Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elkfjlekfjvlekfjlekvj

CZY WYPADA KUPIC CIASTO?

Polecane posty

Hej, zostalam zaproszona na kawe w niedziele, do znajomych, których nie znam zbyt dobrze, ale zaprosili. Tak sobie mysle, czy milym gestem bedzie wstapienie do jakiejs cukierni i kupienie jakichs ciastek albo kawalka ciasta? czy tak sie robi? czy to wypada? albo moze ciastka takie typu wz, napoleonki czy cos? doradzcie, zalezy mi na dobrym wrazeniu.

up

Gość zenon skrobiróg
wypada!

ale ciacha, tak? a nie wino czy cos

Gość szpak i wąż
ciasto, ciastka, woce- co Ci do głowy wpadnie :)

wiecie, to taka niezobowiazujaca kawa, wiec nie bede tortow znosic :D ani nic sama robic, mysle ze kupne nie wyjdzie zbyt zobowiazujaco wlasnie, ot szlam, weszlam po drodze i jestem z ciachami :)

Gość gość
Zdecydowanie dobry pomysł. Czy masz już jakąś cukiernię, w której wiesz, że kupisz coś pysznego? Ostatnio rozglądam się w Pszczynie za czymś podobnym. Nie chce mi się już piec i chcę spróbować czegoś nowego, ale potrzebuję kilku dobrych cukierni. Znajome polecały póki co http://brzeczek.com.pl/kontakt

Gość gość
Uwielbiam ciasta z piekarni. Sama nie potrafię piec, więc staram się to czymś zastępować. Często kupuję coś słodkiego do domu, więc chętnie sprawdzę co do zaoferowania ma http://brzeczek.com.pl/. Dzięki za polecenie.