Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapach jest wszystkim

Jakie są Wasze ulubione perfumy i ile jesteście w stanie wydać na flakon?

Polecane posty

Gość Tieeee
karlabrunii - no coz do mlodziezy sie juz niestety nie zaliczam. Mysle,ze zapach to indywidualna sprawa kazdego.

Ja obecnie mam Gucci - Flora, 237 zł - wiem że przepłaciłam ale to był pierwszy zakup, za kase z pierwszej wypłaty - więc zrobiłam sobie prezent ;) kupiłam je w styczniu i myślę że do marca powinnam je mieć, więc to dobrze wydane pieniądze ;) wcześniej miałam Moschino - I love love ;)

no ja też używam kilku zapachów, wiec około roku albo i dłużej ( ale ja nigdy nie kupuje 30 ml bo to się nie opłaca, zawsze 75 albo 100)...tylko to chyba boli że trzeba jednorazowo wywalić te prawie 3 stówy a w Polsce, dla przeciętnie zarabiającego Kowalskiego to bardzo dużo...

Gość Liselotte
Ametyst Lalique oraz Belle d'Opium , są uzależniające A kupuje się raz na rok, nikt w tym się nie kąpie, wystarczy odrobina a "prawdziwki" długo pachną

Też wolę setki ;) No niby tak, takie jednorazowe "wyrzucenie" pieniędzy może boleć, ale uważam, że lepiej już wydać te 200-300 zł na porządne perfumy niż przepłacać za mniejsze flakony czy sikacze za 30 zł. Poza tym jest wiele ładnych zapachów (chociażby Britney) w rozsądnych cenach

No to trzeba przyznać, że pachną długo, ja zazwyczaj czuję na sobie zapach przez chwilę, ale jak się okazuję pachną dużo dłużej - ale to podobno tak ma działać, że nie my mamy czuć zapach tylko otoczenie ;)

Ja czasami kupuję 100 ml i się z koleżankami dzielimi - każda po 33 ml, kupujemy na stoiskach gdzie są rozlewnie puste flakoniki, przepsikujemy strzykawką ;) A flakoniki oryginalne zatrzymyujemy na zmianę :) Opłaca się coś takiego, zwłaszcza jak komuś nie zależy na tym żeby mieć oryginalne opakowanie, a zapach :)

Mnie się tak kiedyś rozwalił flakon TM-"Angel".Sprzątałam w łazience i spadł mi z półeczki.Zbierałam kawałki flakonu i ryczałam jak dziecko :P.Ani razu nie użyłam go jeszcze wtedy.

tyle kasy wydac i zbić...można się pochlastać:p

Gość agata jaslo85
od jakiegos czasu pozostaje wierna perfumom christiny aguilery, ale tylko i wylacznie tym pierwszym. pozostale jej zapachy nie przekonaly mnie. ostatnio za flakonik 30 ml zaplacilam bodajze 100 zl o ile pamietam, ale bylabym w stanie dac za niego wiecej :)

A - 100 ml mi starcza na 2 lata gdzieś... Bo mam kilka zapachów na raz, i nie zużyję aż tak żeby wszystkie w rok czy kilka miesięcy... 30 ml jak kupię to starcza na rok mniej więcej, przy psikaniu się różnymi zapachami :)

Proszek - zostawiłam raz Beckhama damskiego w łazience, oczywiście mój facet musiał rozbić... Do teraz je czuć :P Tyle dobrze że mi się średnio podobały, taki nieudany prezent dostałam ;) Chyba wystawię mu 'do zbicia' Kenzo Flower :D A Aguilerę mi zawsze ciocia kupuje na prezent (kiedyś jej powiedziałam że lubię ten zapach i od tego czasu przy każdej okazji dostaję od niej tylko te perfumy... tyle dobrze że w małej pojemności :P)

no dalej dalej dziewczyny!

Gość iinkaaminka
Ostanio kupilam Banana Republic EDP, nawet ladny zapach i niedrogi. Jednak moj ulubiony to Euphoria Calvin Klein.

Gość w górę miłe panie
upup

Gość zapach...........
Chloe:)

Gość juesej2020
Drogi perfumy to sa takie po $300.Inne do $100 to jest normalka.Ciagle mi wszyscy mowia,ze wracaj do Polski,tam jest teraz wszystko,a potem czytam taki topik.

Gość juesej2020
jednoczesnie moje ulubione sa tanie i dziwne Laguna ,ale oryginalna wersja a nie ta nowsza.

no niestety, tutaj ciagle nie ma wersalu:p

Gość pachnąco
hypnotic poison(czerwony) diora w przedziale od 180 do 380 w zaleznosci od pojemnosci shalimar guerlain- tez w tych przedziała cenowych.

Ceny perfum w Pl sa "astronomiczne", bo sa to ceny obowiazujace na calym swiecie :P... Jedyne miejsca gdzie mozna taniej kupic oryginal placac mniej to butiki "duty free". Ja akurat ulubionych mam kilka, w roznych stylach, uzywam ich na zmiane w zaleznosci od nastroju :P. W tej chwli mam w lazience Flower by Kenzo, Very Irresistible od Givenchy, Beauty od CK, Armani Code i J'adore od Diora. Przy zakupie mnie serce nie boli bo juz od wielu lat sama sobie perfum nie kupuje.... dba o to moj facet ;)

jak by mi ktoś kupował to tez by mnie serce nie bolało:p pytanie było do pań które jednak same finansują swoje zapachowe przyjemności :p ( żeby nie było, tez dostaje od faceta perfumy { ostatnio Givenchy Dahlia Noir], ale głównie kupuje sama.)

Gość nie moge sie dzis obudzic.
Dziewczyny wyprobujcie sobie : GUERLAIN Allegoria -mandarynkowo-bayzliowe albo DIOR "Escale a Portofino" sa bardzo ladne. Tak, perfumy w pl sa bardzo drogie , ja mieszkam zagranica i tutaj markowe perfumy sa dostepne dla wszystkich nawet dla malolat ktore chodza do szkoly a u nas trzeba zarabiac niewiadomo ile bo perfumy to prawie polowa wyplaty chory kraj, ale wracajac do rzeczy warto je wyprobowac mimo ze dosyc drogie ale b ladne

no właśnie, ja nie rozumiem dlaczego tutaj jest tak drogo...ze ludzie mało zarabiaja to jedno, ale Sephora (która jest droższa od Dauglasa) chyba narzuca sobie takie marże...