Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izabela w

Umieram..

Polecane posty

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Nie piszę tego szczególnie do Izalbeli -do wszystkich. No dobrze OJCZE NASZ jest najważniejsze powie mi Kosciół - wcale nie. Tez ale msza święta. No ale msza bez komuni to taka msza nie msza, a żeby była komunia to spowiedz, a ta spowiedz ... jeszcze bez egzorcyzmów. I zależy jak kto był ochrzczony. Ja byłam ochrzczona żle. Ja bym oszalała bez egzorcyzmów, ale je mam i jakoś idę do przodu. A dostałabym je w dzieciństwie i jestem normalna, a tak to tylko 1 grosz wrzucaj 1 grosz a moja psychika? I tyle. Wystarczyły egzorcyzmy proste i tyle. I to samo co dziś, a tak? Nie to , nie tamto, czego sie trzymać, jakie wartości. EGZROCYZMY - takie wartości. Nie dać się diabłu i tyle 🌼

Gość izabela w
Iiiii egzorcyzmy mowisz... A znasz jakas modlitwe o zdrowie?

sorry ale nie wierzę Ci, że można aż tak. to musi być prowo. musi. zębów w kilka minut nie masz siły umyć a przy komputerze masz siłę siedzieć?

Gość Kasia .....................
Izabelo! Przestan sie wkrecac w skrajne praktyki religijne! Jesli depresja sie "roozkreca" tylko fachowe wsparcie moze Ci pomoc. Gdy jeden lekarz nie pomaga, idz do innego. A moze nawet, na jakis czas, do szpitala. Gubisz sie, zatracasz. I albo cos z tym zrobisz, albo...przestaniesz istniec. Choroba wygra.

Gość sorry, ale ja Ci nie wiezre
to, co piszesz jest załosne. Ludzie maja sto razy gorzej niz Ty i zyja. Nie poddaja sie. Jak czytam takie cos to mam odruch wymiotny:O

Nie mam niczego on-line . Musisz sobie poszukać. Pamiętaj EGZORCYZM prosty - modlitwy o uzdrowienie. Może tak - zacznij od najprostszego egzroczymu - to znak krzyża świętego. Z szacunkiem i zrozumieniem wykonaj na sobie znak krzyża świętego. I tyle. A pózniej spróbuj znaleźć tekst modlitwy - odnowienie przyrzeczeń chrzcielnych. Też dobrze działa w depresji. Następnie idż do spowiedzi i tyle. I poszukaj sobie czegoś w księgarni katolickiej - pełno tego sprzedają. Powiedz , że chcesz modlitwy egzorcyzmów prostych = modlitwy to są wybaczenia, uzdrowienia, uwolnienia. Tam chyba 15 zł to kosztuje. Kup se to i tyle. Tyle znaczy całe Twoje życie - Droga Krzyżowa tam jest egzorcyzmowa i tak dalej. Wszystko. Powodzenia. Ja nawet chciałam kilka modlitw w sieci zapisać, ale jakoś stwierdziłam - kupcie se w księgarni katolickiej - pieniędzy nie nalezy nikogo pozbawiać i tyle.

Gość dla Izabeli
KUp & pożycz "Potęgę podświadomości" Murphy''ego, znajdziesz tam na str.45 mantrę: "We wszystkim kieruje mną nieskończona mądrość...." Odziałując na podświadomość i bardzo a bardzo wierząc w to uleczysz i ciało i duszę. Notabene autor książki dzięki temu pozbył się mięsaka złośliwego.

