Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izabela w

Umieram..

Polecane posty

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Link do książeczki zaraz a jeszcze takie coś znalazłam: ============================================= Modlitwa o uwolnienie Panie, Ty jesteś wielki Ty jesteś Bogiem, Ty jesteś Ojcem Ciebie prosimy przez wstawiennictwo i pomoc archaniołów Michała, Rafała i Gabriela, aby nasi bracia i siostry zostali uwolnieni od złego ducha, który uczynił ich niewolnikami. Wszyscy święci, przyjdźcie nam z pomocą. Od niepokoju, smutku, obsesji, Ciebie prosimy, uwolnij nas, Panie. Od nienawiści, nierządu, zawiści, Ciebie prosimy, uwolnij nas, Panie. Od myśli o zazdrości, gniewie, śmierci, Ciebie prosimy, uwolnij nas, Panie. Od wszelkiej myśli o samobójstwie i poronieniu dziecka, Ciebie prosimy, uwolnij nas, Panie. Od popadania w rozwiązłość cielesną Ciebie prosimy, uwolnij nas, Panie. Od rozbicia rodziny, od wszelkiej złej przyjaźni, Ciebie prosimy, uwolnij nas, Panie. Od wszelkiej formy czarów, uroków, guseł i od wszelkiego zła ukrytego, Ciebie prosimy, uwolnij nas, Panie. Panie, który powiedziałeś pokój zostawiam wam, pokój mój wam daję przez wstawiennictwo Dziewicy Maryi, uwolnij nas od wszelkiego przekleństwa i spraw, abyśmy cieszyli się Twoim pokojem. Przez Chrystusa, Pana naszego. Amen. ====================================== Krótkie modlitwy o uwolnienie Łatwe do zapamiętania modlitwy o uwolnienie przeznaczone do odmawiania w różnych potrzebach Przez znak krzyża, od nieprzyjaciół, uwolnij nas, Boże nasz Per signum crucis de inimicis nostris libera nos, Deus noster. Chryste Zbawicielu, który uratowałeś Piotra na morzu, wybaw mnie mocą Krzyża i zmiłuj się nade mną. Niech nas Bóg błogosławi, broni od wszelkiego zła i doprowadzi do życia wiecznego. Amen Żywy płomieniu Miłości Niepokalanego Serca Maryi, oślepiaj szatana. Amen Strzeż nas Panie gdy czuwamy, podczas snu nas osłaniaj, abyśmy czuwali z Chrystusem i odpoczywali w pokoju. Amen Boże, Ty przez łaskę przybrania uczyniłeś mnie dzieckiem światłości. Spraw, proszę, abym się nie pogrążył w szatańskich ciemnościach, lecz zawsze trwał w blasku otrzymanej od Ciebie wolności. Przez Chrystusa, Pana naszego. Amen =========================================== Te modlitwy idealne nie są, ale są i tyle. W sieci. A zaraz powiedzmy więcej jak znajdę z sensem. A jeśli nie to tyle. O uzdrowienie wewnętrzne - pełno ich jest, ale w sieci tylko uwolnienie znalazłam i tyle. Trzeba poszukać, połazić , popytać. Takie rzeczy.

Poczytaj sobie więcej modlitewników tego wydawnictwa - te modlitwy wyżej to też są egzorcyzmy - w cierpieniu, w chorobie - takie rzeczy i tyle.

Gość izabela w
iiiiiiiii - dziekuje Ci bardzo

Tu jeszcze o zdrowie w chorobie modlitwy i jeszcze więcej tam sobie trzeba poszukać - Dorga Krzyżowa, Do Matki Bożej Nieustającej Pomocy, http://www.wydawnictwojut.pl/index.php?view=article&catid=37%3Amodlmy-si&id=80%3Ao-uzdrowienie-w-chorobie&format=pdf&option=com_content&Itemid=41 do Aniołow, o zdrowe relacje w rodzinie - wszystko egzrorcyzmy to sa: http://www.wydawnictwojut.pl/index.php?view=article&catid=37%3Amodlmy-si&id=77%3Ao-mio-i-zgod-w-rodzinie&format=pdf&option=com_content&Itemid=41 Powodzenia 🌼

Powodzenia Izabelo w. - może Ci te modlitwy pomoga. Jest wiele innych, ale to jest baza dla mnie. Przynajmniej się nie powiesisz. Księża tez tak radzą że do piekła z taką doradą. Tyle oni wiedzą. Tylko kasę liczą. Ale rózne ksiązeczki są i warto sobie poczytać i pomodlić się rózne modlitwy - sa litanie do świętych w przypadkach beznadziejnych np. świętej Rity. Zalezy co komu potrzeba. Ja stawiam na egzorcyzmy choć św. Ricie też słowa złego nie powiem bo też mi pomagała w życiu. i tyle.

