Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ło joj joj

Jak słyszę imiona...

Polecane posty

Gość Ło joj joj
Nox, dokładnie, jestem wulgarna i zgorzkniała. I czasem przydałoby Ci się trochę kultury.

Gość Revvia
trochę w tym prawdy jest. Ja od września prowadzę grupę czterolatów i sytuacja wygląda zatrważająco! 12 dziewczynek: 5 Julii, 3 Maje, Łucja, Zosia, Weronika i Dalida 10 chłopców: 3 Adasiów, 2 Kubusiów, Krystian, Dawid, Patryk, Łukasz i Kornel

Gość mimimi00000
ej mam znajomą o tym imieniu i jest fajna

na codzien nie przeklinam to dajcie mi tu troche poprzeklinac :D do zgorzknialej mi daleko, uwierz... ale jak ktos udaje, ze wie o mnie wszystko to mnie wnerwia i juz.

Gość a jakbym miala syna
to dałabym mu na imię Fabian

Gość kafeterianinka
Niedouczone jestescie, u wampirow ciaza trwa miesiac wiec nox nie klamie :)

Gość Ło joj joj
Nox, akurat o Tobie nie napisałam, że wiem wszystko. Napisalam, że rozmawiałam z niektórymi z Was na innych topikach i było ok. Jednak nicków nie wymieniłam, więc co się rzucasz? Imię Tomasz cakiem ładne. :)

Gość kafeterianinka
gowno a nie chrzcila. Pewnie ma ciche dni z facetem i pisze te pierdoly o dziecku bo ma ochote sie pociac

Gość no face...
Mój nazywa się Aleksander Maksymilian i nikomu nie powinno byc do tego jak ktoś nazwal swoje dziecko. To jego potomstwo i jak chce to moze dac trójce takie same imiona.. Takie jest moje zdanie :)

Gość kafeterianinka
gowno a nie chrzcila. Pewnie ma ciche dni z facetem i pisze te pierdoly o dziecku bo ma ochote sie pociac

wiesz, gdyby toba sie za duzo osob zaczelo interesowac to tez bys wszystkiego nie pisala. dla mojej corki najwazniejsze jest bezpieczenstwo, zaden dowod moja droga :)

Gość coswtymjest !
ost bylam z synkiem na placu zabaw, ludzie moze i imie Julia jest ladne, ---moja prababcia tak miala na imie , ! ur w 18..roku, -----ale wszedzie, ktoby nie zawolal -wolal Julia, Julcia itp, same JUlki, I Natalki---- moja babcia tak miala na imie---piekne ale ciagle slyszalam julka i natalka chlopcy - kubus, kacper, ---straszne, sama znam 13 Kacperkow !, moj syn to eryk- moze nie wszystkim sie podoba, ale nie powtarza sie tak czesto, a teraz bede miec corke i bedzie miala na imie Liliana

Gość a ktorymi matkami chcesz gadac
Anielica, jak juz tak czesto piszesz, to wroc, proszę, w stopce pustą miskę, bo to pozyteczne i liczy ci sie na plus:)

mój syn mam na imię Tomasz, i jest jedynym Tomkiem w całym przedszkolu hihi(piszę to żeby trochę rozładować temat, nie żryjcie się tak!)

Gość sialalalala zabawa trwa
coswtymjest ! nad Lilianą się też zastanów bo teraz tez oblegane jak lep przez muchy! :P

Gość fajna100
jak w ogóle można się nazwać "Ło joj joj"? To dopiero numer!