Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Proszek do prania

Co macie dziś na obiad?

Polecane posty

Gość kurwosław-84
kurwosławie czy aportowanie mam zaliczone ?

Gość kurwosławe-84
może tak lepiej ?

oświecę cię leszczyku - zaistnieć nie muszę bo zaistniałem tutaj zanim jeszcze ty dowiedziałeś się że penis służy do czegoś więcej niż oddawania moczu :) dostałem tu więcej banów niż ty masz pryszczy na swojej buzi, szczurku takich krzykaczy jak ty przeżyłem tu już kilkunastu - i każdego wciągałem nosem jak koks, paziu :)

Gość kurwosławe-84
a gdzie pan ?

Gość obiadowa
barszczyk z ziemniakami, pieczen z ogorkami malosolnymi pomidorami w smietanie, mniam, mniam, mniam

Gość ja mam zupe jarzzynowa i
gulasz z kaszą gryczaną i ogórkiem kiszonym

Gość kurwosławe-84
jest pan ! nazwałm mnie paziem ! to radosna chwila dla mnie :-D przeżyłeś to i przerzyjesz marny kmiocie tylko nie podniecaj sie za bardzo bo ciżyłka w dupie pęknie i bedziesz musiał pisać swoje nienudziarstwa na stojaco weteranie forumowy,tak to jest faktycznie powód do dumy ,i jest się czym pochwalić ,przezyłes pewnie tutaj najpiękniejsze chwile swojego marnego żywota ,ale zawsze coś kurwosławe jak sie dorobie czarnego nicka podziękuje ci publcznie za wprowadzenie jako bardziej doświadczonemu weteranowi forumowemu :-D

Gość antyfan proszka
proszek a co karma dla kotów sie skończyła?

Gość Liselotte
MikiMauss - farsz do pierogów z mięsem _ klasycznie - 1 kg wołowiny z gnatem ugotować z włoszczyzną ( baza na pyszną zupę) - po 3 godzinach gotowania wyjąć mięso, ostudzić i przekręcić przez maszynkę, dodać podsmażoną cebulkę, pieprz sól i garść gotowanych ziemniaków - dobrze wyrobić i jest - szybko - pół kg mielonego mięsa udusić z 1 cebulą posiekaną i podsmażona na odrobinie oleju, następnie zmiksować blenderem na gładką masę, dodać sól i pieprz i garść gotowanych ziemniaków ( nie będzie suche) taki farsz można użyć do nadziewania krokietów albo pyz ale zamiast ziemniaków dodaj jajko surowe i 2 łyżki bułki tartej. Smacznego.

Gość no coz..................
gulasz z kasza jeczmienna i buraczki z cebulka

Gość ale ja też
rosółek , schab kalafior i surówka z kiszonej Obiad to już obecnie tylko wspomnienie , właśnie kończę deser sernik na ciepło , lody orzechowe no i kawka :-D