Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaa05

mój chłopak dostał zaproszenie na wesele od innej...

Polecane posty

Gość racja racja
ror to stara pita bez męża :) autorko olej te głupie wpisy te debilki pozwalają facetom na wszystko bo boją się zostać same wolą udawać że nic się nie dzieje ty nie bądź taka i miej własne zdanie w związku powodzenia ;)

Gość zaraz wam napiszą że
jedna i ta sama osoba podbija temat :P

" [zgłoś do usunięcia] do hm hm hm .... ty jesteś żenadą takie zaproszenie o jakim pisze autorka jest totalnym bezguściem i brakiem wychowania ze strony zapraszającej ale wy sobie tępo tłumaczcie o zaufaniu" takie zaproszenie uderza w ego zakompleksionych panien ktore oprocz "partnera' nic "wlasnego" nie maja w zyciu;-)) i potwornie czuja przymus "bronienia" go przed "kradzieza" dla normalnych osob to zdane wielkie halo - zwykle odmawiaja i tyle;)

"olewajcie ta ror ona rozpie**ala każde topiki i pie**oli bez sensu ale czego można oczekiwać od staruchy bez męża" o i zmaskowany atak kt jakos nigdy nie skutkuje;-))) ale widze ze ofiary patriarchatu - mierzace swa "wartosc" stalym partnerem seksualnym kt po podpisaniu stosownych dokumetow staje sie "wlasbnoscia" zwanym mezem;-)))) a ja tak jestem stara, brzydka, gruba, bez pieniedzy, po aborcji ale cnotliwa, rozwiedziona a jednoczesnie mezatka, nikt mnie nie chce i siedze wieczorami glaszczac kota i zsatanawiajac sie jak fajnie maja panny ktore klepia w klawiature ze im jakies "obce" chca/probuja "ukrasc" chlopa;-))))))))) moge byc kimkolwiek istnienie kogo chodz jedna taka panne podtrzyma na duchu ze "mam gorzej";-))) 00:25 [zgłoś do usunięcia] racja racja ror to stara pita bez męża autorko olej te głupie wpisy te debilki pozwalają facetom na wszystko bo boją się zostać same wolą udawać że nic się nie dzieje ty nie bądź taka i miej własne zdanie w związku powodzenia

bez meza , kota oraz posagu - whatever makes you happier;-))))

Gość yolka**
autorko ta laska jakaś niepoważna widać nikt jej nie chce to musi zapraszać zajętych bo a nuż ma nadzieję że taki się zlituje i pójdzie na to durne wesele

" ror bezmózgu na cipce wisi mi twoje zdanie ja w porównaniu do ciebie nie muszę się dowartościowywać na kafe do poźna w nocy " rzeczywiscie - masz racje;-) nie do ciebie sa kierowane moje posty - ot, poziomem sie roznimy;-) a i kolejna ignorantka kt na lekcjach geografii nie uwazala i zapomniala o stefach czasowych;-))))) za duzo widac myslisz o swojej c...;-))))