Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

franczeskaaaaaa

Mam prośbę!! ODPISZCIE PROSZĘ.

Polecane posty

niedawno pisalam w topiku, gdzie wkleilam by ktos kupil ode mnie spodnie, bo potrzebuje pieniedzy. jak wiecie dostałam od raptorre 66,66 zł. mam odłożone jeszcze kilka groszy + będę myła okna w listopadzie u sąsiadki. także dam radę na buty zimowe nazbierać. Potrzebuje jednak jakiś jesienych, bo teraz chodze w jakis obdarciucach. Czy nikt nie ma do sprzedania jesiennych bucików 39-40 tanio? chce je ODKUPIC, a nie wziąć za darmo, bo zaraz powiecie, że wyłudzam... z góry dziękuję. Na te z allegro niestety jeszcze mnie nie stać.

Gość orange pół litra
Nie mam do sprzedania, ale podnoszę.

Gość orange pół litra
A może upatrzysz jakieś w sklepie niekoniecznie firmowe. Albo na jakimś targu. Ja tak kupuję.

Gość orange pół litra
Zresztą w październiku ma być śnieg. :classic_cool:

raptorre proszę cie nie zartuj :D nie będę palić pieniędzy ... dostałam kasę, teraz szukam jakiś butów, nie chce firmowych , ale chociaz takie co by mi się nie rozleciały po tygodniu. dlatego moze ktos ma dobre do sprzedania nieuzyteczne

nie jest nie, ale jak są tanie buty to polowa to 37/38 i jakos trafić nie moglam. nie wiedzialam o tej stronie, zaraz tam zajrzę i poszukam, dzięki wielkie :) raptorre - :*

Gość jakis czarny tu mam
ja mam male stopy;)oferowalam ci odziez w tamtym temacie ale cos nosem krecilas:o jak nie znajdziesz butow to moge Cie wesprzec jaks kwota:0 tak bez zadnych zadan;) raptorre🖐️

Gość co prawda mam 41 ale moze
i mniejsze sie znajdą. jutro coś poszukam i dam znać. jak cos bedzie to oddam Ci..jedynie za przesylke zaplacilabys, bo nie mam złamanego grosza(mieszkam z rodzicami sknerami) a jakiego rodzaju bys chciala buty?

Gość jakis czarny tu mam
mam 37 rozmiar pisalam tobie,ze dostaje duzo fajnych ciuchow od znajomej,buty(tylko nowe)rowniez odpisalas,ze nie chcesz nic dostac bo Twoi rodzice zle by sie z tym czuli

Gość jakis czarny tu mam
raptorre mam;)w szafce schowalam:D

Gość jakis czarny tu mam
dlatego franczeska wole Tobie pare groszy wyslac moze ktos cos jeszcze dorzuci i kupisz sobie porzadne,skorzane buty,ktore beda Tobie sluzyly a nie badziwie,ktore zaraz sie rozleci

do tej pani co link dała - bluzeczek letnich mi nie trzeba, a sandaly to na lato bardziej.. Bylam ostatnio na szmatach i kupilam sobie sweter z h&m za 3 zł haha :D

nie kryję, że pieniądze by mi się przydały. choć dostałam już duzo, i jestem OKROPNIE wdzięczna. nawet nie wiecie ile to dla mnie znaczy. mimo to cholernie się boję, ja tu siedze i podczytuje czasem kafeterie, pamiętam kiedys akcje z jakąś biednąmamą co wszyscy jej zaufali, a ona z tego co pozniej chyba wyszlo tylko naciągała.. ja nie chce was okłamywać, mam komputer - ledwo pierdzący ale jest, mam internet, rodzice kupili mi ksiązki, nową torebkę. jednak no nie na wszystko starcza.. przynajmniej jestem szczera :O

Gość niewiem czemu
ale wydaje się mnie, że grasz taką biedulke a żerujesz na ludziach..

Gość jakis czarny tu mam
raptorre-przeciez po to sa przedmioty,zeby z nich korzystac:D ta mama autorko miala nick promyczek slonca czy jakos tak?

Gość niewiem czemu
sory-kupili ci nowa torebkę zamiast butów na jesień...eh jesteś głupia i nieszcera tak naprawdę

ale ja wiem ze przez internet ciężko zaufać :) zresztą gdyby moja mama się dowiedziala, że coś od kogos dostałam to by mnie chyba zabiła... i się spalila ze wstydu.. próbuje ją jakoś odciązyc , dlatego cos tam sprzedaje na allegro. godzina aukcji została, moze pojdą te spodnie.