Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaalaaaaaaaaaaaaa

jak sie zachować?

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaaaaalaaaaaaaaaaaaa

Mam przyjaciółkę(A.) która była z chłopakiem 3 lata niedawno się rozstawlijej były (K.)jest moim dobrym kolega lubie do jako człowieka ale nienawidzę go za to jak rozstał się z moja przyjaciółką. ona bardzo za nim tęskni, placze ma nadzieje ze zrozumie kilka spraw i do niej wróci...(boi się ze ja zdradzil, mimo iż nie sa już razem ale od tego czasu minelo zaledwie kilka miesięcy) rozmawiając z nim daje mi do zrozumienia ze on nie chce już z nia być, i ma już inna koleżankę z która sypia Czy mówić A. ze to koniec miedzy nimi? Ze nie ma na co liczyc? Czy moje zachowanie jest godne potępienia ze pomimo jej nienawiści do niego, ja w dalszym ciagu utrzymuje z nim kontakt nie mówiąc o tym A.

"(boi się ze ja zdradzil, mimo iż nie sa już razem ale od tego czasu minelo zaledwie kilka miesięcy)" Czekaj, ona boi się że ją zdradził jak byli ze sobą? Czy że już po rozstaniu miał ją "zdradzić"? Te kilka miesięcy to kupa czasu. Im dłużej będzie liczyć na to że wróci tym dłużej będzie się zbierać. Pomóż jej się podnieść a nie pełzać.