Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dyplomantkaaa

Prezenty i poczęstunek na obronę mgr

Polecane posty

Gość Dyplomantkaaa

Jak to powinno wyglądać? Koszty/składka/każdy sam/komu/co... Bronię się sama ze swojego roku plus kilku zaocznych których nie znam niestety...

Gość oddajcie mojego nicka
alko pamiętajcie o alko

Gość Dyplomantkaaa
Nikt nie pomoże ;-)?

Gość jesteś za młoda
Nie rozumiem? Dla kogo te prezenty i poczęstunek? Z kim chcesz się składać? Ja zaprosiłam rodziców do knajpy, aby to uczcić, nie wiem z kim miałabym się składać i komu dawać prezent. To ja dostałam prezent od rodziców :p

Gość Dyplomantkaaa
Poczęstunek dla komisji, prezent dla promotora oraz komisji i nawet sekretarki :-P? Pytam jak to jest u innych, bo u mnie z tego co słyszałam to solidna zrzutka była a ja teraz sama się bronię z roku. No i poczęstunek, ciasto kawa?

Gość jack ill
po obronie będzie troche czasu dogadajcie sie i szybko podskoczcie do jakiejs kwiaciarni i ewentualnie po jeszcze jakis drobiazg

Gość jesteś za młoda
Żartujesz chyba :o Oni przychodzą tam do pracy i nikt ci łaski nie robi. Możesz kupić po kwiatku dla komisji, ale prezenty i poczęstunek, jeszcze dla sekretarki to jakaś kpina! Co to za uczelnia? Wyższa szkoła pierdzenia w stołki w pcimiu dolnym?

Gość jesteś za młoda
Bez kitu, nie wierzę w to, co czytam. Kwiatek i do domu, nie masz na co pieniędzy wydawać? Poczęstunek i prezenty, no nie mogę :D

Gość Dyplomantkaaa
Normalna państwowa :-)... Też właśnie w necie widzę, że nikt nie robił tak jak właśnie słyszałam, że było na wcześniejszych obronach u mnie... Prezent jakiś dla komisji i promotora jeszcze mogę sama kupić ale zastanawia mnie ten poczęstunek :-/