Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jefhukfhsuhfsdjkfhwuie

zwariowałam

Polecane posty

Kurwa zwariowałam,zpadłam z krzesła . wyjebalam sie na plecy! Czemu? Weszłam na poczte mojego męza . Szperam-bo pare podejzen z mojej strony padlo. I co sie dowiaduje!!!!!!!!!!!!! On ma 2 dzieci . Kurwa 2!!!!!!!!!!!! jedno ma 1 rok i teraz sie drógie urodziło . A z mezem jestem 2 lata i mamy dziecko.On mnie zdradzal zrobil jakiejs dziwce 2 dzieci. Ukryl to przedemna i prowadzi podwujne zycie.Kurwa nie wierze. nie bedzie rozmowy i mozliwosci wyjasnien. Wlasnie pakuje wszystkie jego zeczy do workow na smieci i jade zawiesc mu pod prace. jestem w szoku .kurwaaaaa

Gość bajjaderka
Dla osób, które czują, że uwodzenie i nawiązywanie relacji z płcią przeciwną nie jest ich najmocniejszą stroną polecam kursy uwodzenia, z których sama skorzystałam i które wiele w moim życiu zmieniły. Mówię tu o szkoleniach prowadzonych przez Wyższą Szkołę Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego (www.wyzszaszkolauwodzenia.pl), która jest szkołą szanowaną, profesjonalną i mającą dobre opinie i recenzje. Ja dzięki nim stałam się inną kobietą, która potrafi zdobyć męskie serce ;) polecam wam moi drodzy, naprawdę warto

nie dowiary. Ja naprawde jestem wszoku.Nie placze ale zawiesila sie,to chyba szok. On pewnie tez bedzie w szoku jak mnie zobaczy z worami. Nie wyjasnie .Nie chce go znac-co ja teraz zrobie???!!!!!!!!! Jezu musze sie napic. Nie kumam-nie ogarniam.Szok

Gość nudy w pracy
Się nie dziwię. Kto by wytrzymał z taką kretynką jak ty.

Gość wigry 3
no i jak ci idzie?