Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zooonussssia

test ciążowy - kiedy wiarygodny

Polecane posty

Gość zooonussssia

Staramy się z mężem więc sex uprawiamy regularnie przez co nie mogę określić kiedy mogło dojść do zapłodnienia ( nie mierze temperatur, nie badam dokładnie cyklu - po prostu chcemy mieć dziecko i będzie jak będzie ). Ostatnią miesiączkę dostałam 1 września, dziś rano myślałam, że dostałam też ( chociaż mam nieregularne to jednak zawsze bardziej długie cykle więc tak liczyłam na początek października bardziej). No ale tyle co dostałam troszkę rano na tym się skończyło. Podejrzewam, że może to być plamienie implantacyjne jednak troszkę mi szkoda wydawać w kółko na testy ( przez okres starań już troszkę na to na wydawałam ) dlatego chciałam się zapytać kiedy najlepiej zrobić teraz test bo takie plamienie pierwszy raz mi się zdarzyło. Czy mimo to czekać jeszcze tydzień czy może ze względu na plamienie już jutro test może być wiarygodny?

Gość zooonussssia
odpowie mi ktoś tutaj czy nie do chu­ja wafla?

jeśli to było plamienie inplantacyjne, to dopiero hcg zacznie się wydzielać, więc musisz poczekać kilka dni, najlepiej tydzień. Generalnie test robi się w terminie @ Warto poobserwować chociaż śluz, żeby wiedzieć, czy jesteś po dniach płodnych. Plamienie może też być okołoowulacyjne- ja miałam tylko raz

Gość zooonussssia
zooonussssia odpowie mi ktoś tutaj czy nie do chuja wafla? Podszyw :O

Gość zooonussssia
Dziękuje, czyli poczekam tydzień tak jak planowałam :) Plamień okołoowulacyjnych nie miałam nigdy, ale to może też faktycznie to