Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość power3D

zmotywujcie mnie jakoś do tego,zebym już ni latała za chłopakami..proszę wręcz..

Polecane posty

Gość power3D

mam jakiś problem psychiczny..poważnie..wiem,ze możecie mnie teraz za jakąś idiotkę wziąć,ze taki temat zakładam,ale zaczynam sie o siebie martwić,bo kiedys sie tak nie zachowywałam...mam jakąś obsesje na punkcie chłopaków,którzy mi sie podobaja..dowiaduje sie np.o ktorej chłoapk,ktory mi sie podoba,konczy lekcje,i czasami nawet do domu nie pojade tylko czekam,aż go zobacze ..jak mam okazje to ide do niego do szkoły,bo mysle,ze go zobacze,codziennie sprawdzam czy coś nie napisał na facebooku..z innym znowu mam tak,ze ciagle sie na niego gapie:/ uśmiecham,bla bla bla..i co najgorsze nie moge tego opanowac..i tak jest z kazdym kolesiem,który mi sie podoba..powiedzcie mi coś co mnie zmotywuje do tego,zeby przestac tak robic,coś co na mnie wplynie,doradźcie..bo to nie dziewczyna powinna sie uganiac za chlopakami tylko chłopak za dziewczynami:/

Gość power3D
doszło do tego ze spię z wibratorem by miec choćby namiastkę mężczyzny przy sobie

Gość power3D
głupi podszyw...

Gość power3D
ostatnio wzbudzają we mnie porządanie przysklepowi menele ,to zaszło za daleko:(

Gość power3D
17 i troche..

Gość stosowałam
spierdalaj ze swoimi problemami

Gość power3D
do stosowałam:tak to sobie do swojej koleżanki możesz powiedziec,sweliczku,nie do mnie !!!! Pozdrawiam środkowym palcem !:O

Nie jesteś psychiczna. Wyrośniesz z tego. Jak poznasz chłopaka, zaczniesz chodzić z jednym, drugim. Podrośniesz to z wiekiem wygląda już nie będzie najważniejszy. Jeśli nie masz całej ściany wytapetowanej jego fotkami, nie modlisz się do niego i nie wysyłasz 100 sms/dzień jest OK :)

Gość stosowałam
moge moge :D moge nawet wiecej i gorzej tak wiec spierdalaj małolato poki jeszcze jestem grzeczny 🖐️

Gość power3D
do JacekJ: byłam w ziązku już z wieloma chłopakami,ale nawet jak jestem z kims w związku to i tak sie podobnie zachowuje..tylko mam cos takiego,ze jak jestem zafascynowana jakimś chlopakiem,a wiem,ze nie moge go miec to popadam w obsesje na jego punkcie..hmmm..nie no..aż tak w paranoje nie popadłam:) do stosowałam:no to jak możesz gorzej to wypierdalaj sie pastwic nad nią:D może i jestem małolatą-nie wiem w jakim Ty jestes wieku,bo po drugiej stronie ekranu może siedzieć jakiś pasztet z niska samoocena,który jedynie przez internet jest kozakiem- ale jezeli jestes starszy ode mnie to napewno kiedys miałes tyle lat co ja,wiec nie nazywaj mnie tak,bo kiedys tak mówiono o Tobie leszczokleszczu...jezeli jednak masz ochote na ostrzejsze wymiany zdań,to wiedż,ze tez swoje potrafie..🖐️

Gość stosowałam
nie chce mi sie ciebie czytac pustaku, idz lepiej pod monopolowy szukac adoratorów 🖐️

Gość power3D
ale mnie pojechałes :D normalnie aż nie wiem co Ci teraz odpowiedzieć buahahahah xD nara lamo xD