Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szok!!!!!!!!

Słowa mojego faceta-szok!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość szok!!!!!!!!

Muszę się wygadać, może będzie mi trochę lżej:(.. Jestem ze swoim facetem prawie 3 lata.Układało nam się dobrze, nie mieliśmy przerw, rozstań, wielkich kłótni.Wszystko załatwialiśmy spokojną rozmową. Wyszliśmy w weekend do klubu, żeby potańczyć, wypić drinka, wyluzować. Najpierw ktoś mu przeciął pasek(kosztował 30 zł na allegro a wściekł się jakby ktoś mu milion dolarów ukradł).Zaczął wyzywać, ze nienawidzi tego kraju, ludzi(sam jest Polakiem, ale nie urodził się w Polsce).Zaczął mówić o Polakach jak o ludziach drugiej kategorii.Nigdy nie słyszałam, zeby tak przeklinał.Dodał, ze on wyjeżdza ze mną lu beze mnie. 1,5 roku temu przeprowadziliśmy rozmowę, ze ja chcę wyjechać, ale poczekam na niego aż skończy studia(miał poślizg) i wtedy razem wyjedziemy. Wczoraj mi powiedzIał, że on nie czuje się zobowiązany w żaden sposób, zeby ze mną układać sobie życie, że co ja sobie myślałm, ze może jeszcze ślubu chcę!No szok!NIGDY nie naciskałam na ślub, czy cokolwiek z tym związane.Nie wiem co mu odbiło.Nigdy się tak nie zachowywał.I jeszcze to najeżdzanie na Polaków, kraj w który się urodziłam.Nie rozumiem co się stało.Wczoraj to nie był człowiek, z którym byłam przez 3 lata. Powiedziałam mu, że to koniec, zamówiłam taxi i wróciłam do domu. Czuję się jakbym dostałą obuchem w głowę.Po prostu nie wiem co się z nim stało...

Gość aasedr
zezłoscił sie a co? az tak tempa i debilna jestes ze nie umiesz skumac?

Gość aasedr
"Czuję się jakbym dostałą obuchem w głowę.Po prostu nie wiem co się z nim stało..." no co sie ogło z nim stac? no co idiotko? nie widzisz ze chłopak sie wkurzyl? miał zły dzien a ty debilna babo nic nie skumałas i na dodatek zerwałas. ciekawe czy ty jak sie złościsz to jestes kochna przytulasna i do rany przylóz i na wszystko sie zgadzac i sie oswiadczasz

Gość szok!!!!!!!!
Ok, każdy ma prawo się zdenerwować, ale on był w jakimś amoku!

Gość szok!!!!!!!!
Przestań mnie wyzywać od idiotek. Chciałam z nim porozmawiać normalnie, ale się nie dało, bo był bardzo agresywny.Po prostu człowieka nie poznawałam.Tak trudno to zrozumieć???I nie miał złego dnia, na początku był w szampańskim nastroju.Od tego paska się zaczęło.

Gość szok!!!!!!!!
Dziękuję fiku miku:).

Gość i dobrze zrobilas
jak mu zalezy bedzie chcial naprawic ale jego stan wskazuj na jakas totalna frustracje

Gość szok!!!!!!!!
Frustracja...tylko szkoda, ze nie porozmawiał ze mną szczerze o tym co go boli, tylko jednego wieczoru wywalił z siebie wszystko w bardzo nieprzyjemny sposób i do tego łamiąc mi serce:(.

Gość wwrrr
Wspolczuje. I tez nie wyobrazalabym sobie zwiazku po czyms takim. To, co mowi o Polakach to jeszcze, ale o Tobie i waszym zwiazku...

Gość szok!!!!!!!!
Ja też sobie nie wyobrażam, zeby dalej z nim być po tym co powiedział. A jak za kolejne 3 lata znowu coś mu odbije?Już nie czułaby się bezpiecznie z nim.

Autorko, Revolver ma rację. On zawsze tak myślał o Polakach i o Tobie niestety też:(. Ta sytuacja wyprowadziła go z równowagi i wyrzygał całą prawdę. Jego powierzchowność okazała się zwodnicza. Przeżyłam coś podobnego tuż przed ślubem. Potem nie mogłam uwierzyć, że byłam z takim potworem!:(

Gość szok!!!!!!!!
Chyba jeszcze do mnie dotarło to co się stało.Chciałabym, żeby ktoś mnie uszczypnął...ale to nie ta bajka.

