Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kijkijkij

mój facet idzie na studia zaoczne

Polecane posty

Pink_Panther "hahaha! Ten koleś z artykułu to na bank Imadło." No jak ja znalazłam ten news to od razu pomyślałam sobie o naszym IMO. :D

Gość kijkijkij
a Ty do książek gimbusie

Gość kijkijkij
mam nadzieje ze jak Ty bedziesz miala jakis problem, to Ciebie tez ktos tak potraktuje. czesc

Z rad, to ja Ci napisze autorko, ze niepotrzebnie się strachasz. Jeśli zdradzi, to znaczy, że jest fałszywym frajerem, a to go dyskwalifikuje (przynajmniej jak dla mnie) i nie ma za czym płakać. A jak nie zdradzi, co najprawdopodobniej nastąpi, bo pewnie będzie się starał, skoro kiedyś już popełnił taki błąd i mu wybaczyłaś (przypuszczalnie z trudem) no to git. :P

Gość kijkijkij
Pink_Panther dziękuje za miłe słowa :) , to mój były tak postąpił, obecny nigdy mnie nie zawiódł itd. :) dzięki :)

Gość oooleander
Mam podobną sytułacje, też się boje..ale próboje to potraktować jako sprawdzian dla związku..tym bardziej że rzadko będziemy się widywać :(

Acha, no to tym bardziej nie ma co się bać (pomieszali mi się Ci faceci), skoro to był były, bo do tej pory nie dał Ci powodu do zazdrości, to nie patrz na niego przez pryzmat tamtego. ;) Ni ma za co autorko, skoro tego Ci było trzeba, to zawsze służę dobrym słowem. :classic_cool:

Gość kijkijkij
oooleander a długo jestscie razem? Pink_Panther wiem, nie mogę patrzeć na tego przez pryzmat tamtego :( to mój podstawowy błąd.

Gość gotuje potrawke z kurczaka
mysle ze na Twoja niska samoocene oraz brak wiary we wlasny zwiazek nikt Ci nie pomoze.

Gość kijkijkij
wiem, ja sama muszę nad tym pracować, tylko nie wiem jeszcze jak

Gość oooleander
prawie 1,5 roku.. ale znamy się bardzo długo.. A Wy?