Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

franczeskaaaaaa

Mam prośbę!! ODPISZCIE PROSZĘ.

Polecane posty

Gość oszys
franczeska skad mialas pieniadze na buty?>????? ta kasa od tego kolesia miala byc na kurtke! oszustka! ja sama nie mam butow na jesien chodze w letnich, a pod koniec października zaloze juz zime. Od lat sama kupuje sobie ciuchy, bo rodzicom ciezko idź ulotki jakies roznos zarobisz na swoje wydatki.

szukałam takich ofert, nie ma. ulotki roznoszą najczesciej dzieci wlascicieli itd. będę myła okna u sąsiadki to mi da z dyche na kino czy coś. nbie jestem zadna oszustką.

Gość oszys
no, ale powiedzmy, ze sprzeda Ci ktoś za 20zł to i tak tanio jak na buty, to kolejną dyche bedziesz musiała za przesyłkę zapłacić. Wiec czy 30zł to tak tanio?? mysle, ze w tej cenie spokojnie znajdziesz cos. Skoro za 44 zimowe wytrzasnelas to za 30 jakies botki nieocieplane tym bardziej.

Gość oszys
jak to nie ma? ja zarabiam 8zł na/h na ulotkach. I bynajmniej nie jestem spokrewniona z tymi co mi to zlecali. To mieszkasz chyba na jakiejs pipidowie, bo masa ogloszen ze ultokarzy przyjma jest!

Gość oszys
To moze wystaw jeszcze raz te dzinsy moze za ciut nizsza kwote, bo to zadne firmowki, a w sumie za 30 zl to mozna spokojnie kupic takie. I ci moze ktos kupi, do tego wyszukuj inne nie uzywane ciuchy moze na allegro ci cos pojdzie

wiem weiem wystawie tylko pomyśl ze za wystawienie też się placi.. wlasnie ze butków w lumpach nie ma.. a nie mogę chodzic z rana bo szkoła. owszem, mieszkam na ''pipidówie'' gdzie pracy nie ma. w dodatku podkarpackie więc bieda piszczy. :)

Gość katherinka bu zajety nik
franczeska za wystawienie sie owszem placi, ale nie trzeba jakis bajerow wstawiac na uakcje i placic wiecej i mozna spokojnie wystawic za grosze. Zreszta nie musisz od razu placic ja kilka miesiecy zwlekam zawsze z zaplata dopiero jak uzbiera sie konkretna sumka to reguluje. Ile masz lat? jaki masz styl? bo te buty co ktos tu wklejal w linkach to wedlug mnie porazka, ale nie wiem co kto lubi.. no i ile jestes w stanie dac za uzywane botki? no i mam ja rozmiar 39-40

Gość katherinka bu zajety nik
po za tym czemu botki? w botkach to ja nawet zimą chodzę. Nie lepiej jakieś zabudowane czółenka? jak się zrobi zimno to możesz spokojnie wkładać zimówki, a teraz taka fajna pogoda, że mozna w czołenkach pomykać;). Noga póki może niech pooddycha.

a jakie to czolenka? nie wiem ile, niewiele mam pieniedzy, zaproponuj cenę, i jesli to mozliwe wyslij zdjecia butków na franczeskaaaaa@wp.pl . tamte wyzej wklejone buty mi się w ogole nie podobają.. styl mam taki raczej dzinsy i bluzka i sweter. albo jakis tshirt zwykly.