Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednazforum

czy choroba moze zatrzymac okres?

Polecane posty

Gość takajednazforum

Witajcie mam pytanie. Czy choroba moze zarzymac okres? Pierwsze dwa dni mialam okres normalny, obfity jak zawsze. W niedziele zachorowalam, mialam 39 stopni i od tego momentu wlasciwie tylko leciutenko plamie, malo co tego jest. Jest to dla mnie bardzo nietypowe, bo zawsze mialam obfity okres... czy to mozliwe, ze choroba tak to wszystko pomieszala? czy tez raczej powinnam sie nastawiac na to ze jestem w ciazy i ze to tylko plamienie...?;/

Gość powiem i ja .......
osłabienie organizmu i każda choroba może zmienić cykl miesiączkowy ...poczekaj do następnego okresu czy będzie normalnie czy nie

Gość takajednazforum
szczerze mowiac to strasznie sie boje. Mam roczne dziecko, z mezem zabezpieczamy sie, naprawde nie chce byc teraz w kolejnej ciazy :(

Gość takajednazforum
nie bylo, ale zabezpieczamy sie prezerwatywami, wiadomo to nie daje 100% pewnosci... Sama nie wiem co mam o tym myslec. Moze to faktycznie przez goraczke, bo mialam przez 2 dni prawie 40 stopni, ale leki pomagaly zbić. Szczerze mowiac boje sie kupic test, nie mam ochoty nawet o tym myslec... Problemem nie sa finanse, ale dla mnie to za szybko na kolejne dziecko...

Gość takajednazforum
moze ktos mial podobny przypadek? ...

Gość mam akurat tak
że zawsze jak choruję to w tym czasie dostaję okres i przedłuża mi się do np. ośmiu dni

Gość takajednazforum
z tym ze moj zupelnie stracil 'na mocy'.. dopoki bylam zdrowa bylo ok, ale jak tylko zachorowalam to od razu skapo jak nie wiem... Nie wiem czy to tylko zbieg okolicznosci czy co, martwie sie :(