Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
virpi

Katowice GYNCENTRUM - komu pomogli

Polecane posty

Gość Lilaaaaa
Iza82 tak mam endometriozę-masakra bo cały czas wraca więc się strasznie boję czy moje śnieżynki są jeszcze ze mną...bo to już 3 transfer w tym roku...dziewczyny jutro pójdę na betę to będzie 8 dc więc powinno przy 5 dniowych wyjść,zresztą Grania chyba była już w 7 dniu...Linka28 i tak mogą w rządowym 6 zapłodnić-to dobry wynik trzymam kciuki,żeby się dobrze połączyły i rozwijały :)Helen86 a Ty miałaś jakie podane?jak się czułaś ?bo mi się wydaje,że ja od nadmiaru leków już nie wydalam,słabo mi,kręci mi się głowie...rano jeszcze idzie ale od południa masakra

eh każda tu na coś czeka,jedne na wyniki stymulacji, inne na wyniki punkcji i to jak się rozwijają zarodki, kolejne na transfery (jak ja i Linka28) no i oczywiście na wyniki bety jak Lillaa linka to może uda nam się spotkać w piątek jak będziesz miała transfer? wiesz juz to na pewno? z tymi dodatkowymi procedurami trzeba uważać żeby was na kasę nie naciągali, bo mi chcieli skasować 380 zł za klej....warto wtedy mieć wiedze i ne dać się w pole wprowadzić.

aaaa sylwiasta :-) Tak, bylam na ovufriend, zreszta jestem dalej, tylko po "rozowej stronie mocy " :-)

Lilla w rządówce przy ostatniej trzeciej punkcji zapładniają wszystkie pobrane komórki dlatego mam nadzieję ze będzie jak najwięcej dojrzałych. Catarina czekam na telefon transfer będe miała albo w czwartek albo w piątek :-) Iza trzymam kciuki za stymulacje do punkcji jeszcze komórki urosną:-) jak mozesz sobie pozwolic to jasne bierz L4.

Gość Sylwiasta159
Nooo tak wlasnie myslalam :) ja walcze dalej ale tez mam nadzieje do was dolaczyc :)

Gość binuś
Cześć dziewczyny czy nacinają też 3 dniowe zarodki czy tylko 5 dniowe

Ja dziś czuje się za dobrze i się boję. Piersi mi opadły jak zawsze przed okresem i wcześniej czułam że coś tam się w brzuchu dzieje a teraz nic. Jutro robię betę mam nadzieję że ładnie urosła. Dzwoniłam dziś do Gyn umówiłam się na wizytę 7 września. tak się boję ale może wcześniej jednak wypadła termin miesiączki dlatego mnie tak brzuch pobolewał. Helen jak ty się czujesz? Co myślisz o moich odczuciach? Też tak miałaś?

Cześć dziewczyny; ) wybaczcie ale zaczynam Was juz nie ogarniac co kiedy ktora ma:( na szybko tylko czytam bo ten moj maly cycu nie odchodzi od cyca i czuje ze za chwile braknie mi doby;) Linka powodzwnia jutro na punkcji a za wszystkie starajace trzymam kciuki:)

Gość Sylwiasta159
Iwcia to masz mala pijaweczke :)))

Gość Laurenta
Iwcia10 gratuluję największego szczęścia na świecie :)

Gość Laurenta
Lilaaaa ja też mam endometriozę w maju 2014 zdiagnozowano I st. 3mam mocno kciuki za Was :)

Dziewczyny a moze wpiszcie w opisie co ktora ma lub miała to bedzie latwiej jak się pod postem przeczyta:) sylwiasta pijawka to malo powiedziane, 2 cyce wyciągnie i jeszcze butle. Witam nową kolezanke i trzymam dodatkowe kciuki. Powiem Wam iż jakis rok temu myslalam ze nigdy nie doczekam dnia gdy usiade przy lozeczku i bede godzinami wgapiona w istotke ktora kocha sie najbardziej na swiecie od pierwszego wejrzenia. Momentu gdy pokazali mi krasnala po wyjeciu nigdy nie zapomne a lzy szczescia to prawie jak deszcz podczas oberwania chmury. Życzę Wam kazdej z osobna żebyście przezywaly jak najszybciej to samo!:)

Oj Iwcia cudownie się czyta to co piszesz. Mam nadzieję że już niedługo każdej z nas będzie dane zaznać takich uczuć i emocji.

Gość Lilaaaaa
Laurenta to ja miałam/mam mocniejszą bo aż czekoladowe to 3 stopień....i już miałam na to 2 laparoskopie i laparotomie...także,jak nam się nie udało to kolejna operacja na pewno bo nie będziemy podchodzić do 3 próby bez "wyczyszczenia"organizmu...choc z tego co dr.M mówił to u niego masa pacjentek z jeszcze gorszą endometriozą zachodzi nam na razie nic nie wychodzi ani naturalnie ani po in vitro...może po prostu nie jest dane mi rodzić dzieci...albo musimy wrócić do tematu adopcji...