Tu znalazłam odnowienie przyrzeczeń chrzcielnych. UWAGA: Inne modlitwy to bym musiała poszukać - może coś znajdę w kompie wiesz to Ci tu napiszę. Wiele ich jest - w sieci też jest jakaś strona z egzorcyzmami nawet. =============================== Odnowienie przyrzeczeń Chrztu Przyrzeczenia chrzcielne mogą być odnawiane za pomocą tych modlitw kursywą lub z podobnymi słowami, z naszego serca, po naszej wielkopostnej drodze do czcionki. Drodzy przyjaciele, przez misterium paschalne zostaliśmy razem z Chrystusem, tak, że możemy wznieść się z nim do nowego życia. Teraz, po zakończeniu naszej przestrzeganie Wielkiego Postu, odnówmy obietnice zrobiliśmy w czasie chrztu kiedy odrzucił Szatana i jego dzieł. I tak: D o po odrzuceniu grzechu, tak, aby żyć w wolności dzieci Bożych? Zrobić. Panie, wszystko, co chcę jest żyć w wolności zaoferować mnie. Chcę, aby odrzucić brak miłości wyborów zrobiłem, i grzeszne awarii kochać całym moim życiu. Odrzucam wszystkie niesprawiedliwości, przemocy, wszystko, co obraża godność każdego ludzkiego życia D o odrzucisz urok zła, i nie chcą być opanowane przez grzech? Zrobić. Panie, muszę przyznać, że coś złego się mnie trzyma: jest atrakcyjna, ma tak silne nagrody, stało się miejsce dla mnie sposób być sobą. Panie, ponawiam moje zaangażowanie w ten dzień odwrócić się od zła, że oraz z wynajmu wszelkie nieuporządkowane przywiązanie, puste obietnice pana mnie i spróbować oddzielić mnie od Ciebie. Dzięki tej obietnicy, oddaję do większej odwagi w działaniu sprawiedliwie i odmawiając niesprawiedliwych systemów i struktur numb moje sumienie lub matowa moim sercu. D o odrzucisz szatana, ojciec grzechu i księcia ciemności? Zrobić. Panie, jak ponawiam moje obietnice , które towarzyszą mojej stając się jednym z Tobą w chrzest śmierci grzechu do życia i wzrostu, Wiem, że wróg stara się kusi mnie grzech i wiele ciemnych wzorów, I teraz obiecuję Ci, i do moich sióstr i braci który zależy od mojej wierności, że ponawiam moje zaangażowanie do odrzucenia, że Enemy, i wszystkie jego możliwości obalenia swoje panowanie i nadejście swego królestwa. D o wierzysz w Boga, Ojca wszechmogącego, Stworzyciela nieba i ziemi? Zrobić. Panie, Ty mnie i daj mi życie każdego dnia. Wierzę w Ciebie, zwracam się do was, i I miejsce mojego życia, i łaski potrzebne każdego dnia, w kochające ręce. D o wierzysz w Jezusa Chrystusa, Syna Jego jedynego, Pana naszego, który urodził się z Maryi Dziewicy, został ukrzyżowany, umarł i został pogrzebany, powstał z martwych, i zasiada po prawicy Ojca? Zrobić. Jezusa, mojego Pana i Zbawiciela, moje życie jest w twoich rękach. Wierzę w Ciebie, zwracam się do was, Zobowiązuję się do coraz bliżej Ciebie, wprowadzenie się z tobą, w miłości - współczujący, ofiarnej miłości - dla innych. D o ty wierzysz w Ducha Świętego, Święty Kościół powszechny, Świętych obcowanie, odpuszczenie grzechów, ciała zmartwychwstanie, i życie wieczne? Zrobić. Duch Święty Jezusa, Jezus nie obiecał nam pozostawić sierotami. I tak pragną być zapali się ogień Twojej miłości, że może być odnowione odwagi. Wierzę, że i odnowić zobowiązanie do pracy wśród nas. Chcę przyczynić się do jedności, które pragną dla nas. I zapowiada się jako miłosierny, dla Znam Twoje miłosierdzie. I zobowiązuję się żyć swoim życiem każdego dnia na tej ziemi, pełen wiary w zmartwychwstanie Jezusa zdobył dla mnie. G OD Ojciec Pana naszego Jezusa Chrystusa dał nam nowe życie przez wodę i Ducha Świętego, i przebaczenie naszych grzechów. Niech Bóg również pomóc nam wierni do naszego Pana Jezusa Chrystusa na wieki wieków. Amen. Pan, Bóg nasz, w tym roku podróż do wody chrztu odnowiła mi. I poznali głębiej złożoność mojej słabości i głębi swojej miłości do mnie. Z Twojej łaski, doszedłem do doświadczeń tajemnicy dar życia, które oferujesz. Proszę, pomóż mi pozostać bezpłatne i wiernych , że mogę rozwijać się jako sługa Własnych misji Jezusa. Pytam o to z wiarą rośnie imię Jezusa, Pana mojego.

