Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ihaha

czy ktoś mi pomoze w moim problemie? Jestem zdesperowana

Polecane posty

Gość ihaha

po intensywnym odchudzaniu mam problem z wypadaniem włosów. od prawie 2 miesiecy biorę humavit- drożdże piwne i witaminy ACE. Niestety wydaje mi się, ze efekty są słabe, choc wiem, ze trzeba na nie troche poczekać. Moja znajoma była w tej samej sprawie u dermatologa i on polecił jej silicę, belisse lub revalid. Czytałam teraz składy tych preparatów i sa nieporównywalnie bogatsze od mojego humavitu. Czy mogę teraz przerwać branie moich tabletek i zacząć brać inny preparat? Zastanawiam się, bo może teraz w koncu po takim czasie brania byłby jakiś efekt, a jak zmienię, to moze znowu bedę czekać 2 miesiace na efekt.... Ktos mi poradzi??

Gość ihaha
proszę... :(

Gość stosowałam
jesli witaminy, mikoelementy sa takie same ,ale jest ich wiecej to zadziala tak jakbys kontunowała terapie, a nie ja przerywała wiec smiało mozesz zaczac brac bellis silice czy cos tam innego bogatszego w składzie 🖐️

Gość ihaha
no własnie w tym humavicie sa tylko drożdże piwne i witaminy ACE, a te inne preparaty mają o wiele bogatszy skład, a ja mam naprawde problem z wypadaniem. Chyba kupie jutro belissę

Gość wycieńczona mama..
ihaha a ile schudłaś , z jakiej wagi i na jakiej diecie?????????????????????????

Gość ihaha
scudlam 13 kg na 1000 kalorii, ok. 1- 1,5 kg tygodniowo. Po odchudzaniu zaczął się koszmar z włosami

Gość wycieńczona mama..
lepiej być szczupłym i łysym niż tłustym z włosami;-);-);-) ja w przeciągu dwóch miesięcy przytyłam 10 kg i też mi zaczęły strasznie wypadać, więc nie ma reguły

tak to jest jak laski bez pojęcia zabierają się za odchudzanie. dziewczyny, we wszystkim podstawowa jest wiedza! a nie zasłyszane sposoby od znachorów

Gość ihaha
lepiej być szczupłym i łysym niż tłustym z włosami z tym sie zdecydowanie nie zgodzę:)

Gość lalunuiaaaa
miałam ten sam problem, włosy sypały mi się garsciami, poszłam do dermatologa dostalam w zastrzykach B6 cały miesiąc codziennie 1 lub dwa zastrzyki, i nie wyłysiałam :))

ihaha z moich obserwacji wynika, ze zaden, ale to absolutnie zaden, preparat nie daje takich rezultatow jak jedzenie warzyw. Kiedys bylam na diecie w ktorej jadlam mase warzyw i mieso (w ograniczonych ilosciach, bo nie znosze). I wlasnie wtedy mialam idealne wlosy.

Gość ihaha
na pewno macie rację z tymiw arzywami, nie stronię od nich,a wręcz przeciwnie. Z ta różnica, ze ja jem, a nie żrę:)