Gość moze seksu mial malo
czy co

Gość szok!!!!!!!!
Wiem, że powiedział prawdę, którą ukrywał.Pokazał swoją prawdziwą twarz.Tylko no nie mogę uwierzyć, ze aż tak się pomyliłam w ocenie człowieka.Straszne.

Gość szok!!!!!!!!
nie skomentuję pytania powyżej.

Autorko, pakuj się i zaczynaj nowe życie bez niego. Z tego już nic nie będzie. Nigdy byś mu już nie zaufała i żyłabyś z lękiem, że taki wybuch może znów mieć miejsce.

Gość Jennifer Bonnel
Zły dzień nie upoważnia do wyżywania się na partnerce! Te teksty, że nie jest zobowiązany do życia z Tobą - straszne. Nie chciałabym takiego potwora.

Gość jsnaj
A ja Ci gratuluję tego jak się zachowałaś. Większość jeszcze by pytała :jak go odzyskać. Jesteś pewnie fajną babką. Przebolejesz i dziękuj opatrzności, że się rozstaliście. Trzeba było mu jeszcze powiedzieć, że nie wiesz na jakiej podstawie sądzi, że miałby zaszczyt dostąpić bycia Twoim mężem.

Gość szok!!!!!!!!
Dziewczyny macie rację.Ja już go nie chcę widzieć.On chyba mnie nigdy nie kochał a ja się produkowałam jak popieprzona.

Gość szok!!!!!!!!
jsnaj- no szkoda, że mu tak nie powiedziałam, ale wiesz to się działo tak szybko, że chyba mi szczęka nie zdążyła opaść.Powiedziałam, ze koniec i wyszłam.Nawet jeszcze nie płakałam, nic.Pusto w środku..ech.

Heh, ciężko jest uwierzyć, że można mieszkać i spać z kimś 3 lata, a potem uświadomić sobie, że ten ktoś jest nam obcy:(. Człowiek jest istotą bardzo złożoną. Masz jeden powód do radości i to ogromnej - ciesz się, że to się stało teraz, póki nie macie ślubu i dzieci. Masz możliwość odwrotu. Wyobraź sobie o ile bardziej byłabyś nieszczęśliwa, gdyby to się stało w małżeństwie:(. Niektórzy mają naprawdę mroczne dusze. A ja życzę Ci, żebyś spotkała na swej drodze prawdziwego, pogodnego człowieka i ułożyła sobie z nim życie od nowa:).

Gość szok!!!!!!!!
Dziękuję przemierzam pola lasy:). W całej tej sytuacji jest tyle dobrego, ze mieszkamy w moim mieszkaniu, więc ja się nie muszę wyprowadzać.A Pan Światowy jest u rodziców na obiedzie, jak wróci, to go wywalam.

Gość jsnaj
szok i bardzo dobrze, że nie płakałaś. Pięknie i z klasą to załatwiłaś. Teraz nic nie tłumacz, wystaw walizki i już. Tylko błagam nie złam się jego łzami.

To zacznij Go już pakować, będzie szybciej. Nie daj się przekonywać i nie wierz, że nie wie co mówił w złości. To bzdury! Dorosły człowiek musi panować nad sobą i nad tym, co mówi. Zobaczysz, o ile będzie Ci lżej, gdy usunie się z Twojego życia.

Gość szok!!!!!!!!
Dziewczyny, ja już sobie tego zwyczajnie nie wyobrażam.Wiecie, jakby usiadł pogadał jak człowiek, że nie widzi nas razem w przyszłości to może im bym rozpaczała, ale to jak się zachował wczoraj przekreśliło wszystko.W tym momencie nie czuję nic oprócz wielkiego rozczarowania.Aż jestem zdziwiona, ze taka spokojna jestem.Pękło coś we mnie, coś czego już nie da się naprawić.

Gość szok!!!!!!!!
Może mi i gwiazdkę z nieba przynieść.On już nie jest dla mnie.