Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgghhhh

wózek ABC Design Viper prośba o radę? kto zna?

Polecane posty

Gość fgghhhh

Co sądzicie o tym wózku??? Czy ktoś go używał?? Przeszukałam cały internet i stronę producenta, ale znalazłam głównie informacje o condorze. Zachęca mnie niemiecka solidność (gdzieś wyczytałam, ze to mało snobske, ale solidny producent)Dość duże pompowane koła, z przodu skrętne, wygodny bagażnik i lekki mocny stelaż.dobrze się składa i nie zajmuje dużo miejsca. Gondola moim zdaniem cieżka- ok 6 kg, ale z wentylacją, budka składana w systemie albo leży płasko, albo stoi.To chyba wada. Za to spacerówka ma mnóstwo rozwiązań, kieszeni, odpinanych warstw i jest szeroka. Dziecko ma się urodzić w lutym i trzeba będzie przejeździć kolejną zimę, zanim pomyślilmy o parasolce. Zależy mi na lekkości, ale też na mobilności w mieście, wyjazdach nad morze, wygodnym bagażniku i nie chcę płacic podwójnie, za godnolę i spacerówkę (a często jedna z tych opcji jest w zestawach wadliwa). Alternatywę mam w postaci Tutek Grander. Waży TYLKO 12 kg w całości, pompowane koła, składa się do mniejszych rozmiarów, lzejsza godnola, tylko to tak tandetnie wykończone... piszą też ze spacerówka ma wady.kolory za to liczne, a w Viperze wylącznie brąz lub czarny. Co radzicie? Jeszcze myślałam o peg perego young na classico UŻYWANYM, a potrm dokupić spacerówkę na mocnym stelażu na pózne lato- jesien- zimę, ale nie wiem, czy to dobry pomysł. w peg perego zachęca mnie staranna gondolka w środku, amortyzacja, waga, metaloowy koszyk, ale koła są piankowe. i znów adaptacja do fotelika w 2 wózkach osobno :(( odaję link do abc viper www.tosia.pl/sklep/product/p/1964/abc,design,viper,4s.html i do grandera www.tutek.pl/produkt,142,GRANDER_G2_GRANAT_+_BLEKIT od tego powinnam zacząć :)) i peg perego tablica.pl/oferta/wozek-gleboki-peg-perego-IDkwLJ.html tablica.pl/oferta/3-w-1-pegperego-culla-clasic-2009-IDjuXJ.html

Gość dobramama_102
wózek jest super kupiłam go 3 tyg temu. nie ma o nim informacji bo to najnowszy model abc, ja zaryzykowałam. najpierew pojechałam do sklepu go zobaczyc i dopiero kupiłam. bardzo lekko sie prowadzi jest zwrotny. jest też lekki, wiadomo że koła pompowane sa cięższe niż piankowe ale ja chciałam takie. dla mnie kolor czarny jest ok bo kupiłam kolorowy kocyk do wózka i taką specjalną nakładkę przeciwsłoneczną wcale nie jest monotonny. kupowałam tutaj bo wtedy tylko tu mieli żeby go wczesniej obejżeć http://kinderland24.com.pl/wozek-gleboko-spacerowy-viper.html a i cena ok http://kinderland24.com.pl/dooky-oslona-na-wozek-fotelik-spacerowke.html

Mam ABC design z tym że 4 tec na piankowych kołach bo nie lubię pompowanych kół kupiłam go rok powiem jedno uwielbiam ten wózek .Producent nimiecki wiem mówi to samo za siebie .

Gość qusz
witam, Jestem również zainteresowana kupnem wózka Viper. Proszę użytkowniczki/ów o opinie na temat