Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
virpi

Katowice GYNCENTRUM - komu pomogli

Polecane posty

Gość gość
Nikita tak mi przykro :( 3maj się Kochana.. Ale masz jeszcze mrozaczki wiec głowa do góry! ! Madzia

Gość gość
"nikita2809" , do "rządówki " należy także transfer zamrożonej blastocysty, do końca czerwca. Radzę Ci przy następnym transferze przyjmować progesteron w zastrzykach (np. prolutex) , bo ty masz skrajnie niski progesteron ( progesteron jest niezbędny do zagnieżdżenia się zarodka i utrzymania ciąży).

Zizia panicznie się boję jutrzejszego dnia. Dziś od popołudnia brzuch mnie boli jak na @ więc już sama nie wiem co o tym wszystkim myśleć...są pewne rzeczy na które nie mamy wpływu...Nikita nie wiem co mam Wam napisać.... to co przeżywacie jest największym koszmarem...tulę Was mocno i to będzie ciężka noc....

Powiem Wam, że nie pamietam od jak dawna pierwszy raz nie wzięłam ani jednej tabletki przeciwbólowej przy @

Gość gość
Masakra nikomu się nie udaje. Czy oni to robią specjalnie? Gdzie skutecznosc gync.????? Zastanawiam sie czy jest sens walczyc. Dla nich to tylko KASA a dla nas wszystko. Nikita ja tez mialam niski bety, albo beta rosła i spadała, jedno poronienie 9 tydz. Nie mam juz siły bo i tak nic z tego nie będzie. Proponują mi pgd zarodków, a metoda, która robi gyn jest juz bardzo zastarzała i pewnie nic nie da....... Wiem co czujesz. Po poronieniu w szpitalu potraktowali mnie jak smiecia... Bo ciaza z ivf...nie mam juz sily.... W sumie klinika ivf to njlepszy biznes swiata. Spieprza wszystko ale i tak nic im nie udowodnimy....

Gość gość
Bardzo ważnym badaniem jest "badanie stopnia uszkodzenia chromatyny plemników " czyli "fragmentacji DNA plemników" . Zarodki powstałe z plemników z uszkodzonym DNA przestają się rozwijać jeszcze przed implantacja , albo po zagnieżdżeniu. W "Angeliusie " to badanie kosztuje 300 zł. Bardzo "dobre" nasienie może mieć bardzo uszkodzone DNA , i odwrotnie .

Gość malamii89
Nikita dobrze wiem co czujecie;((mysmy mieli tak samo tylko u nas to bylo nieswiadomie;( 3majcie sie;** ale przeciez jeszcze macie mrozaczki wiec macie po co wracac;** bylas u dr Cz??

Gościu sprawdze to co mowisz ale wydaje mi się ze jest gratis pomiędzy transferami, a nie po ostatnim... wizyty juz tez będa na pewno platne :( jedynie zarodki mamy za darmo mrozenie do lipca, potem 400 zl.. Gosciu masz racje ze to świetny biznes i nie do sprawdzenia czy wszystko dobrze robia... Gdyby nie zarodki to chyba zmienilabym klinike bo w gyn liczy sie kasa a nie problemy pacjenta :( Tak czy inaczej życzę betujacym zeby Wam się udalo! Cierpienie to jest niewyobrażalne i żadna z nas na to nie zasluguje :(

Gość gość
Uważam , że płacenie Gyn 350 zł za 100 mililitrów intralipidu nie ma sensu. Dla osoby z immunologicznym problemem taka dawka nic nie zdziała , a osoba, która tego nie potrzebuje po prostu wyrzuca pieniądze w błoto. Za 390 zł w "Invicta" można zrobić badania genetyczne np. "Panel "niepłodność żeńska" .

Gość ewela2421
nikita a bylas w gyn dzis na konsultacji? co Ci powiedzieli??