Gość tak tak....i jeszcze raz tak
Izabelo, opowiem Ci moja historie: przeszlam cos podobnego co ty, trwalo to dlugo a modlilam sie ciagle o zdrowie pewnego dnia dostalam prace>:) no i sie zaczelo.. najpierw praca a pozniej zakochalam sie bez pamieci i dzis jestem po prostu szczesliwa :)

Tu jeszcze modlitwa do św. Rity - bardzo mądra święta i moralna. Może od niej dziś też jestem i tyle. Bo jestem bo mi pomagała w życiu, matka 2 dzieci, które umarły i męza strasznego miała, pózniej poszła do zakonu i tak sobie zyła w skrócie. Modlitwy o szczęście Brygidy Szwedzkiej też są dobre. Rok trzeba się modlić - TAJEMNICA SZCZĘSCIA - pełno tego jest w sieci to sobie poszukaj. Rok codziennie i Ci sie rodzina poprawi i tyle. No a nawet jeśli to nie Twoja wina jak sie wszystko rozwali, a tak? Wszystko na Ciebie. Ja się tak musiałam modlić. 2 lata się to modliłam, żeby nic nie było na mnie bo mam rodzinę gdzieś jak oni mnie, ale zawsze by na mnie było, a co ja mam z nimi wspólnego. I tyle. No bo co sie tu modlić - TAJEMNICA SZCZĘSCIA - brzmi zachęcająco. ========================================== BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH O potężna i sławna Święta Rito, oto u twoich stóp nędzna dusza potrzebująca pomocy, zwraca się do ciebie z nadzieją, że zostanie wysłuchana. Ponieważ jestem niegodny z tytułu niewierności mojej, nie śmiem spodziewać się, że moje prośby będą zdolne ubłagać Boga. Dlatego wyczuwam potrzebę, aby mieć za sobą potężną orędowniczkę, więc ciebie wybieram sobie, Święta Rito, ponieważ ty właśnie jesteś niezrównaną Świętą od spraw trudnych i beznadziejnych. O droga Święta, weź do serca moją sprawę, wstaw się do Boga, aby uprosić mi łaskę, której tak bardzo potrzebuję i o którą tak gorącą proszę (tutaj wyrazić łaskę, o którą się prosi) Nie pozwól mi odejść od ciebie nie będąc wysłuchanym. Jeżeli jest we mnie coś, co byłoby przeszkodą w otrzymaniu łaski, o którą proszę, pomóż mi usunąć tę przeszkodę: poprzyj moją prośbę swymi cennymi zasługami i przedstaw ją swemu niebieskiemu Oblubieńcowi, łącząc ją z twoją prośbą. W ten sposób moja prośba zostanie przedstawiona przez ciebie, wierną oblubienicę spośród najwierniejszych. Ty odczuwałaś boleść Jego męki, jak mógłby on odrzucić twą prośbę i nie wysłuchać jej? Cała moja nadzieja jest więc w tobie i za twoim pośrednictwem czekam ze spokojnym sercem na spełnienie moich życzeń. O droga Święta Rito, spraw, aby moja ufność i moja nadzieja nie zostały zawiedzione, aby moja prośba nie była odrzuconą. Uproś mi u Boga to, o co proszę, a postaram się, aby wszyscy poznali dobroć twego serca i wielką potęgę twego wstawiennictwa. O Najsłodsze Serce Jezusa, które zawsze okazywało się tak bardzo czułe na najmniejszą nędzę ludzkości, daj się wzruszyć moimi potrzebami i nie bacząc na moją słabość i niegodność, zechciej wyświadczyć mi łaskę, która tak leży mi na sercu i o którą prosi Cię dla mnie i ze mną Twoja wieczna oblubienica, Święta Rita. O tak, za wierność, jaką Święta Rita zawsze okazywała łasce Bożej, za wszystkie zalety, którymi uhonorowałeś jej duszę, za wszystko co wycierpiała w swym życiu jako żona, matka i w ten sposób uczestniczyła w Twej bolesnej męce i wreszcie z tytułu nieograniczonej możliwości wstawiania się, przez co chciałeś wynagrodzić jej wierność, udziel mi Twej łaski, która jest mi tak bardzo potrzebna. A Ty, Maryjo Dziewico, nasza najlepsza Matko Niebieska, która przechowujesz skarby Boże i rozdzielasz wszelkie łaski, poprzyj Twoim potężnym wstawiennictwem modły Twej wielkiej czcicielki Świętej Rity, aby łaska o którą proszę Boga, została mi udzielona. Amen.