Gość vnskmvs
wszystko ok, ale dlaczego sie nie myjesz? też cierpie na depresję ale zawsze się biorę w garść, po kilku miesiącach czasem ale zawsze. Ciągle próbuję bo każdy dzień to nowa szansa. Natomiast to ze sie nie myjesz świadczy o twoim lenistwie i nie mów mi że to przez depresję, bo można dzień, dwa sie nie umyć, ale żeby tyle czasu nie umyć zębów ani włosów? Z depresją można żyć, nawet nie leczoną

Gość izabela w
Kasia remont sobie wymyslil ojciec bylego mysmy nie chcieli ani nie wiedzieli ze planuje sobie remoncik robic w pokoju w ktorym mieszkamy!! Przeciez do jasnej cholery nie mielismy po 15 lat a ja 26 a on 30 wlazl sobie, ja lezalam w lozku i zaczal moje rzeczy przestawiac powiedzial ze ma wyjsc z pokoju! A ten skurwiel zaczal sie na mnie drzec i powiedzial ze mam spierdalac z tego domu! Za rok mial byc slub. Teraz nie mam zajebistej pracy, faceta mieszkam u rodzicow wuygladam jak jedno wielkie nieszczescie i pewnie mam nowotwor jeah ale dzieki za niektore wypowiedzi bo od dawna sie tak nie smialam

Ach to też musisz sobie poszukać te przyrzeczenia chrzcielne. Pomyśl o swoim bierzmowaniu - to też będzie działało. Imię jakie chciałabyś mieć. Reszta nie będzie działała. W Polsce na pewno nie. Może gdzie indziej? Tu tylko już został chrzest i bierzomowanie oraz krzyż. Świeta tyle ile. I koniec. I 1 grosz na KK. To podziała czy państwo. Reszta nie podziała i tyle. Tacy wstrętni ludzie. Woda święcona - tyle ile widzisz. Ale egzorcyzmy zawsze. Ksiądz - trochę - strasznie grzeszą. GRZECH - to słowo znaczy, jeszcze NAWRÓCENIE - pokuta nie. Spowiedz nie, ale NAWRÓCENIE i MAryja będzie działała. Jeszcze wiele innych rzeczy, ale to najbardziej.

Gość Egzorcyzmy
Egzorcyzm (gr. , exorkismós - zaprzysiężenie, zaklęcie) obrzęd poświęcenia mający na celu uwolnienie człowieka, zwierzęcia, miejsca lub przedmiotu od wpływu złego ducha. W Kościele katolickim egzorcyzmem nazywany jest obrzęd liturgiczny mający na celu usunięcie bezpośredniego wpływu szatana na osobę, ewentualnie (rzadziej) zwierzę, miejsce lub przedmiot w formie opętania, dręczenia lub zniewolenia. Egzorcyzmy w Kościele katolickim należą do sakramentaliów.

Mam nadzieję, że już Ci trochę lepiej - wszystko działa. Rozgrzeszenie - to ci przyniesie ulgę. Trójca święta - tym się możesz zając i tyle. Rodzina - o tym sobie pomyśl. To słowo RODZINA. Pasuje? A egzorcyzmy to znajdę i wpiszę w komp bo ludzie nie rozumieją, ze to jest najważniejsze i tyle. Jeśli choodzi o modlitwę o wszystko no takie życie. Sama do wszystkiego musiałam dojść i tyle.

Gość marysiekk
Łeeeeeeeeee A już miałem nadzieję że to duch cafe pod jednym ze swoich setek nicków:(

Gość izabela w
zwłaszcza moimi bródnymi śmierdzoncymi zembolami sie nie smiałam tak od dawna, przed kompem mogie, bo w towarzystwie by uciekli na widok mojej śmierdzoncej paszczy

Gość Egzorcyzmy
Izabelo, Ty masz psa w domu, lub jakieś inne zwierzę?

Chyba chodzi jej o słowo rodzina i już się nie kropnie i tyle. Jak będę mieć więcej czasu to wpiszę więcej egzorcyzmów w kompa. To nie są żadne zaklęcia. Własnie o to chodzi i tyle , że to nikt nie tłumaczy tego. To są modlitwy, które towarzyszą chrztowi, bierzmowaniu chyba też. Takie ochronne, żeby własnie np. nie popełnić samobójstwa, takie coś. Nie odejść od wiary w sekty. A ksiądz to z opętańca wyrzuca diabła i tyle. Ale my katolicy mamy pełno takich modlitw. Może je wpiszę w kompa i będę mieć dobry uczynek. Chciałam tak nawet zrobić, ale pomyślałam - bez sensu. No a widzę, że nawet czasem ktoś tego potrzebuje i nie wie czego chce. No postaram sie coś tu wpisać, ale to trochę potrwa i tyle.

