Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdenrgjhb

Chodze na zajecia z osobami ktore maja smieszne nazwiska i sie smieje :(

Polecane posty

Gość fdenrgjhb

a w tym wieku juz trzeba zachowac powage. jednak widze, ze nie tylko ja sie cicho usmiecham :D

Gość fdenrgjhb
i tych osob jest gdzies 6, 7 na 15 :P i do tych co slysze to zawsze mam jakies skojarzenia, nie mowie tu o zboczonych czy cos.

kiedys na zajeciach z podstaw informatyki facet sprawdza obecnosc. wyczytuje nazwiska: grzyb karaś bocian i mówi, ale u was to sama biologia a sam Bober !!!! nie wytrzymałam i parsknęłam śmiechem :D:D:D

Gość fdenrgjhb
yyy...moje nazwisko nie jest smieszne, ale jak ktos ma dzien w ktorym wszystko go smieszy, to moglby sie tez i z mojego posmiac. usmiechac sie glosno nie mozna, tylko tak podsmiechiwac mialam na mysli. chodze z ludzmi straszymi od siebie o 20 lat, bo to szkola policealna. :) a nazwisk nie podam, bo nie doc ze nie mozna tego robic, to i chodze z nimi od niedawna i ich nie pamietam, jednak gdy tylko jest obecnosc znow wytrzymac nie moge :P:P

Gość sdfghjsrtyu
a moja koleżanka ma pinda na nazwisko :D :D :D

Gość fdenrgjhb
Quis leget haec? - no prosze - strzeliles w 10, nazywam sie wlasnie tak jak podales. 1 z tych 4 nazwisk :D

fdenrgjhb Quis leget haec? - no prosze - strzeliles w 10, nazywam sie wlasnie tak jak podales. 1 z tych 4 nazwisk ooooooo :D:D:D moje nazwisko nie jest smieszne, ale niektorzy maja problem z przeczytaniem :P ps. jestem kobieta :)

Gość fdenrgjhb
z przeczytaniem? czyzbys mialaa problemy z pisaniem? jak to nie mozna odczytac nazwiska?:P

Gość fdenrgjhb
dobry :P lubie jak ludzie maja dystans do siebie...ale czesto go tylko udaja i pokazuja na sile ze ich pewne rzeczy nie ruszaja :O

fdenrgjhb z przeczytaniem? czyzbys mialaa problemy z pisaniem? jak to nie mozna odczytac nazwiska? nazwisko nie bylo napisane odręcznie tylko na komputerze :D listy obecnosci czy inne dokumenty. zawsze ten sam problem. mialam ubaw po pachy. moje nazwisko sklada sie 6 liter :) 4 to ś :P i wlasnie to s bylo najwiekszym problemem :P

Gość fdenrgjhb
jejku:P jak to mozliwe ze az 4 razy ś w naziwku 6 literowym? ja mialam taka kolezanka Łangiewka i nauczyciele czytali inaczej..i zawsze musiala poprawiac, to bylo w liceum :)

Gość ooooooooooohahahahaha
jest sporo śmiesznych nazwisk, np: kiełbasa. Tak mial na nazwisko pewien prokurator, ale zmienił je, bo brzmiało mało poważnie

Gość fdenrgjhb
aha, to zmienia postac rzeczy :) Przynajamniej prokurator nie mial duzych problemow ze zmiana :P

Gość rozrywkowabomba
nie martw sie, ja mam w pracy dostep do ogromnej bazy klientow, razem z pelna ich dokumentacja, praktycznie non stop mamy w dziale niezly ubaw z nazwisk albo zdjec z dowodow osobistych ;) czasami sa takie zbitki zdjec, nazwisk i adresow, ze glowa mala. az chcialoby sie do netu wrzucic, zeby sie inni posmiali, ale niestety nie mozna, ech :)