Gość izabela w
zatem bede sie modlic

Nie mąć jej , że może wrócić do pracy. Zostaje jej przekreślić sie CAŁKOWICIE i postawić na Boga. Powiesić się w życiu i postawić na Boga. No bo - samobójstwo - z pracy poszła , ślubu nie ma. O pracę się może modlić - takie modlitwy też są. Do św. Józefa na przykład, ale to wymaga czasu. Musi postawić na wiarę bo się zabije i tyle. A tak jakoś dalej będzie ciągnąć. Ona przegrała przez literkę R i 1 grosz - jak ja. TO SAMO i tyle. Dlatego EGZRORCYZMY - to brzmi dobrze. I musi trzymać z Bogiem, za grzechy żałowac i wszystko się ułoży. A tak skończy jak ja i tyle. 1 grosz miała wrzucac i nie po niej w pracy, a tak? Może odzyska pracę 1 groszem. Ja już nie mogę jej odzyskac i mam wszystko gdzieś, ale ona może i by odzyskała 1 groszem. Kto wie?

Może jej coś pomoże drugi paszport. Może powinna wyjechać , mieć paszport USA - zalezy co robiła i tak dalej. Ten 1 grosz w jej przypadku powinien działać i ewangelię se może poczytać. Księża to nie ja, na nich bym nie liczyła, ale ROZGRZESZENIE - to powinno coś znaczyć i tyle. I pracę może odzyska, ale RODZINA to juz nie i tyle. MOJE ZDANIE i koniec. A reszta to nie wiem. I zawsze niech pamięta jak przegrała i tyle. Literka R rządzi i tyle. 🌼

Gość izabela w
iiiiiiiiiiiii ile masz lat? I co sie dzialo u Ciebie w zyciu

Gość tak tak....i jeszcze raz tak
nie wiem czy moze wrocic do pracy, i nie chce jej macic, mowie ze u mnie tak bylo i poszlam na calego bo tak dluzej juz nie moglam, wiedzialam, ze cos musze zdzialac, albo wygram albo nie moge chyba juz dluzej zyc i chyba sie udalo, trafilam na super ludzi, przyjeli mnie do siebie taka jaka bylam i wsrod nich moja wielka milosc :) niczego wiecej nie potrzebuje :) czego i tobie zycze z calego serca !

Gość vjmhg,fvjh
iiiiiiiiiiiiiiiii strasznie nieskładnie piszesz bardzo ciężko zrozumieć o co Ci chodzi :/ Chociaż postaraj się pisać w miarę logicznie

Gość ludzie co z wami
przeciez to hipochondryczka ! wez sie kobieto ogarnij bo zal tego czytac! umieram....noz mi sie w kieszeni otwiera! moja ciocia ma raka z przerzutami i nie mowi ze umiera! moja siosta jutro ma powazna operacje i tez daleka jest od powiedzenia ze umiera, chociaz efekty operacji moga byc rozne, a ty sobie wmawiasz ze umierasz?! wtydz sie! i jeszcze tym swoim durnym zachowaniem pograzasz swoja matke!

Gość Justyma 7298460
Uwazaj Dziewczyno jak ,Ci te barany z kafeterii modlitwami pomoga, masz takie same objawy jak ja 2 lata temu . Niech Cię matka zaprowadzi do psychiatry , leki Ci tylko pomogą .Uwierzyłam w Twoja opowieść jak napisalas, ze zebow nie jesteś nawet w stanie umyć , też tak miałam .

Gość Justyma 7298460
A ty durna.pałko " ludzie co wami " uważaj.żeby to ciebie gnido w ludzkim ciele nie dopadlo , bo nie wiesz czy za rok bedziesz zdrowa , a takim jak ty gownom łatwo przychodzi obrażanie innych .

Gość ludzie co z wami
Justyma widze, ze masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem :-D A jesli ktos tu kogos obrazil to TY mnie trolico, a nie ja autorke tematu. adwokat sie znlazl :-D Idz przez zboze Siostro 🖐️