Lillaaa też myślę, że już wyjdzie beta. Trzymam kciuki z całych sił! Ja też mam endo ale nie wiem co u niej. Linka :* Grania :( z pewnością jest OK. Jutrzejsza beta będzie pięknie duża. Iwcia, synuś mamusi :) a nawet cycuś :) Dzięki iwcia. Tak pięknie napisałaś! Dołączam się do wniosku iwci, żeby zrobić opisy :0

Cześć dziewczyny, czytam Was od dawna, ale dopiero teraz dołączam... Leczę się od 13 lat z przerwami, od 2 miesięcy jesteśmy w Gyn u dr M póki co, na ostatniej wizycie zakwalifikował nas do programu. Ja mam PCO, endometriozę, niedoczynność tarczycy, żołnierzyki ok. Drożność była robiona, skaryfikacja jajników, 4 lata temu udało się ale tylko na 9 tygodni... Po drodze 2 inseminacje, bezskuteczne. Nadziei jeszcze trochę mam, przybyło mi jej jak Was tu czytam :) Póki co dostałam ovulascin i po @ czeka mnie histeroskopia. Kolorowych Wam życzę

Witaj Anies zostań z nami na forum w kupie raźniej:-) a jak jesteś u dr M to jesteś w dobrych rękach. Grania beta na pewno pięknie rośnie trzymam kciuki:-) Lilaa mam nadzieję ze Twoja beta będzie conajmniej dwucyfrowa rowniez kciuki zaciśnięte:-) Iwcia super się czyta jak piszesz o Maluszku:-* pomyśl jaki przy bliźniakach musi byc hardcore :-P Fif szykuj się ;-) Dziewczyny o której zwykle miałyście tel z inf o transferze? Bo nie wiem do której dac im czas nim sama zadzwonie? ;-) nie ukrywam ze się denerwuję..

Gość malamii89
Czesc Dziewczyny i witam nowa kolezanke:)) Iwcia slicznie napisalas...az sie poplakalam... Dla mnie najgorszy jest czas ze wszystko tak dlugo musi trwac:(( Lilaa kciukow nie puszczam:** Linka pewnie do 11 embriolodzy maja punkcje i transfery..ok 12 powinni juz dzwonic:))ciekawe czy jutro bedziesz miala czy w piatek:))

Gość Sylwiasta159
Dokladnie, pieknie jest czytac takie posty, serce napelnia sie nadzieja " a moze i mnie sie uda" :) Miala ktoras z Was wprowadzony encorton w Gyn? I czy przed ivf musialyscie miec histeroskopie? Ja podchodze w pazdzoerniku komercyjnie o zastanawoam sie czy przed nie zrobic histeroskopii diagnostycznej

Sylwiasta ja mam od dziś encorton 10mg a co do histeroskopi miałam na początku przed 1 in vitro dr Cz kazała je wykonac.

Gość Lilaaaaa
Hej dziewczyny ja już krew oddałam teraz czekamy na wynik-byle znowu nie będzie o 17...Linka28 do mnie koło 12 dzwonil za każdym razem.Sylwiasta159 ja biorę i brałam encorton.Witaj Anies30 :) zostań z nami bo to raźniej :) Iwcia własnie dzięki takim wpisom aż chce się walczyć dalej :) Ja też nie wiem jak ustawić ten wpis pod spodem...

Małami tak to jest ciągle na coś czekamy a czas się dłuzy masakrycznie :-( ja bym wolała w pt transfer ale zobaczymy oby było co transferowac :-( boje sie Małami a kiedy @ się spodziewasz?

Gość Sylwiasta159
Pytam o ten encorton bo znajoma mowila ze w gyn nie przepisuja a jak jiz to z wieeelkim oporem. :) w zwiazku z czym dostalyscie? Ja dzis bede pytac dr P wlasnie o histeroskopie :) Jak dobrze jest tu byc :)

Gość Sylwiasta159
Lila zaciskac mocno kciuki!!!

Gość malamii89
Linka bedzie dobrze nie stresuj sie teraz:**do tej 12stej musisz wytrzymac:**masz silne komoreczki i ladnie sie zaplodnily:)) Lila to czekamy na infoo...:** A ja mam planowo dostac w pon chocioz po ostatniej punkcji dostalam wczesniej...szkoda ze dr M od razu nie chce mi zrobic transferu ale widocznie organizm potrzebuje odpoczac:(

Dziewczyny w prawym gornym rogu macie swoj nick, klikacie na niego, macie swoj profil, kilkacie "edytuj swo profil" i tam jest "aktualna stopka" O :-) Mi tez bedzie latwiej wzrokiem ogarnac

Gość Lilaaaaa
Sylwiasta159 przy pierwszym podejściu dr.M przepisał mi go po transferze,przy drugim też, a teraz miałam podawane mrozaki to już go brałam od 2 dc

Gość Sylwiasta159
Nie jestem zarejestrowana wiec nie mam takiej opcji ale zaraz naprawie ten blad i wstawie stopeczke :)) A masz endometrioze czy zapobiegawczo dostalas encorton? :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować