Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama nie wiem91

Do FACETÓW : ZERWALIBYSCIE Z DZIEWCZYNA JESLI...

Polecane posty

no zawsze to jakiś sposób ;) albo tylko efekt placebo działający na psychikę w ten sposób, że jak się wykupasz to gazów nie będzie i faktycznie nie ma :) myślę że z czasem to i bez tego nauczysz się żyć ;) a to żę czasem bąk wyskoczy to też nie będzie od razu znaczyć, że znowu jest źle i trzeba panikować... puścić tego bąka niech się błąka i po zawodach :D

więc drogi znaffco- jak sam nick informuje, jestes tez pewnie znawcą pierdzenia;) tak wiec ide za twoją radą, milczę juz i oddaję ci glos. dobranoc.

Gość sama nie wiem91
tez mam nadzieje ze z czasem to sie samo unormuje... ale nadzieja matka głupich ;( lece spac przynajmniej wtedy nie pierdze...... dobranoc :*

tylko widzisz, ja staram sie pocieszyc biedną koleżankę, a ty za wszelką cenę chcesz wyciskać z niej te pierdy jak nie wiem co ;P

no tak... nie wiem czy nie w tym tygodniu już jakaś inna dizewczyna miała dokładnie ten sam problem, z tym że jej się zdarzyło to pierwszy raz przy chłopaku i miała doła z tego powodu, więc ją musiałem uświadomić, że bąk przy facecie to nie koniec świata ;) swoją drogą ostatnio to jakaś plaga chyba tematów tego typu :D jednego razu się wkurzę i założę temat pod tytułem "Kobiety pierdźcie przy swoich facetach, to nie boli!" :P nie ma co robić tematów tabu z normalnych spraw, które dotyczą każdego :)

sama nie wiem91 - nie chcę Cię martwić, ale skąd możesz wiedzieć że we śnie tego nie robisz skoro nie zwracasz na to uwagi tylko śpisz? :P ahh i nie martw się, będzie dobrze :)

Gość Elo520
ale macie problemy :[

Gość jankus
To dziewczyny też miewają gazy?! :o szok!

Gość sama nie wiem91
no miewaja...niestety ;( zycie było by piekne jakby gazy nie istnialy ...i najlepiej kupa tez :P

właśnie nudno by było bez gazów vel wiaterków :P a tak się można pośmiać wspólnie, bo to taka ludzka rzecz :) poza tym no popatrz sama, jeden temat o gazach a ciągnął się przez 4 strony ;) gdyby nie istniały, nawet by nie było tego wątku :D

Gość Michał z Klanu
To oczywiste że nikt nie chce chodzić ze świnia co smrodzi na każdym kroku wszedzie gdzie popadnie!