Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość typowe ojjjjj

Tak wyglądają typowe Polki : żenada

Polecane posty

Gość moze gupia jestem ale
co to jest square face ? ;)

kwadratowa twarz :P a teraz całkiem poważnie. polscy mezczyzni maja typowa twarz :P:P poznasz ich po twarzy a pozniej po tym jak ''pieknie'' wymawiaja kurva :P:O

Gość moze gupia jestem ale
;d:D:D

Gość hahahaha fakt
masz racje xD ja co prawda nie wyglądam jak przedstawione panie, nie mam ani blond ani czarnych włosów :D ale no co zrobić, moda, która pojawiła sie dawnoo dawnoo temu :P jeny kiedy ja w gim byłam, no z 10 lat temu powstało prawda...ciągle się utrzymuje, polaczki są wierne swoim ideałom :D chociaż jak byłam w Olsztynie to byłam zafascynowana tym, ile widziałam pięknych kobiet, naturalne, z pięknymi cerami i wgl... więc może zależy to od ogólnego poziomu miasta?

Gość ups.0.0.0
Faceta Polaka poznam wszedzie , albo kwadratowe geby albo okragle jak jajo :D Nie wiem jak to opisac ,ale jeszcze nigdy sie nie pomylilam :D poznaje po ciuchach ,twarzy ,spojrzeniu ,sposobie chodzenia :D

Gość ups.0.0.0
Niemkę tez umiem poznac, Holenderki tez :D Zauwazylam ze ludzie z NL mają specyficzny ksztalt szczeki ,zebow ... chyba nienormalna jestem :classic_cool:

ups.0.0.0 Faceta Polaka poznam wszedzie , albo kwadratowe geby albo okragle jak jajo Nie wiem jak to opisac ,ale jeszcze nigdy sie nie pomylilam poznaje po ciuchach ,twarzy ,spojrzeniu ,sposobie chodzenia oooo mam tak samo. masz racje !!! ubranie polaka jest bardzo specyficzne :O rozumiem ze niektorzy nie maja kasy na markowe rzeczy, ale mozna kupic tanio i wygladac super. najgorsze sa wiesniackie bluzy i dziwne jeansy. nie wiem skąd oni to biorą :O

Gość ubiór polaka
ubiór polaka : - czarne lub brunatne półbuty, nijakie, ni to zamsz ,ni skóra lub sportowe Nike, najczesciej jasne brudne od błota - niskiej jakosci poprzecierane jeansy - tshirt, bluza i obowiązkowy plecaczek :)

Gość ubiór polaka
haha bluza w pasiaki :D

Gość a co z zera
i nie myte wlosy, ktore ukladaj sie zawsze w strone polski;)....

Gość dodajcie do tego jeszcze
jeszcze fryzura ,głupkowato obciete włosy albo ich kompletny brak :P

Gość ojjj nie przesadzaj
to jeszcze dziewczynki bez klasy i elegancji, które myślą, że są zajebiste. ale pewnie wiekszość z nich za pare lat zmądrzeje ;)

Gość a co z zera
aha ...zapomnialam dodac, ze jak taki polak wsiada do autobusu, to wszyscy wysiadaja pijani....jego zapach po zabija;)

nie za bardzo KPW? :) obaliłem tylko twoją teorię o Niemrach :P :D i nic poza tym Temat jest o tyle bez sensu ze mozna sie spierac na nim przez najblizsze 100 lat i tak nikt nie dojdzie do consensusu :D

o jakim porozumieniu mowisz. :P:P:P prawda jest taka ze polscy mężczyźni wyglądają komicznie !!!!!!!!! (oczywiście sa wyjątki od reguły, ale nieliczne) :P:P square face i tyle w temacie. Amen :) :P

no tak :) widzę że mam do czynienia z "niemieckim" Wołoszańskim ;) nie rozmawiamy o historii Niemiec ani o kulturze tu gadamy o urodzie germańskiej i nie trzeba byc zbytnio wielkim specjalistą by stwierdzić że są ładne i ze sa nie ładne Niemki jak ty nic nie rozumiesz :D

bodajze w 2006 lub 2007" masz złych doradców w tej kwestii Więc śmiało moge stwierdzić że raczej nie dosc że nia masz rozeznania w urodzie kobiet to do tego nie masz także rozeznania o moim udziale na tym forum :D to był rok 2008 :)

Gość aaaaaaarwena
niemry sa brzydkie, wystarczy wyjechac, przespacerowac sie po chociazby takim Hamburgu, wszystkie ladne to turczynk, polki itd. 🖐️ nie trzeba tu zadych dywagacji, wystarcza w miare sprawne oczy :D

Gość acer macer
Niemry to grube,brzydkie pasztety z nadwaga.Trzeba byc kompletnym kretynem zeby tego nie wiedziec.:o

Gość panna z sucha glowa
Zgodze sie z regresem - jako studentka na niemieckiej uczelni mam do czynienia z niemieckimi dziewczynami - na prawde piekne dziewczyny! Bez makijazu, ladne cery i wlosy. Polki tez rzucaja sie w oczy, ale raczej nadrabiaja makijazem, farbowanymi wlosami i roznymi wisiorkami. No coz, kwestia gustu co sie komu podoba...