Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śniadaniowa tv

KUCHARZ i DeNTYsTA najlepszymi kochankami --- w tv

Polecane posty

Gość śniadaniowa tv
kontynuujcie ja muszę spadać 🖐️ :D

jak mamy kontynuować skoro na topie brakuje i kucharza i dentysty a tak na pusto łapa machać ( pisząc posty rzecz jasna) to się nie chce:P

ike "jak mamy kontynuować skoro na topie brakuje i kucharza i dentysty" Nie sądziłam, że kiedyś się z tobą w czymkolwiek zgodzę. :)

ike kiedy zaprosisz mnie na piwo? kiedy zamienisz się w przystojnego stomatologa:P

Nie sądziłam, że kiedyś się z tobą w czymkolwiek zgodzę. phi czytałam to juz tysiąc razy:P:P:P

nie to nie mialas szanse o masz! było mnie uprzedzić :P a tak na poważnie może kiedyś się skuszę:P ja jestem bardzo nieśmiała :classic_cool:

A Kucharzem to już pogardzisz?! się czepiasz szczegółów no!

A ile razy czytałaś o swojej skromności? a co to jest skromność :P?

aaaaaaaa że niby do ciebie maila mam?:) na razie to ja jestem nieuruchomiona mam nogę jak balon

Ikusia woli się spotykać z kafeteriuszami a otulona to co ? ufok?:P

"na razie to ja jestem nieuruchomiona mam nogę jak balon" Taka mała, Krasnal wręcz i jeszcze jej noga spuchła, no jak pech to pech. :) Jednak życzę ci szybkiego powrotu do zdrowia, bo skoro jesteś unieruchomiona to będziesz tu z nami zalegać na kafe. :P

nie mam pojęcia nikt nie ma pojęcia nagle urosło i rozbolało:) tylu badań to ja w swoim życiu jeszcze nie miałam zaczynam nawet podejrzewać, że to noxelia po prostu rzuciła na mnie czar za wyśmiewanie się z niej:P

Jednak życzę ci szybkiego powrotu do zdrowia, bo skoro jesteś unieruchomiona to będziesz tu z nami zalegać na kafe. zawsze wierzyłam w dobre intencje kafeteriuszy:P:P:P

ike "a otulona to co ? ufok?" Ehh, Ikusiu! W mojej wypowiedzi przemyciłam rodzaj męski, liczbę mnogą! :P Otulona to kafeteriaNKA!

ike "zaczynam nawet podejrzewać, że to noxelia po prostu rzuciła na mnie czar za wyśmiewanie się z niej" To kara za wyśmiewanie się z ludzi chorych psychicznie. :P

otulona_snem "rozia maly i dobry zawsze pokona duzego i zlego" Rozia. :) Ładnie, lubię to! :D Możecie tak do mnie pisać. Zezwalam. :)

zobaczymy na razie zbieram wyniki tego co już zrobiłam mam fajną lekarkę- dwa razy u mojego syna zdiagnozowała ospę więc myślę, że i mnie wyleczy jak trzeba :classic_cool:

wiec sie pociesz kochana ze ja mam gorzej przesrane widzę, że wiesz co ikusia lubi :D

otulona_snem "medykom nigdy nie wierz do konca udaj sie do kilku..." Właśnie. Też jak zachodzi taka potrzeba, że muszę iść do jakiegoś specjalisty, to konsultuję się z kilkoma, tak dla pewności. Już tylu rzeczy się nasłuchałam o złych diagnozach, że wolę nie ryzykować.

ja szczerze mówiąc unikam lekarzy jak ognia te ich badania też traktuję z przymrużeniem oka dzięki temu z nic mi oficjalnie nie dolega:P

ike "ja szczerze mówiąc unikam lekarzy jak ognia te ich badania też traktuję z przymrużeniem oka dzięki temu z nic mi oficjalnie nie dolega" To też jakieś wyjście, z doświadczenia wiem, że im więcej człowiek się bada to tym więcej ci chorób wynajdują.

to chyba znała się z moim szanownym małżonkiem bo wczoraj powiedział mi to samo:D

Gość dzien dobry na pomaranczowo
czesc laski. z kochankowania zeszlyscie na marudzenie.

to one marudzą ja tylko podtrzymuję konwersację czekając na obiekty wymienione w temacie:P

Gość dzien dobry na pomaranczowo
yyyy jakby tu Wam odp na zarzuty :D