Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość llllollloolllloa

CO FACECI SĄDZĄ O PUSH-UPACH???

Polecane posty

Gość llllollloolllloa

moze sa tu jacys faceci albo dziewczyny moga sie wyppwiedziec co ich faceci lub koledzy sadza o stanikach typu push up. w sensie, czy to dobrze nosic taki stanik ktory w srodku ma takie gąbkowe wypelnienie zeby w ubraniu sie kobieta i jej biust lepiej prezentowal czy lepiej nosci szmaciaki zeby pokazac jaki biust jest taki 100% naturalny. bo wiadomo - ktos moze miec takie troszke oklapłe piersi a wstaniku sex bomba. no i facet moze sobie pomyslec ze ona taka super uksztaltowana a potem co do czego , zdejmuje jej ten stanik a tu biust 100% inny niz ten ktorego sie spodziewał.. moze tu nie tyle chodzi mi o powiekszenie biustu - bo push up moze zwiekszyc biust chyba najwyzej o jeden rozmiar. bardziej mi tu chodzi o kształt. w push upie biust wyglada jędrnie, kusząco, i ten dekolt jest super. ale bez stanika to moze wygladac zupelnie inaczej.. wiadomo ze wiekszosc kobiet nie widzi nic zlego w noszeniu takich biustonosisz bo dzieki nim lepiej sie czuje, moze nosic głebsze dekolty i lepiej sie ogolnie prezentuje. ale co faceci na to? czy tak naprawde woleliby zeby wszystkie kobiety nosily stanik pokazujacy prawde o piersaich czy te sexowne push upy są ok wg nich? bo w sumie jakby czesc kobiet zaczela nosic sie np w szmacianych luznych stanikach to wygladalaby okropnie i sama sie czula nieatrakcyjnie wiec nie wiem co lepsze... chodzi mi o zdanie przede wszytskim facetów. zdanie kobiet juz znam ;p

Nie odczuwam potrzeby posiadania opinii na ten temat, kobiety które oglądam nago na monitorze swojego komputera tego nie mają. :classic_cool:

Gość llllollloolllloa
ok,a ktos kto ma do czynienia na co dzien z kobietami innymi niz z netu ma cos do powiedzenia? ;p

Gość puszapy i twarde miseczki
to żałosna glupota

Gość llllollloolllloa
ale marchewki w gaciach nie wygladaja estetycznie. i jakby facet szedl w obislych portasach a w nich widoczny bylby na kilometr 40cm drągal to tez nie bylo by estetyczne. a push upy sa kwestia estetyki publicznej wiec tu nie ma co porownywac

jak masz źle dobrany stanik to szmaciak rzeczywiście nie trzyma biustu, jak i każdy inny biustonosz. a usztywniane miseczki czasami sa przydatnym dodatkiem do eleganckiego stroju..

Gość Nananataamma
Mój chłopak raczej się nie wypiowiada na ten temat, nosze push-up ze względu iż uważam , że mam mały biust , natomiast on twierdzi, że jest idealny i, że przesadzam ... ;)

Gość feromonka-,
Właśnie leciała reklama o tym w telewizji i mój mąż pyta mnie co to takiego jest? Ja mu tłumacze co to, a on na to:to zwykłe oszustwo! Ja mu na to-tez kiedyś takie nosiłam kiedy mialam mały biust jako nastolatka On-oszustwo,a ja-ale działa!

Gość llllollloolllloa
ja do tej pory nosilam takie lekko usztywniane ale nie push upy, a od jakiegos tygodnia postanowilam przerzucic sie na te z wypelnianą gąbką. o niebo lepiej wyglada moja figura ale tak sie zastanawiam czy faceci wiedzą jak sa 'oszukiwani' ;p bo z jednej str to co innego nosic fajna fryzure czy cos a co innego stanik. przeciez piersi to pierwsza rzecz na jaka zwraca uwage facet wiec to jakby miejsce specjalnej troski ;p

Gość ...ot..co...
idac tokiem rozumowania autorki to moze kobieta powinna przestac sie malowac, bo nie pokazuje siebie z naturalnej strony, albo nie powinna malowac wlosow, nosic butow na obcasie itp. jesli push up sprawia, ze piersi lepiej sie prezentuja to czemu z niego rezygnowac? dobrze dobrany stanik to podstawa a w zadnym staniku ze "szmaty" piersi sie ladnie nie prezentuja