Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DiabolicznyAnioł

Dlaczego On nie kocha się ze mną w aucie? :(:(

Polecane posty

Gość DiabolicznyAnioł

Witam. Z chłopakiem jesteśmy ze sobą ponad 2 lata, z czego od 1,5 uprawiamy seks. Niestety miejscem jest prawie zawsze tylko łóżko w moim pokoju...Oprócz tego kochaliśmy się tylko pod namiotem, jeśli już zdarza się nam tak nocować, w to lato kochaliśmy się też 2 razy w plenerze na łące...Jakoś mu nigdy nie przyszło do głowy aby uprawiać miłość w samochodzie. Ostatnio zdarza się, że np jesteśmy gdzieś na mieście, na spacerze itp...robi się ciemno, godzina jednak młoda...nie ma pomysłu co robić dalej...ostatecznie odwozi mnie do domu ;] Po kilku takich razach nie wytzrymałam i wyżaliłam się, że chciałabym się kochać np w samochodzie i boli mnie, że jemu ochota na to nigdy nie przyszła i sam z siebie tego nie zaproponował, czy też bez zbędnego wyjaśniania nie zawiózł mnie gdzieś pod lasek :( Tylko w domu i w domu :( Dziś też odwiózł mnie do domu, skoro nie było już co robić, a przecież pokochać się w samochodzie ni wolno, jakby tak można było...strasznie to frustrujące eh

Gość DiabolicznyAnioł
Dodam tylko, że non-stop chce mi się kochać a moja muszelka jest wilgotna od rana do wieczora. Czasami, jak mnie odwiezie do domu a nie może wejść, to szybko lecę do łazienki i tam dochodzę 3 lub 4 razy pod przysznicem.

Gość yrokon tasierwicki paserewti
Bo nie macie auta i tyle