Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicja z krainy ozzzzz

Polacy są megasexi

Polecane posty

Gość Alicja z krainy ozzzzz

Wiele osób uważa iż w Polsce nie ma przystojnych mężczyzn - absolutnie się z tym nie zgadzam, ja dośc często kogoś przystojnego spotykam, fakt są to nieznajome mi osoby ale jednak polacy! Często mijam kogoś fajnego na ulicy, widzę w metrze, na przystanku, w samochodzie.....Dodam, że prawie nigdzie nie bywam tylko dom i praca a i tak wiele razy miałam okazje mijac kogoś, kto mnie zaintrygowal przynajmniej pod względem urody....Tak, ze nie wiem, gdzie reszta społeczeństwa ma oczy! Będąc w Grecji myślałam, ze spotkam tam mnostow przystojniaków - mylilam sie ani jednego! dopiero na lotniku zobaczylam jednego gościa, ktory mi sie spodobal ale nawet nie wiem, czy byl grekiem, skoro przebywal na lotnisku....Nie wiem, jak w innych panstwach ale poki co najładniejsi mężczyzni mieszkają w Polsce - przynajmniej dla mnie albo po prostu ja mam takie szczęscie i potrafie ich wynadowac w tlumie przeciętniakow.

Nie wiem, jak w innych panstwach ale poki co najładniejsi mężczyzni mieszkają w Polsce - przynajmniej dla mnie ///// no jasne że tak. Tylko nikt nas nie docenia. Dopiero w Mielnie kobiety uzmysławiają sobie ze najlepsze ciacha świata są w PL. Pamiętajcie o tym. I szanujcie waszych Apollinów :)

Gość o?bkb
taa a wg portalu beautifulpeople najbrzydsi sa Polacy ! Rosjanie i Anglicy :D