Malamii bylam u niej, mowila ze jak nie spadnie to mam dalej brac leki i przepisala Dupasthon, tyle ze od razu 3 opakowania i niestety wykupilam je wszystkie za 35zl/ sztuke :(

Gość Sunshine_111
Nikita :(:(:(:(:(

Gość malamii89
Nikita ile macie mrozaczkow? Wydaje mi sie ze powinnas miec jeszcze wszystko darnowe;** ehh smutne to wszystko:(( innym udake sie za pierwszym razem...a inne musza tyle czekac i walczyc....trzeba miec szczescie poprostu... Ja dzisiaj wykupilam clo czekam na @ i glupia niewiem na co licze...moze akurat zaskoczy....jestesmy po rozmowie z M i podjelismy decyzje ze najpierw dawca a pozniej zarodek dziecko i tak bedzie nasze:(

Gość gość
Czy ta doktor Cz. jest współwłaścicielem tej kliniki ? Tak bezczelne , żeby nie powiedzieć chamskie wyłudzanie pieniędzy od pacjentów tylko tym można "wytłumaczyć".

Nikita...wlasnie doczytałam.tak bardzo mi przykro:(( na bete trzeba byc na czczo?? Dredzik tez mnie boli na @..czasem nawet tak mocno mega jak nigdy w zyciu...

Gość malamii89
Zizia dredzik jutro Wasz piekny dzien!!! Nie stresujcie sie tak bo to szkodzi dzieciaczkom:**

Nikita poplacz sobie i wracaj po mrozaczki bo z tego co ja rozumuje to z refundacji masz prawo po nie wrocic bez wzgledu na to ze to ostatnie podejscie. Masz dwa? Wracaj po dzieciaczki silna i pełna nadziei...nie poddawaj sie bo masz jeszcze o kogo walczyc.

Gość pustynia
PRZEcież crio zalicza sie do rzadówki, wiec nikita jaka ostatnia szansa przegrana? skoro masz mrozaki? i nie obwiniajcie za wszystko kliniki... nie ich wina ze beta spadla choc to oczywiscie bardzo przykre.... :( aha... tyle razy bylo to tutaj pisane... NISKI PRG W KRWI NIE OZNACZA, ZE MAMY JEGO NIEDOBÓR... PRG DOPOCHWOWY TYLKO W KILKU % WYCHODZI W KRWI- moja koleżanka miala prg 3,7 a ciąża sie utrzymala i 0 plamien... brala luteine.///

Gość joafer
Nikita kochana wiemy wszystkie co teraz czujesz.... pamietaj ze jestesmy z tobą i jak nikt oprócz naszych M nie wie co mu przeżywamy... Życie jest takie niestrawoedliwe

dredzik kochana ja tez juz ostatni dzień wmawiałam siebie wszystko ..... wiem jak to jest , ale u ciebie bedzie zupelnie inaczej ja to wiem czuje to w moczu ;)powodzenia kochana

nikita jestem z tobą. Trzymaj się... Dredzik czasem @ przychodzi zaraz po odstawieniu, czasem trzeba trochę poczekać. Ja dostawałam zawsze nim odstawiłam...

Malamii mamy 3 zarodki, takie same jak podane byly. A co to jest to clo? Ile Was wyjdzie inseminacja nasieniem dawcy? Oby Ci sie udalo :* Zizia bete nie trzeba robic na czczo. Trzymam za Was kciuki! Gościu, tak dr Cz jest współwłascicielka, mieszka w drogim miejscu i jeździ wypasna terenową...ech zła jestem :(

Gość malamii89
Super Nikita ze az 3:** macie jeszcze baaardzo duze szanse:**najgorszy teraz ten czas;*:( musicie sie wspierac;** A clo tabletki aby mi chociaz 2pecherzyki urosly...IUI nasieniem dawcy 1000 zl + wizyty....juz dawce mniej wiecej mamy wybranego...

Dziękuję Wam serdecznie Dziewczyny! Jesteście kochane! :* Cieszę się ze choć tu znalazlam zrozumienie. Sprawdze w Bocianie czy po 3 transferze w rzadowce mozna miec jeszcze criotransfer za darmo i Was poinformuje.

Gość gość
Cześć dziewczyny. Nikita :( ale trzeba myśleć o przyszłości! Powiedzcie mi proszę czy w programie 2+1 jak podchodzi się do crio, a nie uda się rozmrozić prawidłowo zarodka to płaci się za coś? Czy tylko to 550 za mrożenie? Trzymam kciuki za jutrzejsze bety!!! Musi się udać Melka

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować