotowie kichy czyscic moze ta dynia ma tzw opózniony zapłon?wiedziałam ze zejde młodo....o zesz... jeszcze bym sie...:p przed,,,,,ostatecznym,..,tym no,,, w ogole

Gość antonio flageras.
niestety ,ale pamiętaj ,że zawsze pozostanieszw naszych sercach wraz zrodziną i samochodem,a to ,że odejdziesz jako dziewica zawdzięczasz tylko sobie i trochę rodzicom ale teraz to i tak spoóżnione zale

Gość lliankaaa
ee..ze dziewica to nie,,.. tylko troche zarosłam mchem,,,:p

Gość luououou
szaszlyki i kopiec salatki (salata,pomidory ,papryka)

Gość antonio flageras.
no cóż przykro mi nie ja cię konstruowałem pretensję proszę kierować do tych co kiedyś zdecydowali się na dzidziusia chociaż ..wrzuć fotkę to może znajdzie się jakis srodek chwastobójczy

antionio, pomarańczowy frajerze, skończ nudzić internetowy chłopcze i popracuj nad swoją wątłą nieskażoną włosami klatą

Gość antonio flageras.
:-D desperat jarosław dawaj staryb poczytamy twojego nudziarstwa napewno jestes twardym facetem obytym w swiecie to pisz pisz bo nudno kmiocie ,jaki ciul :-D

Gość antonio flageras.
zafarbował się kmiot na czarno o kurwa jakiś ty ważny popisz się swoja nienudnościa burasie w desperacji ja mam czarny nick jarosławe chyba kurwosławe kmiocie ze wsi

uuu, spienił się szczurek, cóż za niepolityczne obelgi śmiem twierdzić, że chyba zjadł pazury w przerwach pomiędzy wyrazami :) a teraz szczeniaczku - daj głos ponownie! :)

Gość lliankaaa
a coś Ty Antonio zjadł ze jak smok taka siarą walisz :p i wszystkim ogniem po oczach dajesz

Gość antonio flageras.
kurwosławe pisz ,przeciez potrafisz nie być nudny :-D no dawaj kmiocie wypociny

Gość lliankaaa
i nie wrzuce foty ,,,,bo to załozna prośba...poza tym...nasze ewentualne spotkanie..to byłby taniec z szablami... :p dodam,..ze ja zawsze wychodzę,.bez uszczerbku...z czegos takiego :)

Gość antonio flageras.
czekam na wpisy kurwosława przecież taki wazny ktoś musi napisać coś madrego napisz jakie stopnie wtajemniczenia trzeba przejść żeby sie zafarbować na czarno? kazdy moze ? jakie zadania trzeba wykonać ? niesamowita nobilitacja ,kazdy może czy tylko kmioty kurwosławe ?

Gość antonio flageras.
o sa wpisy kurwosława !! masz czarnego nicka ! nawet nie wiesz jak ci zazdroszczę i fajny jestes nie taki nudziarz,no ale czarny nick zobowiazuje ,coś nieprawdopodobnego ważny kurwosławe przerwał niedzielny relax aby zaszczycic nas swoja osobą

ooo, widzę postęp - szczeniaczek ujadaczek zrezygnował z wulgaryzmów na rzecz pseudointeligentnego słownictwa... jeszcze trochę na kafe a będą z niego ludzie... cokolwiek teraz z niego ludzie robią... oprócz jaj antonio, a teraz poćwiczymy aportowanie, skoro dawanie głosu mamy za sobą :)

Gość antonio flageras.
a kto to są ci ludzie ? takie kurwosławy jak ty ? przeciez jestes zwykłym smierdzącym zerem chcacym zabłyszczec pod czarnym kolorem bez wzgledu co ci się uda napisac to wiesz ,ze na tym forum jak i pewnie na kazdym innym mozesz sobie kurwosławie drogi tylko poudawać ale kmiot z ciebie pzremawia zawiść przez ciebie a przeciez nie poto kurwosław farbował się na czarno ,by brac udział w takich polemikach nieprawdaż i mówię ci to jako pseudointeligent kurwosławie