Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedzieciuchciajedzie

On mieszka z koleżanką- pytanie

Polecane posty

Poznałam jakiś czas temu fantastycznego faceta. Zaczęliśmy się spotykać, w tej chwili nasza znajomość zmierza do " bycia razem". Jest tylko jeden problem, który mnie nurtuje- przed dwoma tygodniami wprowadziła sie do niego jego dobra przyjaciółka, która chwilowo ma jakies problemy mieszkaniowe. Powiedział mi o tym sam. Mieszkanie jest małe, jednopokojowe, spią w jednym łóżku. On zapewnia mnie, że między nimi nic nie jest, znają się od lat, nigdy w zyciu by jej nie przeleciał. Jej nie znam w ogóle. Nie chcę ani wypytywać, ani naciskac- bo to jeszcze nie ten etap znajomości. Powiedzcie mi, czy jest możliwe mieszkać z obcą sobie emocjonalnie kobietą , nie spać z nią ? PS. mamy po 27 lat.

przedtem siedział w więzieniu

Gość Drohojevska
"Mieszkanie jest małe, jednopokojowe, spią w jednym łóżku" jestes taka glupia czy tylko udajesz?

nie jestem głupia, on jest impotentem, nic jej nie zrobi, a ja go kocham i tylko na nim mi zależy ....

Gość Serena van der woodsen
"... A gdyby twoja współlokatorka sypiala w swoim łóżku, to już dawno znalazłaby tę cukierniczkę." nie twierdzę, że to co on mówi, jest nieprawda. Na stu facetów 99,99 procent z nich by z nią sypialo. Może twój akurat jest tym 0,01 które by nie sypialo. Ja już w takie cuda nie wierzę.