Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

motylekk

nie czuje sie atrakcyjna! prosze o rade!

Polecane posty

mam 23 lata i w ogole nie czuje sie atrakcyjna. Uwazam ze jestem bardzo inteligentna, wesola, otwarta i sympatyczna ale w ogole nie podoba mi sie moj wyglad. Ostatnio scielam sobie wlosy i nie moge patrzec na siebie w lustrze. po prostu wygladam strasznie. I nic sie nie da z tym zrobic. Wiem jak moglabym naprawic mankamenty swojej urody ale to wiaze sie z duzymi wydatkami a ja pieniedzy tyle nie mam. Na dodatek ostatnio zostawil mnie facet co calkowice podburzylo moja wiare w siebie. Teraz mam tylko przed oczami wizje swojego staropanienstwa. Czesto placze i jest mi bardzo ciezko. Nie akceptuje siebie. Prosze o rade co moglabym zrobic zeby siebie polubic.

Gość olaf spalony
jest łatwy sposob na ty, by sie poczuc atrakcyjnym daj do zrozumienia facetowi,ze chcesz mu dac p i z d y a potem pozostaw go w stanie niepewnosci on będzie cię komplementował jak skrzyzowanie mickiewicza ze slowackim zeby tylko sciągnąć ci majty i zapakowac kuta w zad a ty słuchając tego będziesz kwitła wewnętrznie i uwierzysz w siebie

nie sadze by puszczanie sie byloby dobrym pomyslem uwazam ze naprawde za niskie koszty mozna bardzo fajnie wygladac. Ale nie wiem jak wyglodasz teraz:(

Gość fx2fx
daj fotę do oceny :)

Gość mysterious lady
no a co w tobie jest nnieatrakcyjnego twarz??figura??masz nieładne zęby małe oczy??w czym tkwi problem