Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Plumss00

Jetem ciagle zmęczona.

Polecane posty

Gość Plumss00

Śpię po 12h a jak wstane to po dwóch h znów jestem zmęczona. Co robić !? Wszystkie badania są ok.

mam to samo. z tym, ze ja spie jakies 7 godzin mniej od Ciebie.

Gość fiołke
ej, bo za dużo śpisz...estem taka otumaniona jak wstaniesz...mniej snu , więcej świeżego powietrza, jakis sport

Gość to znaczy jakie WSZYSTKIE
badania są ok? jakie badania robiłaś?

Gość Plumss00
Najważniejsze. Krew mocz cukier tarczyca

Gość a waceci sa susi
jak badania sa ok to sprobuj jeszcze psychotropy ja teraz biore i smigam jak ta uchachana :)

Gość Plumss00
Czemu nie od razu amfetamine?? Podobno dziala:)

Gość gyuguyg
boze, co za debile, laska pisze, ze jest zmeczona, a juz naszprycowaliby ja najchetniej psychotropami, dobrze sie czujecie?:O Przede wszystkim przestan tyle spac. Nastawiaj sobie budzik na 8-9 (jesli kladziesz sie o 11-12 i wstawaj, nawet jak bedziesz jeszcze zaspana. Potem szybki prysznic, jesli wytrzymasz, to nastaw na nogi strumien zimnej wody, wypij szklanke wody lub wycisnij sobie sok z grejpruta i na swieze powietrze. Jezeli musisz wyjsc do szkoly, to zjedz wczesniej jeszcze lekkie sniadanie lub wez cos ze soba. Odstaw wszelkie gazowane slodzone napoje i inne swinstwa, jedz zdrowo (zdrowo nie znaczy bez tluszczczow i weglowodanow!), a zobaczysz, ze po 2 tygodniach odczujesz roznice.

Gość Plumss00
Ktosu napisal o syndromie chronicznego zmęczenia. Poczytalam i w sumie to możliwe bo mam naprawdę problemy z pamięcią i tez często mnie głowa boli tylko jak to leczyc??

Gość klaspadfearftgyhuj
Za dlugo spisz...jestes rozespana...zacznij spac po 7 godzin...

Gość Plumss00
Gyuguyg- dzięki napewno spróbuje. No właśnie przez ostatnich pare dni tak spalam bo mamy remont ale wtedy o 16 usypiam na siedzaco:o

moze troche zadlugo spisz,jak sie spi zadlugo to pozniej efekt jest odwrotny ,staraj sie spac ok 8 godz (to tez sporo) a moze brakuje Ci witamin, moze kup sobie zenszeń w tabletkach ( pobudza do zycia).Polecam sport,osoby ktore sa aktywne nie chodza zaspane. zacznij moze biegac, grac w tenisa, albo rowerek

Gość Zenszen.com.pl
Odpowiedzią na Twoje problemu moze być brak witamin i dlatego występuje osłabienie organizmu,zapraszam do nas http://www.zenszen.com.pl/ żeń-szen jest naprawdę skuteczny.

Gość majkaluz
Ja po rzuceniu palenia chodziłam jak lunatyczka cały dzień.Zeń-Szeń bardzo mi pomógł.

Gość ghrrrhhrr
również potrzebuję około 12h snu :O w tygodniu jestem nie do życia, dopiero w weekend jak się wyśpię zaczynam trochę odżywać