Gość Kasia .....................
tata Twojego bylego pozbawil Cie pracy? Niby jak? Mogl, co najwyzej, nagadac chlopakowi, ze nie chce bys zostala jego zona. Ale jesli Wasze uczucie bylo by cos warte, takie gadanie niczego by nie zmienilo. Slub mial byc? A byliscie zareczeni, sala zarezerwowana? Nauki przedmalzenskie zaliczone?

Gość matkaPolkaIekipa
cud? Raczej dobry psychiatra-moja droga. Skoro tak chcesz to tak masz.Wystarczy wziąść się w garść. Wstać umyć dupe zeby-obciac kudly. Zarejestrować się do paru lekarzy i gitara!!!!!!!!!!!! A jak nie to zdechniesz i huj kto ci pomoże.

Aniele Bozy Stróżu mój - najprostszy egozrcyzm, albo wiecie do św. Michała Archanioła. Ale to bezpośrednio opętanie. A np choroba psychiczna, zeby nie oszaleć to modlitwa o zdrowie - prawda, ale EGZORCYZM o i to dobrze brzmi i działa. Może jeszcze nie jest tak żle z autorką listu to podziała taka tam modlitwa jakaś jej - niech sama se coś poszukać. Egzorcyzm to na samobójstwo dosłownie. Ja wiem w jakiej ona jest sytuacji? Może tylko tak pisze, a wystarczy ją pocieszyć. Nie wiadomo.

Gość takiej idiotce to nawet
psychiatra nie pomoże, natomiast każdy lekarz ucieknie na jej widok

A oto kilka egzrocyzmów z porśbą o zdrowie jakie znalazłam on-line: Modlitwa w udręce i bólu Boże, źródło wszelkiego miłosierdzia i dobroci. Ty zechciałeś, aby Twój Syn wycierpiał za nas mękę na Krzyżu i uwolnił nas od przemocy wroga. Proszę Cię, wejrzyj na moją udrękę i mój ból. Skoro we chrzcie obdarzyłeś mnie nowym życiem, oddal ode mnie ataki złego ducha i napełnij łaską swojego błogosławieństwa. Przez Chrystusa, Pana naszego. Amen.

A oto inny egzorcyzm: Modlitwa o odzyskanie pokoju serca Wszechmogący Boże, Ty pozwalasz opuszczonym, aby mogli zamieszkać w domu, i przywracasz pomyślność tym, którzy ponieśli klęskę. Wejrzyj na moje utrapienie i przybądź mi na pomoc. Pokonaj niegodziwego wroga, abym uwolniony od jego natarczywości, odzyskał pokój i wolność. Obym mógł Tobie służyć w spokoju i wyznawać, że godne podziwu są Twoje dzieła, przez które przywracasz siłę swojemu ludowi. Przez Chrystusa, Pana naszego. Amen.

I jeszcze jeden - inne trzeba sobie poszukać i tak dalej. W sieci też ich trochę jest. O obronę przed złem Wszechmogący, wieczny Boże, któryś Jednorodzonego Syna Swego ustanowił Odkupicielem świata i Krwią Jego dał się przebłagać, daj nam, prosimy, godnie czcić zapłatę naszego zbawienia i dzięki niej doznawać obrony od zła doczesnego na ziemi, abyśmy radowali się wiekuistym szczęściem w niebios: Przez tegoż Chrystusa Pana naszego. Amen.

