Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kassiii

moj byly i zdjecia- czy to cos oznacza?

Polecane posty

Gość the way is shut ...
kurwa ile razy ja podobne akcje przerabiałam to głowa maqla az mi sie nóz w kieszeni otwera kiedy to czytam...faceci to perfidne zaklamane swinie które w dupie maja twoje uczucia i uzyja wszystkich nawet najpodlejszych chwytów : o :o załosne i smutne

Gość elsv
"no zalezy zalezy jak nic ale nie na min a na swoich zdjeciach...logiczne...a ten koles wie ze w ten sposób przyciagnie jej uwage. wiem bo nie jeden raz przerabialam takie akcje z kolesiami" czyli przyciagniecie uwagi, zeby zgodzila sie na spotkanie/sex? czy zwykle szarpanie nerwow?

a jak długo byliście ze sobą? Wiesz... ciężko stwierdzić o co jemu chodzi :O Moja koleżanka ma cały album zdjęć ze swoim byłym narzeczonym, w sumie to byli ze sobą prawie 5 lat i ona chciała rozstać się w pokojowej atmosferze. Tak sobie myślę, że gdybym ja rozstała się ze swoim chłopakiem to też nie próbowałabym wymazać tych 5 lat z pamięci i też albumów bym nie paliła ;) Aczkolwiek żadnego zdjęcia byłych nie posiadam, ale to było takie szczeniackie :classic_cool:

Gość kassiii
bylismy ze soba krotko, kilka miesiecy raptem. nawet nie mamy jakis wspolnych zdjec, tylko on ma te moje..

Gość the way is shut ...
"bylismy ze soba krotko, kilka miesiecy raptem. nawet nie mamy jakis wspolnych zdjec, tylko on ma te moje.." ja tez byłam krótko kilka miesiecy i jedyne zdejcia jakie moze miec to klasowe badz te co mi "zajebał" perfidnie ... ale mozna sie byo tego po nim spodziewac, zabrał mi wszystko i nic w zamian nie dał...nawet nie oddał mi do tej pory kasy która mi wisi ... to sie nazywa cham...az mam ochote jebnac kolesia tak w morde ze sie krwia zaleje skurwiel ..i czasem sobie to wyobrazam :P raz nawet byłam skłona pojsc na strzelnice i wyobrazic sobie ze do niego strzelam :P :) a teraz nawer nie chce mi sie na niego patrzec ...oblech jeden fe fe fe ble ble ble

Gość the way is shut ...
ogolnie sumujac juz nic nie chce miec z nim wspolnego wiec niechh se wsadzi w dupe ta kase i zniknie z mojego zycia :)

Gość kassiii
ja 28 on 30

a to dupek jeden... myślałam że może po 18 macie to mogłoby tłumaczyć jego zachowanie, ale 30 lat na karku i takie rzeczy... na przyszłość masz nauczkę, rozbierane sesje udostępniaj tylko stałemu partnerowi. A póki co to olej...

Gość the way is shut ...
"a to d**ek jeden... myślałam że może po 18 macie to mogłoby tłumaczyć jego zachowanie, ale 30 lat na karku i takie rzeczy " osz kurwa jeszcze gorsze rzeczy potrafia robic ...im facet starszy tym bardziej zwichniety a na starosc jest juz zboczonym jebietym satyrem "na przyszłość masz nauczkę, rozbierane sesje udostępniaj tylko stałemu partnerowi. A póki co to olej..." ojjj uwierz mi ze nawet stały opartner za chwile moze byc byłym i zorbic to samo ... kazdy za chwile moze byc byłym a schematy lubia sie powtarzac :)

Gość the way is shut ...
.

Gość aaaaaaarwena
odzywal sie jeszcze?

Gość Złota_Lilia90
Twój były jest żałosny, tyle Ci powiem. Najpierw Cię zostawił, a teraz prowadzi jakieś głupie gierki, powinnaś go olać.

Gość kassiii
---aaaaaaarwena: nie, juz sie nie odzywal wiecej. ----Złota_Lilia90: Olewam go, nic nie odpisuje mu. nie wiem tylko, o co chodzi. niektorzy tu pisali, ze nic to nie znaczy, takie "kolezeńskie" zaczepki tylko.