Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddsdsfd

Zmobilizujcie mnie do nauki :(

Polecane posty

Gość ddsdsfd

Notatki mam już gotowe, wszystko mniej więcej rozumiem, muszę tylko to bardzo dobrze powtórzyć. Ale jednocześnie patrzeć na to nie mogę i niedobrze mi się robi na samą myśl, już zaczynam się stresować i w ogóle kiepsko jest :O

Gość hgfjtr
tez tak mialam....ale teraz na spokojnie popatrz na to, wez powoli do reki i zacznij tak z ciekawosci nawet od srodka czytac..wkoncu cie to zainteresuje i pojdziesz na sam przod :) Gdy juz bedziesz wyksztalcona Ty wybierzesz uczelnie, a nie uczelnia ciebie. bedziesz tym kim chcesz byc, a nie tym kim musisz :) powodzenia.

Gość hgfjtr
kiedys w podst i gimn nie lubialam sie uczyc, w LO sprawialo mi radosc robienie notatek, moze dlatego ze mam bardzo ladne pismo....ale uczyc to juz nie. jednak los sie do mnie usmiechnal i jestem w szkole policealnej medycznej, tam gdzie chcialam. za rok ide na pielegniarstwo.

Gość Iyachtu Xvim
przynajmniej wiadomo, że PIS popieraja specjaliści od kampanii wrześniowych 🖐️ )))))

Gość ddsdsfd
Skąd wiesz jaką partię popieram? Akurat nie PiS :) Zresztą nie o tym jest ten temat... Boję się bo to ważny egzamin