Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość menu

okres mimo ciąży?

Polecane posty

Gość menu

kobietki, czy miałyście normalnie okres, po czy dowiadywałyscie się, że w tym czasie byłyscie już w ciąży?

Gość rosół z kury2
ja nie miałam

Gość ewaewaewaewa....
oj roi sie od takich postów w necie że miałay normalny okres w ciązy ale w to nie wierz to to niemożliwe !!! Oczywiście mozna miec jakieś plamienia ale nie OKRES !!! Jak zapytałam trzech ginekologów czy można miec okres w ciązy to mnie wyśmiali.

Gość a co wkręcasz sobie?
w ciąży nie można mieć miesiączki, bo to powodowałoby poronienie. Plamienia, krwawienia tak, ale nie miesiączkę ze skurczami macicy i łuszczącym się endometrium.

ewaewaewaewa.... słuszne spostrzeżenie. W internecie, co druga osoba tak pisze o sobie, czy swojej ciotce, kuzynce itd. W realu znam wiele matek i żadna nie miała krwawień przypominających miesiączkę

Gość menu
zatem jak wyjaśnić pozytywny test ciążowy 3 dni po "okresie" "krwawieniu" "plamieniu" ? (wygladającym jak miesiączka)

rzeczywiście krwawienie było jak miesiączka? Ze skurczami, złuszczaniem endometrium? Ile dni trwało? a) pozostałość hcg po poronieniu b) ciąża pozamaciczna c) ciąża zagrożona z powodu krwawienia

Gość ja miałam krwawienie
w terminie miesiączki przez 3 miesiące. Lekarz tłumaczył, że tak się zdarza, ale w ciąży nie ma miesiączki, są krwawienia, które można z nią pomylić. Każde jest niebezpieczne i wymaga natychmiastowej diagnostyki. Mnie też się wydawało, że to normalny okres, ale jak się dowiedziałam o ciąży, skojarzyłam, że rzeczywiście był niebolesny, bez skrzepów

Gość menu
szczerze mówiąc nie przywiązałam do niego zbyt dużej uwagi ponieważ byłam w tym czasie w ogromnym stresie, kojarzę ze było to 2 dni krwawnienia a potem brązowe plamienia ale też tylko ok.3 dni.przez mysl mi przeszło, ze w tym miesiącu troszkę krócej to trwało....

Gość menu
dodam, ze w dzien spodziewanej miesiączki wykonałam test i wyszedł negatywny (robiłam go w sobotę-od soboty do środy niby krwawienie i wczoraj zrobiłam test uzyskując wynik pozytywny.)

Gość menu
ja miałam krwawienie- z dzieckiem wszystko w porządku?

Gość menu
hej kobietki, jesteście?

Gość tak jesteśmy
obecnie 3 raz jestem w ciąży i w każdej z nich ostatnia @ była tą przed owulacją nigdy w żadnej z 3 ciąż nie miałam żadnego krwawienia czy plamienia

Gość a ja.....
ja też nie znam takiego przypadku krwawień w terminie miesiączki, po których byłoby ok. Jeśli jakaś koleżanka miała krwawienia to zazwyczaj było to poronienie, lub miała podtrzymywaną ciążę