Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkmklmk

puszczalscy faceci-skad ich tylu i jak ich unikac??

Polecane posty

Gość pponi
Powinna zostac sporzadzona ogolnodostepna lista takich puszczalskich facetow i kobiet, tak jak krajowy rejestr dluznikow ;) Marzy mi sie cos takiego :D

Gość Noxelia, jestes jeszcze młode
nie mówie, że kobiety nie zdradzaja, ale jednak nawet badania statystyczne pokazuja, że faceci robia to czesciej. Czytałam tez kiedys wywiad z jakas uliczną prostytutka, co stała rpzy trasie. Mówiła, że dzieciece foteliki na tylnym siedzeniu, czy panowie z obrączka to norma.

Gość lkmklmk
tez tak mysle:o

Gość pponi
dokladnie, tez jakies rozwiazanie;)

to wyobraź sobie, że jestes w związku z pojebanym facetem, rozstajesz sie z nim i za jakis czas masz innego. I ten były Cie oskarża o zdrade, a Ty nie udowodnisz, że sie z nim rozstalas, bo jak? jak nie masz swiadków, to juz po twojej główce. Nie rpzesadzajmy wiec. zamiast karac, lepiej zapobiegac. Nie wiem, czy kiedys morlanośc swiata sie zmieni, bo jak na razie wszystko idzie ku gorszemu. to, co dawniej było normalne, dzis jest wysmiewane, jako staroswieckie, jak np. 20 letnia dziewica.

Gość lkmklmk
tak juz to widze zdradzi taki jeden a powie ze to ty go zdradzalas hehe jak zdradzac umie to sciemniac tez;/ ja pamietam jak moj co chwile do mnie pisal, cale dnie chcial ze mna spedzac dziwilam sie czemu, bo potrzebowalam czasu na nauke, wyjscie gdzies itp a on najwidoczniej mnie pilnowal:D bo sam zdradzal wiec myslal ze robie to co on dupek

a kobiety tez sa sobie winne niektore, pracuja jako dzivki i to wspomagaja, jakby zadna nie dawala to by nie brali. kobiety bywaja przebiegle niestety.

Gość pponi
Coz, to trzeba sporzadzic liste zdradzajacych z dowodami;) I po problemie :)

Gość pponi
No baby to sa niestety paskudne, zadnych zahamowan w dzisiejszych czasach nie maja ehh

Poszukaj sobie obrzydliwego brzydala, taki cię nie zdradzi, bo która mu da? Nawet dziwka nie będzie go chciała za kasę.

Gość marcoo
jak suka nie da, pies nie wezmie...

Gość lkmklmk
a co proponujesz?? pozwalac im poszalec??i kazac robic kontrolne testy na wenery? czy co?

"Poszukaj sobie obrzydliwego brzydala, taki cię nie zdradzi, bo która mu da? Nawet dzi**a nie będzie go chciała za kasę." Kiedy one chciałbyby takiego co mógłby mieć kazdą ale wybrał ją. 🖐️ Wtedy czują się wyjatkowe. Co to za frajda mieć faceta, którego żadna nie chce. 🖐️

Gość lkmklmk
jak suka da? jaki pies wezmie:o idzie do budelu i kazda dziobie bo kazda suka daje?? :o

ale jak do dziwek chodza wolni faceci,to ich brocha, nie robia nic niedozwolonego. To jak jaranie petów - no dobre nie jest, ale nie jest nielegalne. do prawików&zyebow: nie wybieramy faceta pod katem brzydoty/piekna. Normnalna kobiete g.. obchodzi czy w ogolnie przyjetych kanonach urody sie jej facet miesci czy nie, jak sie kocha, to sie kocha i nie patrzy, czy ma taki czy inny nos, zrozumcie. wyjatkiem jest zaniedbanie lub otylość - bo to są pochodne charakteru.

Gość gej . . .
ja jestem gejem i w sumie dziewczyny to macie racje, faceci okropnie zdradzaja. pomine fakt, ze z kobietami, ale nie uwierzycie ile "heterykow" pisze do mnie na portalu randkowym, gdzie jestem zarejestrowany, zeby go "zerznac" bo chcialby sprobowac czegos "nowego". Rece opadaja ;/

MAsz rację, Wiara. Same na siebie kręcą bicz, wybierając takiego, co może mieć każdą. Ale jak to mówią: lepiej jeść tort z koleżankami, niż gówno w pojedynkę.

wspolczesnosc jest okropna, coraz gorzej, czas na koniec swiata. kiedys bylo lepiej i nie bylo takich problemow 🖐️ ludzie sobie wiersze pisali. moj mi pisze i spiewa, ale ilu takich pozostalo...niewielu 🖐️

Gość lkmklmk
korjonos co proponujesz zatem?brzydale aspoleczne tez zdradzaja wiec?

Proponuję pogodzic sie z tym, że ludzie są źli. Kłamią, zdradzają i oszukują, bo taką mają naturę. Zaakceptuj to, albo wybierz samotność.

Gość lkmklmk
rozumiem ze w druga strone tez to moze zaczac obowiazywac?? i ze jeden z drugim nie zacznie sie "srac" ze wierna zonka postanowila ze ma dosc i tez poszaleje jak mu wolno??

Gość lkmklmk
a ja zaczynam juz myslec ze taki prawiczek aspoleczny zdradzi predzej bo poczuje sie pewny skoro jedna mnie zechciala wiec inna tez moze/;o

Tak jasne. Na mnie się patrzy i się uśmiecha kobieta powiedzmy 45-letnia, która ma męża. Chyba nie uśmiecha się bo podoba jej się moja znajomość prozy Dostojewskiego.

Prawiczek aspoleczny raczej nie zdradzi. Wiem po sobie: boję sie nowości, wolę chodzić w starej koszuli sprzed kilku lat, niż kupić inną.

Gość hahahahahaaaaaaaaaaaaaa
jesteście strasznie zakompleksione Kobietki... Niektóre są śmieszne myślac że ich facet będzie cudowny do końca życia i nie zdradzi... Nie te czasy.... Każdy facet po jakimś czasie zdradzi, choćby z ciekawości jak to jest z inną. Znam faceta, ktory mówił że bardzo kocha swoją żonę i ona jest cudowna i ją szanuje i sraty taty, ale umawiał się z laskami na seks bo jego zona była dla niego pierwszą i chciał zobaczyć jak to jest z innymi kobietami.

Gość krajowy rejestr puszczalskich
Liczba puszczalskich facetów zależy od liczby puszczających się kobiet. Jest to jednocześnie odpowiedź na tytułowe pytanie i pewien sposób na to, jak uniknąć puszczalskiego faceta. Mówiąc wprost - przestańcie się puszczać, to i puszczalscy znikną w naturalny sposób :classic_cool:

Gość OneTwo
Kurwiarzem się rodzi, to nie stamdard.

Gość erererererer
@lkmklmk przepraszam, że się wyrażę ale jesteś lekko walnięta