Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do mam chłopczyków

Jak ładnie ubrać chłopca

Polecane posty

Gość do mam chłopczyków

Były tematy w których podawałyście propozycje jak ładnie ubierać swoje córeczki. Dla dziewczynek jest chyba łatwiejszy wybór, ponieważ jest wiele twarzowych kolorków. A dla chłopca, zauważyłam, że producenci produkują wyłącznie ciemne i szarobure ubranka. Może podacie jakieś ciekawe pomysły jak ładnie ubrać małego synka??

Gość też jestem ciekawa
jesli macie jakieś propozycje albo pomysły to chętnie skorzystam.

Gość może coś Ci się spodoba
Gość ja dla chlopca kupuje
ciszki glownie w bieli i grancie, czasem cos z brazu. Niemowlaka zamierzam ubeiorac w jasne body z kolnieryzkiem, graznatowe lub brazaowe spodenki, i weterki jasnoniebieskie lub granatowe. Klasyka bez bohomazow i pstyorkacizny. Fajne bosy masz w h i M

A skąd, jako mama która uwielbia ładne ubranka muszę ci powiedzieć że bardziej lubię ubierać synka niż córkę. Zwłaszcza lubię kolor zielony połączony z żółtym i granatowy z czerwonym :D A te małe koszule i bojówki miodzio :D

Gość snow patrol
to gdzie wy robicie zakupy że wszystko jest ciemne i szarobure? dla chłopców jest wiele super ubrań wystarczy się przejść po sklepach. czerwone, zielone, ziebieskie, pomarańczowe ubrania dla chłopców moim zdaniem są jeszcze fajniejsze niż dla dziewczynek gdzie najczęściej jest wszechobecny róż. ja zawsze poluje na spodnie w coccodrillo - zawsze super leżą na małym a w promocji można je kupić za rozsądną moim zdaniem cenę. a jeśli chodzi o koszulki, bluzy, koszule to moim faworytem jest reserved kids-tam jest naprawdę duży wybór - fajne dopasowane koszulki. jeżeli chodzi o buty to ja co sezon kupuję tylko 2 pary - sandałki i zakryte - w neutralnych kolorach żeby do wszystkiego pasowały.

Gość nie wiem i nie
Bemkag- wrzucilam ci wojaka dziekuj:)

Gość xxxxxxyyy
Dla chlopcow wybor jest super - jako mama dwoch chlopcow i jednej dziewczynki potwierdzam - bardzo fajne chlopiece ubranka ma h&m (te dla dziewczynek mi sie tam nie podobaja zupelnie) - wiadomo chlopcom tam kupuje standardowo ale na dziale chlopiecym tez kupuje malej jakies fajne bluzy np. z Elmo czy Potworem Ciasteczkowym (jedyne postacie bajkowe jakie tolerujemy na ubrankach - zadnych hello kitty ) bojowki - bojowki khaki sa ekstra, ladne ubrania dla chlopcow sa tez w Zarze - wiadomo:) , a jak w sklepie nie moge znalesc tego czego szukam to sama dziergam na drutach sweterki i czapki dla nich:).

Gość mama malego chlopczyka
zalezy co komu pasuje, mi sie bardzo podobaja u chlopcow rzeczy niebieskie i blekitne, takie tez od urodzenia kupowalam synkowi, natomiast niecierpilam brazow i zgnilych zieleni. po jakims czasie przekonalam sie jednak, ze mojemu synowi rzeczywiscie jst duzo ladniej w brazie niz w blekicie, w blekicie wyglada blado i nijako, dopiero w ciemnych kolorkach nabiera wyrazu :) tak wiec zweryfikowalam poglady i obecnie ubieram synka w to co mu pasuje, zanim cos kupie przykladam do niego i patzre czy jest to twarzowe, zeby jednak nie bylo zbyt ciemno, daje rzeczy z nadrukami np. samochodzikow, bohaterow bajek, albo mix paskow w ciemnych odcieniach. zazwyczaj kupuje w jednym sklepie i najpierw przegladam na stronie internetowej jak poubierane sa dzieci i czesto dopasowuje ciuchy do siebie tak jak widze na stronie, czesto tez kupuje gotowe zestawy bluzka plus spodnie i wtedy nie mam problemu co z czym laczyc :)

Gość gość
Ja kupuję dużo używek, ubrania w różnych kolorach, ale bez bohomazów, jakiś naciapanych itp. Body ma w różnych odcieniach niebieskiego (jasne, ciemne, błękit, seledyn, morski itp. no różne), zielone jasne i ciemne, żółte jak cytryna, pomarańczowe, beżowe. Spodenki dżinsowe, a dresowe granatowe, seledynowe, szare, brązowe. Bluzki błękit, zieleń.. ubrania gładkie lub w paski czy kratkę. Jeśli już to niewielka aplikacja. Dla mnie nie ma problemów raczej z kolorami, bardziej, żeby właśnie nie było tysiąca obrazków na bluzce itp.. o to już gorzej.. zwłaszcze, że używki kupuję.

Gość barbara696
Też zawsze głowiłam się nad tym jak ładnie ubrac mojego Krzysia. Ciekawe pomysły i odrobinę fachowego komentarza na temat ubierania dzieci znalazłam w tym artykule na blogu Bakusiowo: http://www.bakusiowo.pl/jak-modnie-ubrac-dziecko/ Tak w ogóle to polecam też cały ten blog, jest bardzo merytoryczny, profesjonalna oprawa graficzna i dopracowane teksty.

Gość gość
Kurcze ale Wy macie problemy. Zeby fajnych ciuchow dziecku nie umiec kupic? Cale allegro tym zawalone. W sieciowkach od wyboru do koloru. Ja nie wiem moze sobie robcie zamiwienia u paprockiego albo lepiej w d&g???