Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izabela w

Umieram..

Polecane posty

Gość izabela w

Trafilam na to forum kilka tygodni temu. Nie wychodze z domu to czytalam tu niektore tematy. Teraz napisze o sobie O tym jak umieram w powolnej meczarni. Jak inni mysla ze maja zle i gorzej miec nie mozna to przeczytajcie. Zaznaczam ze nie uzalam sie nad soba. To juz mam za soba.. Cierpie na depresje, nie wychodze z domu. Wyjscie do lazienki czy do kuchni trwa godzine.. Zeby nie mylam od czerwca. Zawsze byly biale i zdrowe. Niektorzy mnie zaczepiali i pytali nawet jakiej pasty uzywam. W tej chwili sa zolte, dziasla mi krwawia i jeden zab pobolewa. Wlosy mam poldlugie. Nie mylam ich juz miesiac. Swedzi mnie skora i zrobil mi sie taki koltuj ze chyba pozostaje je uciac do skory. A zapuszczalam je tak dlugo :( Mam prawie codziennie biegunke. Zapalenie pecherza. Mam jakas cyste na teczowce, powinnam zrobic usg oka ale nie chce mi sie. Mam guzek w piersi, pare lat temu robilam usg piersi wyszlo ze to jakis gruczolak. Lekarz zalecil robic usg co pol roku ale ja to olewam. Kiedys zasnelam na sloncu i poparzylam sobie skore, a mam jasna karnacje i jasne wlosy. Wyszlo mi mnostwo piewprzykow na calym ciele. Powinnam je przebadac bo pewnie mam czerniakla. Umieram..

Gość bylam tam gdzie ty
A po co to robisz? by umrzeć?

Gość hmmmm55
Ale nie musisz wychodzić z domu?jakaś szkoła,praca?

Gość izabela w
Boje sie sama to zrobic szybko. Wierze w Boga a samobojstwo to grzech smiertelny. Chociaz nie wiem czy nie grzesze juz sama mysla..

Gość Sajid
ile masz lat ze doprowadzilas sie do takiego stanu ??

Gość izabela w
Zrezygnowalam ze swietnej pracy. Przenioslam sie do rodzicow. Moja mama placze bo nie wie jak mi pomoc. Daje mi wszystko na nowy samochod wczoraj chciala mi dac ale powiedziala ze mam sie wziac za siebie. Smieszne. Jakby to bylo takie proste. Zna ktos jakas modlitwe o zdrowie? Tylko cud mi pomoze

Gość bylam tam gdzie ty
Nie masz rodziny? znajomych? kogoś kto by Ci pomógł z tego wyjść. No chyba że sama się już skazałaś na taką męczarnie do końca życia, i odrzucasz wszelką pomoc.

Gość izabela w
mam 26 lat

Gość hmmmm55
Dobra,ale był jakiś powód Twojej rezygnacji z życia?Coś się stało poważnego?

Gość Kasia .....................
jesli na cos faktycznie chorujesz, to chyba na depresje...

Gość bylam tam gdzie ty
Modlitwa nie pomoże tylko lekarz co najwyżej, więc jak chcesz z tego wyjść to właśnie tam się udaj.

Gość Sajid
z jakiego woj. jesteś??

Jaki cud??!] Odgrywasz jakąs depresantkę i nagle wszyscy maja naokoło ciebie biegać, bo ty jesteś najwazniejsza.. kiedy obeszła cię twoja matka??! Pytam cię! Płacze po nocach, martwi się, ale na ciebie to nie działa.. jak mozna byc tak okrutnym??! A co masz zrobić.. w tym momencie wstać, pójść do łazienki, wykapać się, umyć włosy, ubrać się i poczuc się jak kobieta. A na koniec zrobic kolacje rodzicom i ich przeprosić.. no chyba że wygodniej ci być nadal egoistką...

Gość proponuje lumpeks
gruczolak, cycsta na tęczówce, pieprzyki po słonecznym poparzeniu to wszystko wcale nie świadczy o nowotworze, nawet cysta na narządach kobiecych. A zęby Ci krawwią, bo przestałaś o nie dbać, na pewno też nie jesz wystarczającej ilości witamin w pozywieniu naturalnym. Do tego jesteś niedotleniona. jak chcesz tak długo wegetować? Weź sie dziewczyno za siebie. Nigdy nie jest tak źle, by nie mogło być gorzej. I masz wariatko jedna (to tak z sympatii) rodziców za soba, którzy chcą Ci pomóc. Tak, popełniasz niewybaczalny grzech myśląc o samobójstwie i dręcząc swoim zachowaniem matkę

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
MOIM zdaniem nie pomogąCi modlitwy. Musisz chodzić ROK do spowiedzi co piątek. To na depresję. A dalej... dalej możesz zacząć sie modlić ale jak? W międzyczasie też, ale JAK? No właśnie. Z prośbą o zdrowie? Nie EGZORCYZMY. Musisz sobie poszukać egzorcyzmów róznych, zostaje Ci też różaniec i tyle. Choć to ciężko - ale egzorcyzmy od razu - modlitwy o uwolnieni/wyzwolenie/uzdrowienie. W TAKIM SENSIE. I bardzo częsta spowiedż przez długi czas - nawet i rok. I tyle. Niekoniecznie takie coś - jeszcze są inne rozwiązania, ale ja polecam takie bo inne długoterminowo skończą się samobójstwem, a to nie. Po prostu powiedz, że masz depresję. Jeszcze Ci psychiatra zostaje, ale to bez egzrocyzmów. A jak egzorcyzmy to spowiedz i tyle. Ja bym to wybrała. Ale co piątek cały czas - co piątek droga krzyżowa. Powoli wyjdziesz z wszystkiego. 365 dni zmieni Twoje życie - zapewniam Cię.

ja bym na miejscu Twojej mamy zamowila wizyte domowa u dobrego psychiatry. Byc moze potrzebujesz psychotropow. To Twoj stan psychiczny jest problemem, nie zdrowie fizyczne.

Nie wolno popełniać samobójstw. Piąte przykazanie NIE ZABIJAJ. I tyle.

Gość fsddefwfe
A ja uważam, że jesteś głupia i tyle

Musisz przypomnieć sobie DEKALOG i to w zasadzie tyle. Dobry rachunek sumienia - kiedyś pisałam tu takie rzeczy. I żałuj grzechów. Załuj że chcesz się powiesić i tyle. Bardzo mocno tego żałuj. MEA CULPA i tyle.

Gość hmmmm55
Egzorcyzmy,no bez przesady to nie średniowiecze!Dziewczyna ma depresję do cholery,jej potrzeba lekarza chyba już tylko,bo jest w raczej ciężkim stanie.

Gość dla Izabeli
znajdź pod nw. linkiem "Medycyna przyszłości" i tam obejrzyj film pt. "Cud terapii Gersona", Zastosuj się do wskazówek. Ludzie tą metodą nawet raka się pozbyli. www.vademecum.zdrowia.prv.pl

Gość izabela w
Nie poddalabym sie bez leczenia. Leki, psychoterapia nie pomagaja! Nic odkrywczego na tej terapii sie nie dowiaduje. Nic Nie wiem co sie ze mna stalo. To tak nagle polecialo.. Zaczelo sie jak ojciec mojego juz teraz bylego faceta powiedzial ze mam SPIERDALAC bo powiedzialam mu jak wlazl do pokoju naszego zeby wyszedl. To byl jego dom i stwierdzil ze on sobie remont zrobi a nas nie poinformowal a druga sprawa remont w pokoju w ktorym my mieszkalismy? Musialam sie wyprowadzic. To byl dla mnie taki cios, stres i w ogole wszystkie plany, wszystko w jednej chwili pryslo.. Nie zrozumiecie.. Nie jestem egoistka. Tlumacze mamie ze nie radze sobie z tym zyciem..

dokladnie. Tez tak uwazam. Zaden rak, tylko depresja. I przestancie pierdolic o religijnych rytualach! Tylko ja to bardziej zamknie w sobie!

Gość fsddefwfe
Izabela, no daj spokój. Ludzie mają tysiąc razy gorzej od Ciebie ale żyją, bo muszą chodzić do pracy, mają obowiązki, muszą utrzymać rodzinę. A Ty, młoda dziewczyna nagle sobie z życiem nie radzisz? Nawet kurwa zębów nie możesz umyć? No ja pierdolę.

A co wy wiecie o egzrocyzmach? Nic nie wiecie. Egzorcyzmy to NAJWAŻNIEJSZE MODLITWY KOŚCIOŁA KATOLICKIEGO. Gdyby nie egzrocyzmy to nie wiem co ze mną dziś. Psychiatra to DELIKATNIE powiedziane. I tyle. A jednak są - jest ich sporo. Bez egzorcyzmów naprawdę łatwo się pogubić w życiu - ludzie się modlą, nic nie działa. Czemu? Bo nie modlą się EGZORCYZMAMI i tyle. Jeszcze zalezy o co i tyle :( Ja np.całe życie zmarnowałam mogę tak dziś rzec że nie znałam modlitwy wybaczenia. Taki egzrocyzm - WYBACZAM. I zmarnowałam sobie przez to kawał życia, takie rzeczy. A taka modlitwa jest, jest ich wiecie. Tego nikt nie mówi. Jak się modlić. Po pierwsze egzorcyzmem żeby nie oszaleć a dalej to już tak żeby działało. I tyle. Poszukać. Ale bez egzorcyzmu idzie się w sekty -rózne rzeczy się dzieją i tyle :(

Gość dla Izabeli
być może Twój stan zdrowia ma podłoże psychiczne, więc znajdź na vademecum zdrowia temat "STRES" i zastosuj się do wskazówek🖐️

A czy ty jestes pod opieka lekarza? moja mama choruje na depresje, , ma okresy kiedy jest chora ale idzie wtedy do szpitala i stawiaja ja na nogi, depresji nie mozna zostawic samej sobie bo z glebokiej depresji mozna wpasc w psychoze , wiec jesli nie jestes pod opieka lekarza to idz jak najpredzej .

zaraz zaraz. Jak sie odezwalas do ojca swego chlopaka?? W jego wlasnym domu?? Jaki remont? On mial na Ciebie wydac pieniadze, bo...co? Bo sobie tego zyczysz? Czegos tu nie rozumiem... Czy Ty czasem teraz zwyczajnie nie wykorzystujesz swojej matki? Ile masz lat? Uczysz sie? Pracujesz?

Gość dębowa jesionka
i po problemie jesli takie masz zyczenie,to jest twoje zycie i twoje decyzje,ale nie wkrecaj ludzi w swoje załosne żale nad sobą i wyimaginowane choroby