Tutaj trochę mam - a jeszcze Ci znajdę coś tam - książeczkę za 1 zł bodajże - trzeba poszukać i tyle. ============================================= Modlitwa o uwolnienie od lęku Boże, Stwórco i Obrońco ludzi, Ty ukształtowałeś człowieka na swój obraz i przez łaskę chrztu przedziwnie odnowiłeś jego godność. Wejrzyj na mnie. Twojego sługę, i usłysz moje błagania. Proszę Cię, niech moje serce przepełni blask Twojej chwały. Oddal ode mnie wszelką przemoc, lęk i przerażenie, abym w pokoju ducha razem z moimi braćmi mógł Cię wielbić w Twoim Kościele. Przez Chrystusa, Pana naszego. Amen. ============================================ Przeciw bluźnierczym myślom i koszmarom O Panie, Jezu Chryste, ukochany mój i Wszechpotężny Boże, pełen dobroci i miłosierdzia, proszę Cię najpokorniej i z największą ufnością, na jaką moje serce zdobyć się może racz uwolnić mnie od wszystkich złych, bluźnierczych, nieczystych, napastliwych myśli. Oddal ode mnie wszelki lęk i niepokój. Wyzwól od nocnych koszmarów. Spełnij o Panie swoją obietnicę, którą dałeś Kościołowi w Wieczerniku i którą ponawiasz wobec nas podczas każdej Mszy świętej: "Pokój Mój zostawiam wam, pokój Mój wam daję. Nie tak, jak daje świat. Ja wam daję." Jeśli zaś w napastliwych, natrętnych myślach, które zadają mi tyle cierpień jest udział złego ducha, proszę pokornie: Ty sam Panie mój i Boże, Zbawicielu kochany, rozkaż mu by odszedł ode mnie i nie wracał więcej. Niech znajdę w Twoim Najświętszym Sercu ucieczkę, oparcie i schronienie, abym mógł wychwalać potęgę Twojego nieskończonego Miłosierdzia. Jezu ufam Tobie! Udziel mi i moim bliskim Swojego Błogosławieństwa, Który żyjesz i królujesz na wieki wieków. Amen.

Jeszcze znalazłam takie coś: =================================================== Modlitwa o zwycięstwo nad szatanem Za zgodą Kurii Diec. Warszawsko-Praskiej z dnia 8.11.1993 r. nr 184/K/93 Boże Ojcze Wszechmogący, Wszechmądry i Wszechpotężny, Stwórco Nieba i Ziemi, Ty, Który w cudowny i nieomylny sposób władasz całym Wszechświatem spraw, aby każdy człowiek wypełniał Twoją Najświętszą Wolę i według niej żył. Przywróć odwiecznie ustalony porządek, który dałeś stworzeniu. Połóż kres wszelkim poczynaniom szatana, który doprowadzić chce do zniszczenia całej ludzkości i świata; który usilnie stara się zniszczyć każdego człowieka stworzonego przez Ciebie na Twój obraz i podobieństwo. Obroń nas, Ojcze Niebieski przed wszelkimi jego nienawistnymi poczynaniami, uchroń świat przed zagładą, wszelkimi rodzajami klęsk i wojnami. Wejrzyj na Jezusa Chrystusa, Syna Twego, który niewinnie życie za nas oddał na Krzyżu, aby nas odkupić Krwią swoją. Prosimy Cię o to za przyczyną Niepokalanej Dziewicy Maryi, Świętego Michała Archanioła, Aniołów i Świętych. Błagamy Cię przeto Ojcze Niebieski o ratunek i uwolnienie nas z sideł szatana, które ten bezustannie na nas zastawia. Wejrzyj, Ojcze Niebieski, na naszą słabość i nieudolność. Dlatego pokornie błagamy: Przyjdź z pomocą udręczonemu ludowi swemu, połóż kres panowaniu szatana. Święty Michale Archaniele, stań jeszcze raz na czele swego Niebieskiego Wojska i z Twym okrzykiem "Któż jak Bóg" - przyjdź nam z pomocą w tej nierównej walce dobra ze złem, aby pokój znów zapanował nad światem. Amen. ---------------------------------------------------------- O uwolnienie od pokus Panie, Boże, zmiłuj się nade mną, Twoim sługą, który z powodu nadmiaru pokus stał się jakby wyrzuconym naczyniem. Wyrwij mnie z rąk moich nieprzyjaciół. Przybądź i odszukaj mnie zagubionego (zagubioną), uczyń na nowo swoją własnością i nigdy mnie nie opuszczaj. Obym we wszystkim mógł podobać się Tobie, skoro swą potężną mocą mnie odkupiłeś. Przez Chrystusa, Pana naszego. Amen. ========================================== I jeszcze Ci znajdę taką książeczkę co opisałam za 1 zł: Za chwilkę.