Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tv/laptop

HEJ MAM DYLEMAT, NIE WIEM CO WYBRAC. DZIEWCZYNY PODPOWIEDZCIE MI

Polecane posty

Gość tv/laptop

uzbierałam trochę kasy i chciałabym kupic albo laptopa albo telewizor plazmowy tylko nie wiem na co sie zdecydowac.. obecnie posiadam i komputer (stacjonarny) i telewizor (ale to jeszcze tak zwane 'pudło') oba sprzęty są dosyc stare ale jeszcze działają. nie wiem na co sie zdecydowac. co byscie kupiły na moim miejscu ? z gory dziekuje za odpowiedzi i podpowiedzi :)

telewizor, wkrótce przechodzimy na odbiór cyfrowy, więc i tak czeka cię raczej wymiana

Gość bwevwbv
zainwestuj w laptopa, tv tez mozesz na nim ogladac

Miałam podobny dylemat i wybrałam laptopa, nie żałuję. laptop jednak ma więcej funkcji i co tylko, bardziej przydatny. A tv rzadko oglądam więc mam stare, ew. cos super ogladam u rodziców, czy faceta. A laptop to laptop w nim wszystko mam :D

Gość tv/laptop
tutaj tez zdania sa podzielone :) nie mam pojecie co zrobic ceny są mniej wiecej podobne.. nie wiem nie wiem. gdyby było wiecej kasy to bym kupiła i to i to no ale cóz trzeba wybierac

Laptop, jeśli dobrze kupisz to będziesz na pewno zadowolona. Ja dodatkowo bym już się wstrzymała z zakupem, i kupiła pod koniec roku, ceny polecą jak szalone w dół, a i promocji świątecznych będzie masa. Ja teraz czekam do końca roku na kupno tv.

Gość ja wolalabym tv
bo lubie ogladac tv . a komputer czy laptop to uzywam tylko i wylacznie zeby skorzystac z internetu gdy mi sie nudzi albo czegos szukam .

Ja mam wiele kanalow, ale nigdy nie chce mi sie o sztywnej porze biegnac na dany program wiec ogladam wszystko na laptopie.

Gość tv/laptop
hmm to moze rzeczywiscie jednak laptop :) a telewizor moze za jakis rok albo 2 lata jak juz bede zmuszona do wymiany :P poczekam jeszcze troche na swieteczne promocje dziękuje dziewczynki :*